ASCENSIUNEA PLANETEI LANDRAS

http://inspatelescenei2012.blogspot.it/

Am repostat acest mesaj vechi din 2011 despre ascensiunea planetei Landras. Dupa parerea mea cred ca  asa se va intampla si pe planeta Pamant,sau ceva foarte asemanator.Evenimentul presupun ca va arata cumva la fel , va fi provocat,adica acel flux va fi trimis aici pe planeta numai dupa ce noi reusim sa ajungem la un anumit punct cand noile structuri de conducere ale lumii sunt gata pregatite sa intre in vigoare imediat dupa Eveniment,acest lucru este anuntat mereu de Federatie.In momentul cand noul sistem financiar va fi gata de start  si cand noile guverne provizorii sunt gata in spatele scenei, atunci vor trimite fluxul spre Terra sa se de-a trezirea  , cred ca va arata cum este descris ca sa intamplat pe planeta LANDRAS,sau asemantor cu ce sa intamplat acolo.Nimeni nu a dat niciun detaliu cum va fi Evenimentul, dar toata lumea spirituala spune acelasi lucru , ne vom trezi , va veni momentul trezirii ,deci ceva ne va trezi si acel ceva nu este decat Evenimentul despre care nu se spune ce ar fi,sa precizat ca este un flash,dar ce anume presupune acest flash nu sa spus deloc,dar nu uitati ca au zis ca dureaza 15 minute,pe planeta Landras a durat 9 minute acel sunet care ia trezit.
PLANETA LANDRAS

Prima din cele 389 de planete a realizat deja ascensiunea. Aceasta planeta se numeste Landras si este acum in faza de adaptare. Sistemul solar al planetei Landras nu este departe de al nostru. Fereastra de timp a Landrasu-lui a fost in 2007 si in 2011 ascensiunea a avut loc. Pe Landras multe lucruri sunt foarte similare cu ceea ce cunoastem noi. Pe Landras sunt aceleasi legi.

Fiintele au organe si un corp care s-a format. Ei cunosc Lemuria, promisiunea, frecventa cea mai veche, diferitele frecvente, epocile variate. Deci, Dumnezeu a trimis pe cineva pe fiecare planeta, cel pe care noi l-am numit Iisus sau Christ sau Fiul lui Dumnezeu. Pe Landras, numele este Perla lui Dumnezeu. Fiintele de pe Landras aduc cu noi foarte mult.

Cateva abilitati sunt mai dezvoltate decat ale noastre, altele mai putin. Fiintele primesc deasemenea un bun antrenament. Totul este foarte similar cu ceea ce se intampla cu noi aici. Eu vorbesc cu mediumul Norina din Landras si cu alte fiinte foarte, foarte mult despre ascensiunea planetei lor. Norina apartine, deasemenea, celei mai vechi frecvente de acolo. Aceasta este foarte interesata de ceea ce am eu de spus. As dori sa impartasesc acestea cu voi.

ASCENSIUNEA

Inainte de ascensiune, fiintele de pe Landras au simtit, in felul in care o facem si noi, ca timpul se accelereaza foarte repede. Ceea ce trebuia sa fie o ora, acum se simte ca fiind o jumatate de ora. Acest sentiment ca totul se desfasoara incredibil de repede, totul se manifesta foarte rapid este acelasi cu al nostru. Norina mi-a spus ca ceva foarte special s-a schimbat dupa ferestra de timp 2007 si ei au luat totul mai in serios.

Din 2007 un enorm numar de fiinte s-au deschis mai mult spre spiritualitate. Fiintele de pe Landras erau deja foarte avansate in constiinta. Pentru a se pregati pentru ascensiune ei deja au schimbat situatiile modului lor de trai inainte de ascensiune si au infiintat mari comunitati in care isi impart casele. Acest lucru i-a ajutat foarte mult. Planeta nu este atat de dens populata ca a noastra.

Multi asa-numiti vorbitori si vindecatori se aduna pentru a trai si lucra impreuna. Ascensiunea a fost initiata cu sunetul perfect si a fost un enorm cutremur pe Landras, asa cum si aici este pe cale sa aiba loc.( nu a existat si nici nu va fi cutremur). Nu exista vulcani acolo, deci, in consecinta, nu exista eruptii vulcanice si nici un posibil intuneric cauzat de cenusa vulcanica. Prin sunetul perfect, energia lui Lucifer a fost transformata. Tot ceea ce a fost necesar a fost transformat. Aproape toate vechile structuri au colapsat.

Nimic nu mai este asa cum a fost odata. Trezirea fiecarei fiinte a avut loc dintr-o data , foarte rapid. Cand sunetul perfect s-a auzit, ele l-au simtit dincolo de ceea ce si-au imaginat, foarte neplacut. Acesta a inceput sa vibreze si a devenit mai rasunator si mai rasunator : acest sunet a devenit atat de intens, incat fiintele de pe planeta nu au fost capabile sa mai reziste si au ingenunchiat atat timp cat a durat.

In acelasi timp, ele au intrat intr-o transa profunda, pe durata careia a existat un punct de liniste care a durat 9 minute conform timpului nostru. In acest interval, fiecare fiinta, fie ca era spirituala sau nu, a avut o vedere interioara. A fost capabila sa se vada de la inceputul creatiei sale, prin toate incarnarile si in fiecare epoca. Deci, fiecare a avut posibilitatea sa simta o adanca trezire, chiar daca dormeau inainte. Apoi transa s-a disipat. Nu a existat uitare datorita transei, fiecare fiinta a fost constienta de ea insasi, a stiut ce s-a intamplat. Acum ei poarta realizarea si trezirera in ei insisi.

Cum au experimentat copiii ascensiunea este deasemenea un raspuns interesant. Cu cateva nopti inaintea ascensiunii, copiii nu au dormit deloc. A fost mai usor pentru copii. Ei au avut deasmenea o vedere in interior, dar asa cum se intampla cu majoritatea copiilor noii ere, ei au fost foarte fericiti in privinta aceasta. Pe Landras exista deasemenea Lucratori in Lumina, asa cum sunt si la noi. Ei isi spun ante-mergatori. Ca si noi, ei au fost antrenati si pregatiti pe calea lor.

Chiar daca au fost surprinsi ca ascensiunea a avut loc atat de rapid, cu toate acestea au fost capabili sa simta ca ceva se intampla. Diferite fiinte mi-au spus ca, chiar si cele mai antrenate fiinte au avut probleme cu aparitiile energetice si formele de lumina pe care deodata au fost capabile sa le vada. S-a intamplat totul dintr-o data, intr-un timp foarte scurt.

FAZA DE ADAPTARE

Dupa vederea in interior, haosul total a disparut. Planeta a ascensionat si toate fiintele, inevitabil, s-au trezit. Dar multe nu aveau incorporate tiparele pe care voi le primiti prin dezvoltare spirituala. Cand o fiinta a avut o vedere interioara si deodata stie ca tot ceea ce a auzit despre spiritualitate si despre ascensiune este adevarat, aceasta doreste sa fie antrenata cat mai repede posibil, in claritatea constiintei sale.

Aceasta este cea mai mare problema a momentului, deoarece pentru clarificarea constiintei nu exista suficient “echipaj”. Aceasta este o mare provocare pentru ante-mergatori. Pentru ca ascensiunea soseste atat de surprinzator si imbulzeala este atat de mare, incat ei sunt adusi in nava de lumina a lui Adonai Ashtar Sheran.

Acolo ei sunt pregatiti si antrenati inca o data, pentru a se reintoarce pe planeta, pentru a sustine multele fiinte in clarificarea constiintei. Iata cum cineva isi poate imagina ce inseamna atunci cand lumea spirituala spune: munca reala incepe pentru noi, Pionierii, dupa ascensiune. In faza de adaptare in care ei sunt acum, fiecare fiinta are oportunitatea de a se expanda, de a se adapta si de a stabiliza trezirea.

Sentimentele fata de timp nu s-au schimbat acolo, dar ei au o constiinta diferita pentru toate. Pentru ei, timpul nu mai este atat de important dupa ascensiune. Ei sunt in faza de adaptare acum si isi directioneaza concentrarea pentru a inalta toate fiintele in energia lor, pentru a se expanda si a-si face munca lor. Acum, ei inceraca sa stabileasca o noua ordine pe Landras si sunt utilizate noi tehnologii. Exista multi ante-mergatori care se afla adesea in nava lui Ashtar si stocheaza cunoastere si noi tehnologii.

Noi avem deasemenea multi Pionieri care fac acest lucru. Cand Landras s-a trezit ca planeta , aceasta noua tehnologie a fost eliberata foarte repede. Ei creaza acum noi tehnologii care se manifesta foarte repede datorita antrenamentului lor si nu pot fi usor de imaginat pentru noi. Norina a vorbit mult despre noua tehnologie si despre importanta incorporarii si conectarii aspectelor. Aceasta ei o vad ca pe ceva inaltator si ca pe cel mai important lucru: incorporarea energiilor din Realitatea Divina.

Numai acum ei stiu cat de important este. In momentul in care sunetul perfect a rasunat, cunoasterea este eliberata si totul se desfasoara incredibil de repede. Actualmente, 80 % din Arcturieni, care in mod normal lucreaza pe Mama Pamant, au calatorit pe Landras pentru a-si face munca acolo. Sunt necesare fiinte care pot calatori in interiorul planetei pentru a efectua stabilizarea energiei si a constiintei. In acelasi timp, aceasta energie este legata de reteaua planetara prin care Landras nu-si poate scadea energia.

Daca o persoana de indoieste de ceea ce a perceput in transa, atunci toata aceasta indoiala este transformata imediat. Nimic nu se mai intampla inconstient. Fiintele nu mai cad inapoi in folosirea intelectului. In momentul trezirii, aspectul suflet a fost conectat cu celelalte aspecte. Sufletul este decisiv pentru tot. O foarte inalta vibratie a iubirii exista acum pe planeta. Fiintele de pe Landras inspira prana mai mult si o vad ca o materie, desigur, asa cum deja au facut asta inainte de ascensiune.

Ce inseamna ascensiunea planetei Landras pentru noi? Fiintele de pe Landras stiu ca toate celelalte planete si noi deasemenea simtim ascensiunea. Fizic, aceasta se poate percepe ca o ameteala extrema si o oboseala sau o confuzie. Este deasemenea posibil sa simtiti un dor profund sau euforie. La toate evenimentele, noi simtim asta. Doar daca nu suntem capabili sa ne conectam cu ceea ce se intampla, pentru ca nu stim asta.

Ascensiunea primei planete a avut consecinte pentru noi toti. Primul pas este cel mai important. In acest moment noi suntem pe al 11-lea loc in ascensiune. Dar Norina a spus ca, cu atatea lucruri care se intampla aici pe pamant si deasemenea impreuna cu energia Eleua, portile din Lentos si Lumina Prosonodo este foarte posibil sa ajungem pe locul 5 sau 6 in curand.

Ea spune ca ne miscam constiinta foarte, foarte repede si ca acea ferestra de timp depinde de constiinta noastra. La ei a fost anul 2007, la noi va fi 2012.

Pentru alte planete exista deasemenea o fereastra de timp in 2019. Dar depinde – cu cat mai mult se inalta constiinta, cu atat fereastra de timp se schimba. AN`ANASHA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Co-Creating Our Future on Planet Earth

Creating Unity from our human diversity.

roseramblesdotorg

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important Spiritual and Scientific Information from Beyond the Pleiades in the Plejaren System.

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Santa Fe Galactic Command Center

Creating harmonious intergalactic relations in the Golden Age

2012 Indy Info

Here and Now

2012: What's the 'real' truth?

To find out, I hold a finger in the breeze.

Inima Fericita

pentru ca viata trebuie traita la potential maxim

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Ascension Angels

Dreamworkers In The Golden Age Of Light

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from Hawai'i...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

Our Inner Self

When we overcome our fears we begin to embrace our truth. When we embrace our truth, we are in alignment with the very nature of our inner Self.

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

Konstantinos's Lightwork

Home of my personal work

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

%d bloggers like this: