Renuntati la ILUZIA SEPARĂRII (1)

Mesaje de la Maeștrii Înălțați și de la Pleiadieni.

 Channeled by WesAnnac
(Notă: Acesta a fost ultimul mesaj pe care l-am canalizat înainte de revelația: “Conștiința lui UNU înseamnă FAMILIA UNIVERSALĂ.”).

Joshua: 
Eu, Joshua, mă adresez vouă în numele colectivului nostru de Maeștri și al Companiei Cerului global. Rog, pe fiecare dintre voi, ca ACUM să permiteți dizolvarea iluziei separării.
Separarea raselor a adus multe dificultăți și multe sentimente negative în mintea și inimile multor suflete trezite, dragilor. Adepților ideii de separare, ai conceptului de singularitate, opozantă comunității le spun că adevărata stare de a fi în univers și în cosmos este comuniunea, nu separarea.
Noi menționăm că sigurătatea și izolarea multora dintre voi tinde să vă facă să simțiți în experiența voastră pământeană o diferență de vibrație între cel care se separă și marea majoritate a celorlalți. Este bine să observați că sufletele care se separă sunt exact cele care încă nu s-au trezit sau care refuză această posibilitate. Dragilor, în dimensiunile superioare nu există separare, izolare sau singurătate.
Înaintarea voastră și a planetei către dimensiuni superioare va face ca apetitul și dorința de izolare a indivizilor să se estompeze și, în final, să dispară. Noi vă recomandăm să faceți cât mai repede efortul înțelegerii acestei realități care vă va ajuta să progresați cu mai multă ușurință.Voi sunteți conectați la TOT CE EXISTĂ. 
Unitatea ce există  în jurul vostru merge mult mai adânc decât o reprezintă conexiuniule interumane, așa cum le înțelegeți voi. Tot ceea ce vedeți și simțiți în jurul vostru, în mediul care vă înconjoară, are legături energetice între fiecare cu fiecare, deci și între voi și oricare dintre obiectele, lucrurile și ființele din preajma voastră. Indiferent dacă o simțiți, o presupuneți, o vedeți sau o negați, între voi și plantele, animalele, ființele umane, există o legătură energetică invizibilă. Aceste legături au consistența energiei iubirii, exprimată în infinite modalități.
Atunci când se întâmplă să vă simțiți singuri, izolați sau abandonați, amintiți-vă că, în realitate, voi sunteți conectați prin mii și mii de legături cu lumea voastră obiectivă sau invizibilă.
Puteți ieși oricând, și cu ușurință, din sarea ireală de izolare care vă încearcă uneori. În plus, după o anumită perioadă de experimentare, puteți simți starea de bine, fericirea, bucuria care vă sunt oferite de aceste legături energetice. Ajungeți la această stare dacă, cu calm și încredere, veți începe să trimiteți gânduri bune, de iubire, către tot ce vă înconjoară, către întregul univers. Răspunsul nu se va lăsa prea mult așteptat: veți vedea cum starea voastră nu tocmai bună de la început, se va schimba iar voi deveniți mai plini de viață, mai fericiți și mai încrezători. Printr-un efort minim sau acceptabil, puteți menține această stare de euforie, perioade din ce în ce mai lungi. În final (și, în realitatea voastră există asemenea ființe umane) starea aceasta de bine, armonie, de euforie se poate permanentiza.
Bucuria, armonia și unitatea au început să fie recunoscute și stabilite pe planeta voastră drept posibilități reale de expansionare, de îmbogățirea cunoașterii și de creștere a bagajului vostru de exprimare, prin tot mai multe abilități. Fiecare dintre voi este creatorul năzuințelor sale și făuritorul tezaurul universal al cunoașterii.
Nu peste prea multă vreme veți decoperi că sunteți, și ați fost întotderauna, părți ale unui imens întreg, componente ale unei grandioase REALITĂȚI.
În calitatea voastră de creatori (la modul conștient sau inconștiernt) veți putea exercita tot mai multă putere, dincolo de ceea ce cunoșteați voi că vă caracterizează.
Observ că unii dintre voi ar prefera să nu se utilizeze termenul de ” putere”, atunci când se face referire la capacitățile spirituale și energetice ale ființelor umane, ca și cum acestea ar aduce atingere binelui gerneral pe planetă.

Intelegerea nevoii de odihnă a corpului vostru.
Veți afla tot mai precis despre acțiunile cabalei care a acționat mereu pentru ca sufletele să creadă că orice ar face, destinul lor pe Pământ este al umilinței și supunerii oarbe și că dincolo de toate, v-ar aștepta degradarea și distrugerea, deoarece voi ați fi, chipurile, doar expresii materiale nu și ființe spirituale.
Din acel moment, iluminarea spirituală va aduce percepția unei realități iluzorii ce va putea fi spulberată atunci când înțelegerea existenței corupției și tiraniei nu va mai putea fi disimulată pe Pamant.
În felul lor, acțiunile Cabalei au determinat omenirea să se trezească la adevăratele realități și să înțeleagă natura sa spirituală și infinitul potențial de obținere a armoniei la scară globală.
Viitorul vostru este asigurat în fiecare moment prin acțiuni stăruitoare ale din ce în ce mai multor oameni care continuă să acționeze pentru ascensiunea Pământului și creșterea nivelului vibrațional al sistemului.
În acțiunile pe care le întreprindeți, corpul vostru trebuie menajat, căci el are nevoie de odihnă pentru a vă sluji cât mai bine, atunci când i-o cereți.
Nu-i depășiți limitele, dacă vreți să-l aveți tovarăș de drum, capabil să vă îndeplinească dorințele și să vă realizeze planurile de creștere spirituală. Fiți echilibrați în ceea ce faceți și nu forțați lucrurile dacă corpul vostru dă semne că ar avea nevoie de odihnă sau alte necesități.

Munca voastră pentru ascensiunea Pamantului este foarte necesară și apreciată, chiar dacă unii dintre voi nu realizează, la modul conștient, că și ei sunt, în fapt, niște participanți activi la propășirea societății și reînnoirea planetei voastre. Cu atât mai mult, atunci când corpul vostru v-o cere, ascultați-i și îndepliniți-i solicitările căci, s-ar putea ca voi să nu aveți o deplină cunoaștere a eforturilor lui și a transformărilor prin care el trece.
Cu cât îi veți îndeplini mai promt solicitările, veți ajuta corpul vostru să-și crească nivelul vibrațiilor și să-și mențină o stare de sănătate care să-i permită o bună și echilibrată funcționalitate.

Chiar dacă, la un moment dat, alegeți să vă odihniți, ajutorul pe care voi îl acordați planetei și conștiinței colective, poate fi important, ca urmare a menținerii sau creșterii nivelului de vibrație obținut ca rezultat al acțiunilor voastre anterioare și păstrării echilibrului și tonusului general.

Binecuvântați totul.
Noi nu vorbim despre o vibrație pură a fiecăruia dintre voi,cei care ați venit pe Pământ pentru a ajuta la trezirea colectivă, dar dorim să vă anunțăm că vibrația pozitivă a fiecăruia dintre voi va face diferența.
Scopul prezenței voastre pe Pământ este și de a-i ajuta pe alții să se trezească și să devină cunștienți. Această misiune îndeplinită va fi pentru noi un prilej de sărbătoare și o accentuare a iubirii pe care v-o purtăm. Starea aceasta de deplină mulțumire se răsfrânge și asupra voastră, prin simțămintele înălțătoare care decurg din îndeplinirea  unei misiuni sacre și plină de responsabilitate pe care v-ați asumat-o atunci când ați ales și ați acceptat să veniți pe Pământ. Dificultățile, în fapt iluzorii, și durerile pricinuite de experiența pământească v-au alterat într-o oarecare măsură percepția sentimentului de profundă bucurie a îndeplinirii unuia dintre cele mai importante obiective pe care vi le-ați fi putut asuma în existența voastră perpetuă.
Din aceste motive, vă rugăm să binecuvântați tot ceea ce se întâmplă în viața voastră, chiar dacă, uneori, este vorba de evenimente stresante, dureroase  (la nivel fizic sau psihic).Toate au avut rostul lor și nimic nu vi s-a cerut de dragul de a vă provoca suferința. Dificultățile pe care viața vi le pune în cale sunt pe măsura posibilităților voastre de a le rezolva. Călirea voastră ”la foc mic sau la vâlvătaie” a fost bine dozată de Creator și are menirea de a vă face mai puternici și mai utili în edificarea FERICIRII ȘI PLINĂTĂȚII GENERALE.

Mulți dintre voi sunt testați în cele mai dure moduri, care le solicită capacitatea de a rezolva și de a rămâne într-o stare de echilibru și neutralitate în orice moment.
Monitorizați-vă reacțiile la situațiile care vă apar în viață, pentru a putea învăța lecția care vi s-a repartizat și care vă va pregăti pentru ceea ce va urma.
Nu există coincidențe, nu există întâmplări, totul este ordonat în așa fel încât să vă fortifice și să vă facă și mai puternici. Opera de creație este o consecință a unui Plan Divin de maximă inteligență și maxim pragmatism.Totul converge către întronarea puterii IUBIRII oriunde în infinitul Cosmos.
Tot ce se întâmplă în viața voastră se întâmplă pentru un motiv necesar și bine rânduit; dar știm că asta nu-i liniștește pe prea mulți dintre voi, care tind să se simtă copleșiți de experiențele cu care se confruntă.
Pentru aceia dintre voi care se simt în acest fel, putem doar reitera importanța monitorizării reacțiilor pe care le au, în vederea acumulării de noi și mai complete experiențe, cu care să poată răzbate cu mai multă perspicacitate prin ceea ce le oferă viitorul. 

Crearea Raiului pe Pământ
Noi înțelegem că experiența Pământului și civilizației sale poate fi dificilă, dar vă rugăm să priviți spre ceea ce urmează și să îmbrățișați momentul în care vă aflați deoarece numai astfel veți fi în stare să vă ridicați la nivelul celei mai pure expresii, celei mai sincere și mai neclintite vibrații a Iubirii, Integrității și Bucuriei .
Când veți reuși să faceți acest lucru, cu toate durerile și truda experienței pământești, atunci veți fi capabili să creați cu adevărat Raiul pe Pământ. .
Din ce în ce multe suflete au devenit capabile să facă exact acest lucru, consecința fiind că ființele umane continuă să se trezească, iar vibrația colectivă este în creștere într-un ritm mult mai aert decât mulți s-ar fi așteptat.

Aici lucrează efectul ”bulgărului de zăpadă” care devine din ce în ce mai mare și care, în final, declanșează avalanșa. Oricând vă puteți aștepta la declanșarea acestei ”avalanșe” căci ”bulgărele” continuă să se prăvălească și să ia în greutate și în volum, ceea ce-l apropie cu și mai mare viteză de momentul ”exploziei”.
Noi vă cerem să scrutați orizontul de timp când acest eveniment grandios se va produce.

Fiecare dintre voi poate să contribuie la apropierea acelui moment, dacă devine un factor activ, implicat în viitorul planetei sale și omenirii pe care și-o dorește.

Cam acestea ar fi punctele la care doream să facem referire în acest mesaj.

Înainte de a da cuvântul celor din Pleiade, vrem să vă spunem că numai IUBIREA este capabilă de performanțe incredibile în dezvoltarea oricărei societăți, oriunde s-ar afla ea.

De voi depinde totul, căci voi vă aflați la cârma creării lumilor, a creării orcărei experiențe.

SURSA: WesAnnac.com
(C.M.)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Co-Creating Our Future on Planet Earth

Creating Unity from our human diversity.

roseramblesdotorg

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important Spiritual and Scientific Information from Beyond the Pleiades in the Plejaren System.

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Santa Fe Galactic Command Center

Creating harmonious intergalactic relations in the Golden Age

2012 Indy Info

Here and Now

2012: What's the 'real' truth?

To find out, I hold a finger in the breeze.

Inima Fericita

pentru ca viata trebuie traita la potential maxim

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Ascension Angels

Dreamworkers In The Golden Age Of Light

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from Hawai'i...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

Our Inner Self

When we overcome our fears we begin to embrace our truth. When we embrace our truth, we are in alignment with the very nature of our inner Self.

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

Konstantinos's Lightwork

Home of my personal work

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

%d bloggers like this: