Mesajul lui MARIS, arcturianul

.
maris_arcturianul .
Eu sunt Maris si va intampin prin cuvintele OMAR TA SATT!
Deoarece m-ati primit atat de calduros ieri, este o mare placere pentru mine sa va vorbesc astazi din nou. Sunt un arcturian si, asa cum v-am spus deja ieri, cred ca voi, rasa umana, sunteti foarte simpatici. Ma bucur ca am permisiunea de a va vorbi.
Va voi spune ceva despre asa numitele OZN-uri, va voi spune mai multe despre munca arcturienilor pe Pamant, dar mai multe va voi spune despre legile de pe Pamant. Simt nevoia sa fac aceasta si va voi da din nou exemple pentru ca voi sa intelegeti mai bine.
Munca pe Pamant a arcturienilor cuprinde multe, chiar si studiul dualitatii si intelegerea care se dezvolta de aici. Astfel, doresc sa va vorbesc despre legi. O lege de pe planeta voastra se refera la liberul arbitru. Deseori, ingerii si marile lumini spun: “ Noua nu ni se permite sa intervenim in liberul vostru arbitru.” Dar pentru multi dintre voi, ceea ce inseamna aceasta este ceva abstract. Aceste cuvinte chiar inseamna ceva doar pentru putini dintre voi. Diferenta dintre arcturieni si voi sta in faptul ca noi suntem constienti de sinele nostru. Constientizarea noastra nu este impartita in doua asa cum se intampla cu voi in dualitate. La voi exista constiinta de suprafata si o constiinta de interior pe care voi o numiti subconstient, pe care noi nu il cunoastem. Noi suntem treziti. Natura voastra conflictuala face ca anumite lucruri sa fie atat de greu de inteles pentru voi, mesaje care va sunt aduse din lumea spirituala.
Astfel, doresc sa incep cu liberul arbitru. Ce inseamna cu adevarat? Doresc sa va dau un nou exemplu, ca si ieri. Doar imaginati-va un om. Puteti chiar sa va imaginati pe voi, dar puteti alege orice om. Doar imaginati-va un om care se afla in desert. Este foarte cald iar omului ii este sete. Un inger se afla langa el, este invizibil, desigur, dar este prezent. Sa-i spunem acestui inger, Kryon. Omul ii spune ingerului: ” Kryon, imi este atat de sete ! Ce sa fac?”. Kryon raspunde “ Bea ceva. Bea apa, te va ajuta sa-ti potolesti setea.” Omul spune: “Dar nu am nici o idee unde as putea gasi apa!”, Kryon raspunde: “Vino, te voi indruma. Iti voi arata calea spre sursa. Acolo vei putea bea.” Omul ii spune lui Kryon: “Oh, este prea departe pentru mine. Da-mi tu apa. Iti cer, Kryon, da-mi tu apa!”. Kryon, in imensa sa iubire, merge la sursa, umple un pahar cu apa si il aduce omului. Spune: “Uite, ti-am adus apa, poti sa o bei!”. Omul il priveste pe Kryon si spune: “Kryon, dar eu nu vreau sa o beau. Nu stiu ce contine aceasta apa sau ce se va intampla daca beau aceasta apa acum.” Kryon raspunde: “Iti va potoli setea.Te vei simti bine, plin de prospetime. Nimic nu ti se poate intampla. Iti ofer apa. Ia-o!”. Omul spune: “Kryon, ti-am spus ca imi este sete, ce sa fac?”. Kryon spune “Bea apa pe care ti-o ofer. Este un elixir”. “Kryon imi este atat de sete. Te rog, imi poti spune ce sa fac?”. Kryon spune: “Ti-am adus apa. Bea-o! Iti va face bine!”. Omul raspunde: “Kryon, te tot repeti. Spune-mi ceva nou. Ceea ce-mi spui stiu deja atat de bine. Aproape ma plictisesti. Spune-mi odata ce pot sa fac pentru ca setea mea sa dispara!”. Kryon incearca sa gaseasca diferite cuvinte si spune: “Ar putea fi o posibilitate. Daca ti-ai intinde mainile, eu iti voi da paharul cu apa, dar trebuie sa bei foarte atent pentru ca setea ta sa fie potolita”. “Kryon, eu chiar nu te inteleg. Deja de cativa ani iti tot cer apa si te intreb cum sa-mi potolesc setea si, intotdeauna, imi dai acelasi raspuns, dar nu se intampla nimic”. Kryon, ca mare inger, in imensa sa iubire, spune: “Oh, Doamne, copilul meu uman, nu mi se permite sa intervin in liberul tau arbitru. Iti pot da apa, dar tu trebuie sa bei!”.
Ei bine, cam asa se intampla. Si acum va intreb, arcturienii va intreaba: “Ce s-ar intampla daca Kryon ar aduce un furtun, l-ar pune in gura omului si ar da drumul la apa?”.  Ar fi o interventie in liberul arbitru! Fiti sinceri: Cat de des vorbiti intre voi despre fiinte divine, despre lumina lor, despre iubirea lor si cat de des vorbiti despre fiinte care par a fi intunecate, sau va este frica de aceste fiinte ca v-ar putea rani in vreun fel? Eu va spun, daca Kryon v-ar pune furtunul in gura, atunci nu ar mai fi Kryon. Kryon este un inger luminos, iubitor, cu energie magnetica. Neobosit, cu imensa iubire, el se afla langa voi chiar si astazi, dupa atat de multi ani si inca va ofera paharul cu apa.
Multi dintre voi cer lumii spirituale ceva din constiinta de suprafata. Ceea ce voi cereti este, deseori, acordat. Dar se intampla exact ca si in aceasta parabola: tot ceea ce va aducem va putem doar oferi. Sa primiti, este ceva ce voi trebuie sa faceti. Aceasta este legea! Din aceasta cauza, fiintele spirituale, marile lumini, va cer atat de des: acceptati darurile noastre! Va putem oferi orice, dar voi trebuie sa primiti. Cateodata se intampla ca fiintele umane sa ceara ceva si devin foarte furioase daca nu este implinita cerinta. Apoi se infurie pe marile lumini.
Doresc sa va mai dau un exemplu despre acest lucru. Unul foarte simplu. Daca, privind in corpurile voastre de lumina, i-as spune cuiva dintre voi: “Energiile tale feminine si masculine nu sunt inca in echilibru”, va intreb acum: Este corect? Veti fi furiosi din aceasta cauza? Sau veti realiza ca doar voi va puteti echilibra energiile?
Va mentionez acest lucru deoarece urmatoarea lege este echilibrul dintre a da si a primi. Este o lege a planetei voastre. Chiar de la inceput vreau sa specific faptul ca exact aceia care comenteaza atat de mult aceasta lege sunt exact aceia care in incarnarile trecute au asigurat dezvoltarea acestei legi. Nu am fost noi, lumea spirituala, ci voi. Este legea voastra, dar este o lege. Nimic nu functioneaza fara echilibrul dintre a da si a primi. Este ceva fundamental. Deseori, chiar oamenii spirituali sunt impiedicati din a-si desfasura munca lor exact din aceasta cauza, datorita acestei legi. Poate ca nu este scrisa in codul vostru, dar este o lege eficienta pe planeta voastra.
Doresc sa va mai prezint un exemplu. Imaginati-va ca un vindecator, un minunat vindecator, care si-a deschis cufarul cu toate abilitatile cuprinse acolo, este capabil sa faca o minunata munca de vindecare. Dar multi oameni considera ca nu ar trebui sa ceara nimic in schimbul vindecarilor. Cum ar arata aceasta situatie in dualitatea voastra, v-ati gandit vreodata? Vindecatorul ar trebui sa realizeze munca istovitoare multe ore pe zi. Poate ar trebui sa vanda ceva sau sa construiasca ceva prin efortul propriu. Apoi, cand revine acasa, obosit dupa munca, dupa ce a oferit sesiuni de vindecare fara a cere nimic in schimb, ce credeti, cat de mult va putea acest vindecator sa-si continue munca in intentia iubirii? Chiar daca multi oameni nu vor sa inteleaga acest lucru, credeti-ma, chiar si un vindecator trebuie sa bea si sa manance in dualitate. Exact cum fiecare om este platit pentru munca sa, exact asa si fiecare persoana spirituala ar trebui sa fie platita si are dreptul la acest echilibru!
Este o lege care pare a fi foarte eficienta pe planeta voastra. Credeti-ma, efectul este ceva ce apare in anumite situatii. Daca puteti intelege si accepta aceste legi, multe lucruri se vor schimba in viata voastra chiar de acum. Daca incercati sa luptati impotriva acestor legi, veti pierde multa energie. Aveti chiar si legi care sunt scrise.
Vreau sa va spun din nou ca trebuie sa fiti in pace cu aceste legi, astfel se va oglindi acest lucru in viata voastra de zi cu zi.
Nu cereti fiintelor inalt spirituale sa intervina in liberul vostru arbitru si fiti atenti la legea echilibrului!
Noi, arcturienii, am studiat si oamenii si dualitatea si va pot spune: este foarte interesant. Din nou vreau sa va spun cat de iubiti sunteti. Si din nou vreau sa va spun ca, aici, in aceasta incapere, s-au adunat multi oameni cu abilitati mari si unice. Nu exista un alt moment mai optim pentru a va folosi aceste abilitati.
Vreau sa va mentionez ceva despre liberul arbitru. Un inger, o inalta fiinta a luminii, nu intervine niciodata in liberul vostru arbitru. Multi oameni incearca acest lucru prin a va aduce la cunostinta cuvinte negative, deoarece voi va dezvoltati spiritual. Exista oameni care si-ar dori sa va interzica sa va dezvoltati in iubire si spiritualitate. Cat de bine este ca aveti liberul arbitru! Astfel voi puteti decide, si ati decis. Aceasta decizie va fi rasplatita. Eu o voi rasplati chiar prin aceste cuvinte, deoarece am primit dreptul de a face acest lucru. Astfel, ajungem acum la subiectul OZN-urilor, asa cum le numiti voi.
Trebuie sa faceti diferenta intre nenumaratele obiecte care zboara. Cei mai multi dintre pilotii navelor  spatiale sunt arcturieni sau apartin de Ashtar Sheran. Cand avem misiunea de a veni pe Pamant, noi mergem intr-un fel de nava mama cu multe, multe nave pe care noi le pilotam cu puterea gandului. Noi prindem viteza pe marginea retelei campului magnetic. Actuala nava-mama nu intra in atmosfera Pamantului. Doar navele de recunoastere patrund in atmosfera Pamantului si se raspandesc pe tot Pamantul. Ele pot chiar sa aterizeze pe Pamant. Sunt eliberate sonde de catre aceste nave de recunoastere, pentru a se verifica energiile si pentru a echilibra stelele tetraedru. Deseori, cand priviti spre cer, puteti vedea obiecte ciudate. Deseori, acestea sunt sondele. Ele nu au fiinte vii la bord. Dar navele de recunoastere sunt conduse de piloti si cand vedeti aceste nave pe cer puteti fi siguri ca sunt conduse de arcturieni. Ele pot fi observate mai rar fata de sonde, dar le puteti vedea.
Unii oameni se pot descurca mai bine ca altii, iar motivul este datorat anumitor receptori de pe suprafata pielii voastre care, atunci cand sunt incarcati automat, trimit fluxuri energetice care ajung la navele de recunoastere si dau semnalul. Cand acest lucru se intampla, navele de recunoastere se apropie. Unii poarta aceste energii in ei mai mult, iar altii mai putin. Cand acesti receptori au o anumita frecventa a vibratiei si vedeti o nava arcturiana, puteti face imediat contact. Acest lucru se intampla prin anumite frecvente care apar ca sunete si semnale de pe nava. Atunci, aceste nave se vor apropia de voi. Marele, cu adevarat marele meu dar, consta in faptul ca va voi incarca acesti receptori astfel incat voi sa puteti face contact oricand vedeti ceva pe cer, in urmatoarea perioada. Ati ales calatorii lungi, pentru a veni astazi aici. Pentru acest lucru noi va suntem recunoscatori. Voi stiti ca se pot intampla mult mai multe in colectivitate. Exprimati-va intentia ca ati ales pentru voi lungi calatorii!
Mai doresc sa va spun ceva: intotdeauna intentia este oglindita in corpul vostru de lumina. Noi putem recunoaste aceasta intentie, atat noi cat si inaltii consilieri ai luminii. Normal, nu este posibil pentru multi oameni sa vina aici pentru astfel de intalniri. Dar pentru multi, poate fi posibil. Si pentru acest lucru doresc sa va ofer un exemplu.
Noi, arcturienii, am acoperit, de asemenea, o mare distanta, pentru a fi aici cu voi pentru ascensiune. Comanda flotei a fost aleasa dintre mii de arcturieni. Niciunul dintre ei nu a spus: “Artee, doresc sa mai dorm putin. Calatoria este prea lunga si obositoare, imi poti povesti mai tarziu despre cum a fost.”  Astfel, intentia noastra s-a oglindit prin faptul ca atat de multi arcturieni au fost gata sa vina pe Pamant, chiar daca nu a fost usor pentru ei faptul ca a trebuit sa alegem! Pentru noi, arcturienii, chiar daca suntem atat de luminosi, atat de treziti, atat de stralucitori si atat de expansionati in structura noastra, poate fi foarte neplacut sa intram in atmosfera Pamantului. Guvernele au incercat de nenumarate ori sa ne distruga navele. Nu au avut succes. Tehnologia lor nu este suficienta. Ceea ce ne-a cauzat foarte multe probleme a fost puterea gandurilor colective.
Noi, in intentia noastra, suntem foarte puri si clari. Nici o distanta nu este indeajuns de mare pentru noi ca sa ne opreasca din a va ajuta. Din aceasta cauza ii apreciem atat de mult pe aceia care au calatorit de foarte departe pentru a ne auzi mesajele. Din aceasta cauza, exact din aceasta cauza, voi veti primi un mare dar, acum. Cuprinde mai mult decat va puteti imagina. Imediat ce ultima faza a ascensiunii va fi vizibila pentru voi, veti fi foarte recunoscatori si bucurosi ca aveti acesti receptori incarcati. Atunci, eu sper ca mai repede, dar macar atunci va veti aminti de mine, Maris.
Astfel, voi alege cuvintele pe care voi le cunoasteti.
Respirati intr-un ritm corect pentru voi! Centrati-va! Unificati-va toate chakrele! Oh, vad ca puteti face acest lucru surprinzator de repede. Expansionati-va!
Asezati-va mainile pe picioare cu palmele in sus. Cand aceasta incarcare incepe, imediat se poate intampla sa simtiti un mic tremurat sau o mica arsura in centrul palmelor voastre. Noi vom incarca varful degetelor voastre, dar in special palmele. Acum, deschideti-va toate canalele in intentia iubirii. Ashtar Sheran priveste acest eveniment iar arcturienii sunt pregatiti sa va incarce. Deveniti constienti de incaltarile voastre energetice. Respirati echilibrat!
Vom incepe acum.
Astfel s-a intamplat.
Vreau sa va spun ca arcturienii nu vor parasi planeta voastra pana nu va avea loc Ascensiunea. Ne vom arata si ne vom imbratisa unii cu altii. Astfel, mi s-a permis sa vorbesc prin medium si sunt bucuros ca voi avea sansa din nou sa va vorbesc.
 Pana atunci, va spun AN’ANASHA!
http://www.scoalakryon.ro/channeling-uri/60-v

Traducerea: Póka Monica Luminița

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Co-Creating Our Future on Planet Earth

Creating Unity from our human diversity.

roseramblesdotorg

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important Spiritual and Scientific Information from Beyond the Pleiades in the Plejaren System.

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Santa Fe Galactic Command Center

Creating harmonious intergalactic relations in the Golden Age

2012 Indy Info

Here and Now

2012: What's the 'real' truth?

To find out, I hold a finger in the breeze.

Inima Fericita

pentru ca viata trebuie traita la potential maxim

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Ascension Angels

Dreamworkers In The Golden Age Of Light

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from Hawai'i...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

Our Inner Self

When we overcome our fears we begin to embrace our truth. When we embrace our truth, we are in alignment with the very nature of our inner Self.

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

Konstantinos's Lightwork

Home of my personal work

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

%d bloggers like this: