Sa ne pregatim pentru transformarea atomica

foton_m10
Sarbatori Fericite! Iată-ne, la un an de la alinierea galactica pivot și, wow, ce an de recalibrare a fost.
Pe masura ce lumea veche se prăbușește, există o apariție simultană a structurii Noului Pamant. Totul este dezvaluit! Cu această apariție accelerată de energii noi, suntem conectați într-o nouă rezonanță morfică care ne stabilizează în vitezele luminii de dimensiuni extinse. Toate mesajele indică faptul că suntem pregatiti pentru a experimenta o deblocare mult mai mare, ca un colectiv.
Această idee de metamorfoză umana nu este cu adevărat o alegere, deloc. Trecerea într-o interfață planetara hiper-dimensionala – acesta este ritmul evolutiv pentru întreaga rasă umană. Cu atentia noastra constienta angajata in aceasta, putem determina ce tipuri de ajustări sunt necesare în acest proces destul de complicat pentru a servi mai bine pe cei din jurul nostru.
Avem niște dezvăluiri interesante de împărtășit …
Raza de plasma galactica
Soarele este cel care ne ghideaza pe deplin acum și, prin lumina lui, suferim mutații pentru a ne atinge pe deplin potențialul nostru uman genetic. Suntem într-un proces metamorfic de solarizare alchimica, care schimbă trupurile noastre de la un model pe baza de carbon intr-un sistem de siliciu de cristal.
Acest lucru este foarte mult ajutat de razele plasmatice care provin de la noi, de la miezul galaxiei noastre. Aceste raze au intrat în Pământ în exercitarea unui tip de radiații ionizante. Ca neutralizatori, ele curăța atmosfera, permițându-i să se extindă și să respire mai ușor și modificand atomii nostri să facă același lucru.
Aceste particule solare generate au capacitatea de a ajunge în câmpurile de memorie ale corpului nostru, remodeland secvențele și trecand peste anumite coduri genetice. Ele au, de asemenea, capacitatea de a ajunge până la nucleul atomului, a schimba legaturile sale chimice și chiar structura noastra atomica.
Penetrand, literalmente, chiar in miezul nostru, acțiunea acestei raze de plasmă este asemănatoare cu un accelerator atomic. Particulele sale ionice elibereaza componente ale atomilor din forța electromagnetică. Acest lucru modifică raportul de protoni, electroni și neutroni astfel încât să putem vibra într-un ritm mai rapid. Acest lucru ne eliberează pentru totdeauna de codul de carbon.
Este absorbția și efectuarea de această lumină plasmica rarefiata de la soare, care contribuie în mare măsură la transformarea alchimica a corpurilor noastre.

Corpul fizic de absorbție – provocări
Provocarea pentru corpul fizic este de a absorbi complet aceste radiații de înaltă frecvență.
Chiar daca aceste codari de lumină pot fi în jurul nostru, acest lucru nu înseamnă neapărat că acestea pot fi asimilate. Acest lucru poate fi atribuit câmpului morfogenetic al organismului și programului de memorie, care inconjoara fiecare sistem corporal, organe, nerv, mușchi, țesut … și în jurul fiecarui atom.
Acest lucru poate explica de ce atât de mulți dintre noi care au corpuri pure și sunt la apogeul înțelegerii încă se confruntă cu limitarea buclelor de feedback și de structurarea degenerativa. A avea un corp pur și o minte liniștită nu este cheia pentru a finaliza schimbarea morfogenetica, nu dacă sistemul de comunicare al organismului încă citeste codul vechi și nu dacă suntem în continuare in aceeași compozitie atomica.
Acest vechi câmp de rezonanță morfică este atât de puternic încât este analog cu un cofraj blindat în jurul nostru. Pentru o mulțime de oameni, aceasta energie solară mutant este întâlnirea cu un perete de frecvență armonica disonanta. Nu se poate transmite pe deplin, astfel încât să putem obține un beneficiu optim.
Ne referim la punctul de convergență, în cazul în care cele două câmpuri de energie se întâlnesc. Din diverse motive, cum ar fi vulnerabilitățile energetice sau lipsa de circuite corespunzătoare, acestea provoacă blocaje și presiuni de construcție din interior. Acest lucru a fost menționat în articolul nostru recent ca fiind o implozie a zonei morfogenetice.
Nu este exclus să ne gândim că acest proces se poate întâmpla fără probleme în cazul în care organismul biologic poate face upgrade la sistemele de comunicare internă. Blocajele, desigur, trebuie să fie eliminate și noi conexiuni stabilite.
Ce s-ar întâmpla dacă am fi mai atenți in mod conștient pe dizolvarea mai rapidă a baricadei de carbon, astfel încât aceste valuri de plasmă sa poata obține o absorbtie completa si să-și îndeplinească mai ușor scopul lor alchimic?

“Reteaua de stres (Stres Web)” morfogenetic al decadei
Știm că stresul, în general, este un factor major al mortalitatii umane. Printre cauzele principale ale îmbătrânirii și decesului in Statele Unite, inflamatia cronica de grad scazut contribuie la patogeneza caracteristica majoritatii. Intre toate cauzele de inflamatie, stresul fizic este numitorul comun.
Există mai multe tipuri diferite de stres care se încadrează în două categorii principale. Exista stresul acut, pe termen scurt, provenind din suisurile și coborasurile experiențelor de viață, în general. Apoi, există stresul cronic, cel care macină treptat oamenii și, în cele din urmă, distruge tot corpul, mintea si spiritul.

Există un alt tip de stres, nementionat de știința, care pare a fi pivotului catalitic pentru toate celelalte și care, foarte probabil, este principala cauza a naturii degenerative umane.
Este reteaua de stres morfogenetic, care are tentaculele sale tenace înfășurate în jurul materiei noastre corporale. Aceasta retea de stres este ceea ce ne întemnițează la codarea carbonului. Ne imbatraneste si susține bucle dense de feedback, menținându-ne cu dependențe, cu gandire restrictiva, declanșari emotionale, rataciri mentale, obiceiuri nervoase și altele.
Acesta este un cofraj energetic care învăluie fiecare celulă a corpului nostru, înființand o limita a constiintei in ceea ce priveste experienta umana. Este asemănat cu o blocadă de carbon întărită cu o armată de programe degenerative, codificate în timp, care accentuează, în cele din urmă, întreaga matrice energetica a organismului. Ea ne blochează și ne țintuieste pe roata morfica a degradarii.

Cu alte cuvinte, noi suntem programati ca viitori muritori de stres sistemic.

Stres Web (Reteaua de stres) sustinuta de Constiinta programata
Planul morfogenetic bazat pe frica hrănește această matrice monstruoasa a stresului. Aceasta este, de asemenea, alimentata de un program genetic care a evoluat strat cu strat, așa cum conștiința umană a progresat departe de înțelegerea divină și în stări severe de limitare a identitatii de sine.
Capacitatea in scădere a organismului de a răspunde la stres este cauzata în primul rând de continua identificare a Sinelui cu mortalitatea umană. Această identificare profunda activează programul degenerativ care trece corpul printr-o secvență de îmbătrânire codificata de timp, integrata in funcționarea sistemului nervos și endocrin.
Când vom ajunge la un anumit număr de ani, alarma varstei biologice se stinge, inițiind o cascada de semnale genetice pro-inflamatorii, care, în cele din urmă, duce la deteriorarea si propagarea de celule moarte in tot corpul.
Până când vom putea trece de această coajă pentru a scoate la iveala Sinele nostru adevărat, vom continua inradacinati în același vortex morfic de mortalitate. Acest lucru poate fi un progres major in intelegerea naturii noastre, care sa ne ajute să facem un salt important în progresul nostru ca si colectiv!
Mulți dintre noi s-au purificat, s-au transformat și au ajuns sa acceada la viziunea superioara. Ne-am ridicat pe noi înșine in urma luptelor vietii dar, în tot acest timp, am ramas si ramanem încă închisi în aceasta coajă degenerativa a naturii umane.
Chiar din interiorul acestei carapace a timpului, atotcuprinzătoarea retea a stresului ne alipeste unui mecanism de blocare, care ne impiedica sa desprindem complet sigiliile noastre cristaline. Reteaua stresului și încuietorile carnale lucreaza sinergic, hrănindu-se unele pe celelalte.

Deblocarea sigillilor cristaline
In interiorul nostru, sunt programate anuminte semnături energetice, care, atunci când sunt deblocate, trec peste codul genetic uman de degenerare. Aceste sigilii “cristaline” sunt canale de trecerea spre programele de ADN latente, spiralate strans de-a lungul firelor cromozomiale.
Există multe sigilii cristaline in corp, toate interconectate și sincronizate. Toate acestea vor fi, în cele din urmă, deblocate cand vibrațiile noastre se vor inteti si se vor extinde si in formula ADN-ului nostru. Cand se deschide un sigiliu, o reacție în lanț apare pentru a le deschide, în cele din urmă, pe toate celelalte.
Astazi, acest accent special se referă la sigiliul cristalin al “Imanenței Divine”.Reteaua stresului morfogenetic și mecanismul său de blocare carnala închid acest cod al lui Dumnezeu. Acest lucru nu este doar despre intelectualizarea faptului că suntem ființe ale lui Dumnezeu. Deschiderea acest sigiliu ne ajută să-L întruchipam, pe deplin și complet.
CHEIE: eliberați identitatea Mortala/Mortii

Pentru a deschide acest sigiliu trebuie să scoatem la iveala identitatea atașata la corpul uman, cine suntem. Acest lucru se referă la credința profunda de muritor în moarte și renaștere dar și la coerența noastră emoțională cu forma. Până când nu ne vom detasa de aceste concepte, nu vom realiza rezonanta morfică nemuritoare.
Stim cu totii, fără teamă sau îndoială, că noi nu murim și nici nu vom renaște. Conștiința noastră este vast interconectata și este veșnică. Forma noastra trupeasca, pur și simplu se degradeaza atunci când nu mai este necesara. Reîncarnarea este un concept dogmatic, exagerat, scos din context.
Trăind în conformitate cu termene din trecut sau gandindu-ne la ce am fost odata, la cati ani au trecut sau la eventuala noastra moarte, perpetuam programul uman de identificare cu sine și, în cele din urmă, de degenerare a codului genetic.

CHEIE: Stapaneste percepția umană
O alta cheie principala pentru a debloca acest sigiliu special este controlul percepției umane. Aceasta include înțelegerea absolută a faptului că toată creația manifestata în viața noastră este o oglinda a propriei noastre conștiințe și felul în care aceasta vibrează.
Abia atunci cand vom sti că totul în această dimensiune este un rezultat al proiectiei gândurilor noastre și abia atunci când ne vom fi oprit din lamentare si din proiectarea acestor nemultumiri si framantari, atunci cand vom iesi in afara noastra, afara din sine, de-abia atunci aceasta retea (panza de paianjen) a stresului se va frange si sigiliul de cristal va putea fi indepartat.
Suntem ca o familie de puisori care lovesc cu ciocul coaja oului pentru a-si croi drum spre lume, lovind aceasta carapace a evolutiei codificata de timp. Am fost sigilati, inchisi și trimisi in lume. De-abia atunci cand vom fi ajuns la un punct indeajuns de inalt al “vibrației colective” , de-abia atunci coaja va incepe sa se sparga. Acum, putem vedea libertatea cu claritate, dar există încă unele eforturi necesare pentru a iesi in intregime la lumina.Haideti, sa spargem această coajă împreună!

CHEIE: Inlaturati reteaua morfogenetică a stresului

1.Reteaua stresului trebuie să fie îndepărtata înainte ca razele solare codificate și radiațiile lor ionice sa ne altereze, sa ne modifice structura atomica.
2. Reteaua stresului trebuie să fie îndepărtata pentru a deschide sigiliile cristaline si a activa o structura cat mai mare a ADN-ului, în scopul de a dezvoltra pe deplin potențialul nostru genetic uman.Chiar daca intelegerea nostra la nivel intelectual este avansata, mulți dintre noi nu au capacitatea de a trage cu incapatanare de acest chingi afară din noi înșine.”

”Prepare for atomic mutation”
Traducere a unui articol de pe childrenofthesun.org

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Co-Creating Our Future on Planet Earth

Creating Unity from our human diversity.

roseramblesdotorg

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important Spiritual and Scientific Information from Beyond the Pleiades in the Plejaren System.

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Santa Fe Galactic Command Center

Creating harmonious intergalactic relations in the Golden Age

2012 Indy Info

Here and Now

2012: What's the 'real' truth?

To find out, I hold a finger in the breeze.

Inima Fericita

pentru ca viata trebuie traita la potential maxim

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Ascension Angels

Dreamworkers In The Golden Age Of Light

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from Hawai'i...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

Our Inner Self

When we overcome our fears we begin to embrace our truth. When we embrace our truth, we are in alignment with the very nature of our inner Self.

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

Konstantinos's Lightwork

Home of my personal work

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

%d bloggers like this: