Când va avea loc Evenimentul? …When will the Event take place?

Cea mai frecventa intrebare adresata pana in acest moment se refera la momentul epocal al initierii impulsului de energie gigantica, ce va determina Evenimentul asteptat de o mare parte a populatiei Pamantului: CAND VA AVEA LOC EVENIMENTUL? CAND VA FI INITIAT IMPULSUL DIN CENTRUL GALAXIEI NOASTRE, CARE VA FI DIRECTIONAT CATRE SOARELE NOSTRU SI MAI APOI IN INTREGUL NOSTRU SISTEM SOLAR?

Poate ca multi oameni, din diferite zone ale globului, nu cunosc inca la ce se refera Evenimentul si nici care este semnificatia lui, dar in mod sigur ei simt efervescenta acestor vremuri si iminenta transformare ce va avea loc pe planeta noastra.

Acest documentar reveleaza in premiera unele aspecte importante despre subiectul ascensiunii spirituale a umanitatii, ce va avea loc in curand, corelandu-le cu manifestarea Evenimentului. Ceea ce nu a fost insa spus se refera chiar la momentul precis in care va avea loc Evenimentul. Aceasta nu inseamna o incertitudine, pentru ca manifestarea Evenimentului este certa, la fel cum certa este venirea zilei dupa noapte; in cazul lui este insa vorba despre o actiune la nivel cosmic, care este in primul rand o expresie a Vointei Divine Atotputernice. 

Prin urmare, Evenimentul nu poate fi determinat de vointa oamenilor sau de cea a altor entitati celeste; el nu reprezinta un produs al evolutiei tehnologice si nici o consecinta a ciclurilor cosmice. Evenimentul care va avea loc este in primul rand un coplesitor act al Gratiei Divine si, ca atare, momentul precis al actiunii lui nu poate fi cunoscut de nimeni in Manifestare; aceasta decizie reprezinta un atribut exclusiv al lui Dumnezeu Tatal.

Totusi, asa cum este firesc, entitatile superioare ce sunt implicate in procesul ascensiunii spirituale a omenirii in aceste timpuri foarte critice, cunosc ceea ce sa va petrece pe Pamant in perioada imediat urmatoare din punctul de vedere al Evenimentului si tocmai de aceea ele au impartasit unele dintre aceste aspecte, in ideea pregatirii noastre.

Fiintele extraterestre benefice nu ne-au impartasit insa momentul exact al manifestarii impulsului energetic galactic, care va determina Evenimentul. Chiar daca aceasta ar fi fost teoretic posibil, ele nu ar fi dezvaluit informatia, din motive evidente ce tin de necesitatea desfasurarii armonioase a transformarii spirituale a planetei si a intregii omeniri. Chiar si in Noul Testament din Biblie, Iisus le spune discipolilor ca Duhul Sfant va sosi nestiut de nimeni, „ca un fur la miezul noptii” si doar Tatal Ceresc va sti cand va fi acel moment.

Este adevarat ca Evenimentul va avea un caracter general, dar in acelasi timp el va puncta decisiv si la nivel individual; aceasta se va evidentia mai ales prin natura alegerii pe care o va face fiecare dintre noi dupa aceea. Unii ar putea obiecta: „Crezi ca toti cei care sunt rai la suflet, hotii, criminalii sau escrocii, cei haini, cei violenti sau care sunt atei… crezi ca toti acestia se vor bucura de impulsul energetic beatific al Evenimentului?” Ceea ce trebuie bine inteles, este ca Evenimentul nu actioneaza dupa „favoritisme”. Intr-un fel, energia lui iluminatoare va actiona in fiecare fiinta, in conformitate cu propria ei rezonanta specifica. Aceasta rezonanta va permite mai mult sau mai putin fluxului divin de energie sa opereze transformari fundamentale in fiinta. Daca Evenimentul ar actiona numai asupra celor merituosi sau virtuosi, daca el i-ar avea in vedere doar pe cei care sunt deja evoluati spiritual sau care macar se afla la inceput de drum pe calea spiritualitatii, dandu-le astfel posibilitatea sa aleaga drumul pe care sa-l urmeze dupa aceea, atunci laicii si cei pacatosi, criminalii si ticalosii ar putea obiecta deopotriva in fata lui Dumnezeu: „De ce ne judeci si ne pedepsesti fara sa ne fi oferit si noua ocazia sa ne transformam? Daca am fi avut parte de aceasta energie, la fel ca si ceilalti, am fi avut ocazia si noi sa facem o alegere. Dar asa? Noi nu stim cum este pentru ca nu ne-ai aratat.”

Prin urmare, energia Evenimentului ii va cuprinde in imbratisarea ei pe toti, insa fiecare va decide mai apoi in conformitate cu forul lui interior. Aceasta nu inseamna ca toti vor simti la fel actiunea energiei divine, deoarece ea se va grefa pe specificul si pe structura interioara a fiecaruia. Chiar si cel mai pacatos va avea atunci ocazia transformarii interioare radicale, deoarece el va simti atunci exemplul divin al Adevarului, insa el va actiona mai apoi asa dupa cum ii va dicta constiinta lui individuala. Atunci nu va mai fi loc de inselatorie sau minciuna, deoarece energia divina a Evenimentului va revela foarte clar separatia dintre adevar si fals, dar va depinde de fiecare in ce masura va fi dispus sa accepte acea Realitate in universul propriu.

Majoritatea profetiilor nu specifica date exacte pentru evenimentele la care se refera, deoarece insasi cunoasterea acelor momente de timp ar modifica realitatea sau chiar natura acelor evenimente. Acest adevar a fost in mod clar demonstrat chiar si de stiinta mecanicii cuantice, in care constiinta observatorului influenteaza experimentul, adica materia. Experimentele lui Dean Radin sunt edificatoare in aceasta directie.

La nivel de mase, cunoasterea precisa a unui eveniment ar putea altera aproape in intregime efectele sale sau conjuncturile in care el ar trebui sa se petreaca. Asadar, in astfel de cazuri putem vorbi despre marje de probabilitate, care pot fi mai mari sau mai mici, dar nu despre exactitate si precizie, deoarece Creatia este ea insasi o manifestare inimaginabil de complexa a energiilor, care se afla intr-o continua miscare si transformare.

Lucrurile se prezinta la fel si in cazul Evenimentului care urmeaza sa se petreaca pe Pamant. El a fost anuntat in urma cu ceva timp si toate indicatiile si predictiile fiintelor extraterestre benefice, ori visele sau revelatiile altor oameni au aratat ca el se va petrece in prima jumatate a lunii ianuarie, 2014. Cu toate acestea, iata-ne exact la momentul indicat si totusi nu s-a petrecut nimic de natura anuntata. Inseamna oare ca totul a fost o farsa? Inseamna ca Evenimentul nu se va mai petrece? Ar fi o copilarie sa gandim in acest mod. Ascensiunea spirituala a umanitatii, Evenimentul, transformarile interioare, toate acestea nu se petrec la comanda sau dupa vointa noastra egotica. Ele sunt produsul corelarii unui numar imens de factori si energii, care nu tin cont de dorinta noastra infantila de a vedea daca o profetie se adevereste sau nu atunci cand s-a spus.

Si totusi, semnele si pregatirile extraordinar de complexe care se fac pentru momentul declansarii Evenimentului ne indica faptul ca acesta va avea loc in aceasta perioada. Ce inseamna „aceasta perioada”? Poate sa insemne saptamani sau luni, dar in orice caz, ea nu va depasi sfarsitul acestui an. Chiar si semnele exterioare, care devin din ce in ce mai evidente (vreme neobisnuita pentru perioada din an, serii intensificate de cutremure, o evidenta modificare de viziune a populatiei asupra modului in care este tratata de catre o elita malefica etc) sunt puncte de reper pentru momentul Evenimentului.

Unii leaga sosirea cometei Ison in dreptul planetei noastre si formarea unui unghi de 90 de grade cu ea si cu Soarele, ca fiind de asemenea momentul declansator al Evenimentului. Aceasta parere este eronata, deoarece cometa Ison, prin efectul specific ce il are asupra campului magnetic al Pamantului, are deocamdata rolul de a implementa „codul de decriptare” a energiei iluminatoare a Evenimentului, atunci cand acesta se va produce. Prin urmare, implementarea „codului energetic” de catre cometa Ison in structura magnetica a Pamantului si emisia impulsului energetic al Evenimentului sunt doua actiuni diferite, care au loc la momente diferite; ele nu coincid din punct de vedere temporal.

Alti vizitatori ai site-ului nostru, care au vizionat cu atentie documentarul, au facut observatia ca deja cometa Ison se prea poate sa fi ajuns in punctul in care ea formeaza un unghi de 90 de grade cu Pamantul si cu Soarele. Din punct de vedere logic si teoretic, ei au dreptate. Totusi, noua nu ni s-a dezvaluit acest aspect pana in prezent si, prin urmare, nu putem preciza aceasta. Este insa necesar sa tinem cont de faptul ca, dupa ce a iesit din spatele Soarelui, traiectoria cometei a devenit enigmatica, iar coada ei s-a facut din ce in ce mai putin vizibila; cu alte cuvinte, cometa a inceput sa preia din ce in ce mai mult caracteristicile navei spatiale eterice ce o inconjoara, putand sa-si modifice viteza si chiar traiectoria, in functie de planul corelat cu manifestarea Evenimentului.

Ne-am mai putea intreba: dupa implementarea codului energetic de decriptare, cometa Ison isi va continua drumul pe traiectoria ei normala? Nici acest punct nu a fost precizat deocamdata de catre siriusieni. Cel mai probabil este ca nava ce „inveleste” cometa Ison ramane pe o orbita stationara in jurul Pamantului, in asteptarea declansarii Evenimentului, pentru a putea asista si supraveghea cat mai bine urmarile formidabile ale acestei actiuni divine la nivel cosmic, cu implicatii colosale asupra omenirii.

« Last Edit: January 20, 2014, 01:06:42 AM by admin »

 la declansarea Evenimentului nu se va opri totul pentru 15 minute (ca in serialul Flash Forward, desi acolo ‘stopul’ era doar pentru 2 minute si 17 secunde), DAR TOTI ISI VOR DA SEAMA CA SE PETRECE ‘CEVA EXTRAORDINAR’. Desigur, activitatile fiintelor umane sunt dintre cele mai diverse, iar dormitul are o ‘arie’ larga de cuprindere. Totusi, chiar si cei care dorm, la trezire vor simti ca se afla parca ‘intr-o alta lume’. Oricat de preocupata sau adumbrita va fi constiinta, totusi atunci ea va simti ‘ceva’.

Momentul declansarii Evenimentului va insemna fara indoiala o surpriza de proportii pentru toate fiintele umane, insa el va fi OPTIM pentru fiecare dintre ele si ii va da EXACT ce are nevoie si in masura in care structura proprie ii va permite. Locul in care ne vom afla, starea interioara pe care o vom avea si activitatea pe care o vom realiza in momentul declansarii Evenimentului vor fi pentru fiecare dintre noi in directa legatura cu destinul si specificul fiintei noastre.

Cert este insa faptul ca nu va fi nimeni pe acest pamant care sa poata spuna, dupa Eveniment, ca de fapt nu s-a petrecut nimic. Insa dupa aceea, fiecare dintre noi va avea responsabilitatea intelegerii corecte a efectelor ce vor aparea atunci si a alegerii pe care trebuie sa o facem.

Sursa:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

The most common question asked at this time refers to the historic moment of initiation of the gigantic energy pulse that will cause the Event, awaited by a large part of the population of Earth. WHEN WILL THE EVENT TAKE PLACE? WHEN WILL THE INITIATED IMPULSE FROM THE CENTRE OF OUR GALAXY BE, WHICH WILL BE DIRECTED TO OUR SUN AND THEN OUR ENTIRE SOLAR SYSTEM?

Maybe many people, from different parts of the world, do not know yet what the Event refers to or the significance of it, but certainly they can feel the effervescence of these times and the imminent transformation that will take place on our planet.

This documentary reveals for the first time some important points about the subject of the spiritual ascension of humanity that will take place soon, correlated with the occurrence of the Event. What has not been said, however, refers to the exact moment in which the Event will take place. This does not mean a uncertainty, because the occurrence of the Event is certain, in the same way as day follows night; in the case of Event however it refers to a cosmic action, which is primarily an expression of the Almighty Divine Will.

Therefore, the event cannot be determined by the will of the people or by other celestial entities; it does not represent a product of technological evolution, nor a consequence of cosmic cycles. The Event which will take place is first of all an overwhelming act of Divine Grace and, as such, the exact moment of its action cannot be known by anyone in Manifestation; this decision is an attribute of God the father.

However, as it is natural, superior entities that are involved in the process of the spiritual ascension of humanity in these very critical times, know what will happen on Earth in the immediate future in terms of the Event and this is the very reason they have shared with us some of these aspects, in order to prepare us.

Beneficial extraterrestrial beings however have not shared with us the exact moment of the galactic energy impulse, which will cause the Event. Even if it would have been theoretically possible, they would not have disclosed the information, for obvious reasons related to the need for the harmonious spiritual transformation of the planet and all of humanity. Even in the New Testament, Jesus tells his disciples that the Holy Spirit will arrive unknown by anybody, “like a thief in the night” and only the Heavenly Father will know when that moment will be.

It is true that the Event will have a general nature, but at the same time it will be decisive also at the individual level; it will be especially highlighted by the nature of the choice which each of us will make afterwards. Some might object: “Do you think that those who are evil hearted, thieves, criminals or conmen, the violent or those who are atheists… do you think that they will enjoy the beatific energy impulse of the Event?” What has to be understood, is that the Event does not act according to “favouritism”. In a way, its illuminating energy coming will act in every human being, in accordance with their own resonance. This resonance will allow, to a greater or lesser degree, the flow of divine energy to produce a fundamental transformation in the being. If the event would act only on those worthy or virtuous, if it only considered those who are already spiritual evolved or at least those at the beginning of the spiritual path and thereby enabling them to choose which path to follow afterwards, then the cowards and sinners, the criminals and scoundrels would object to God: “Why are we judged and punished without offering us the opportunity to transform ourselves? If we had part of this energy, like the others, we would have had the opportunity to make a choice. But really? We do not know how it is because you have not showed us.”

Therefore, the energy of the Event will embrace everyone, but each of them will then decide in accordance with their inner tendencies. This does not mean that everyone will feel the action of this divine energy the same, because it will modulate itself to specificities and inner structure of each of us. Even the sinner will have the chance for radical inner transformation, because they will feel the divine example of the Truth, but they will act afterwards as their individual consciousness dictates. Then there will no longer be place for deception or lies, because the divine energy of the Event will very clear reveal the separation between true and false, but it will depend on the extent to which each of them is willing to accept that Reality in their own universe.

Most Prophecies do not specify exact data for the events to which they relate, because the knowledge of those moments could alter reality or even the nature of those events. This truth was clearly demonstrated by scientists in quantum mechanics, in which the consciousness of the observer influences the experiment, i.e. the material. The experiments of Dean Radin are revealing as evidence in this direction.

At the level of the masses, the precise knowledge of an event could almost entirely alter its effects or the circumstance in which it should happen. Therefore, in such cases we can talk about the margin of probability, which can be greater or smaller, but not about accuracy and precision, because Creation is itself an unimaginable manifestation of an immensely complex energies, which is in continuous motion and transformation.

Things are the same in the case of the Event which is going to happen on Earth. It was announced some time ago and all the indications and predictions of beneficial extraterrestrial beings, or the dreams or revelations of other people have shown that it is going to happen in the first half of the month of January, 2014. However, here we are exactly at the time indicated and yet nothing has happened of the nature announced. Does this mean that everything was a charade? Does this mean that the Event will not happen? It would be childish to think in this way. The spiritual ascension of humanity, the Event, inner transformations, all of these do not occur on command or after our selfish will. They are the product of a huge number of factors and energy, which does not take into account our infantile desire to see if a prophecy comes true or not when it was predicted.

Yet, signs and extraordinarily complex preparations which are being made for the moment of the triggering of the Event indicate that it will take place during this period. What does “this period” mean? Maybe it means weeks or months, but in any case, it shall not extend beyond the end of this year. Even the exterior signs, which are becoming more and more evident (unusual weather for the time of year, intensified series of earthquakes, an obvious change of vision of the population about the way in which it is treated by an evil elite etc.) are reference points for the moment of the Event.
Some connect the arrival of comet Ison alongside our planet and the formation of a 90 degree angle between it and the Sun, as also being the trigger for the event. This opinion is mistaken, since comet Ison, by the specific effect that it has on the Earth’s magnetic field, has for now the role of implementing the “decryption code” of the illuminating energy of the Event, when it will occur. Therefore, the implementation of the “energetic code” by comet Ison in the magnetic structure of the Earth and the emission of the energetic pulse of the Event are two different actions, which will take place at different times; they do not coincide from the viewpoint of time.

Other visitors to our site, who viewed the documentary attentively, have observed that comet Ison could already have reached the point where it forms an angle of 90 degrees with the Earth and the Sun. Logically and theoretically, they are right. However, we have not revealed this aspect so far and, therefore, we cannot specify this. But it is necessary to take into account the fact that, after it came out from behind the Sun, the trajectory of the comet became enigmatic, and its tail was less and less visible; in other words, the comet started to increasingly take the characteristics of an etheric space ship, and possibly changing speed and even trajectory, depending on the plan linked to the Event.

We could ask: after the implementation of the energy code decryption, comet Ison will continue on its way on its normal trajectory? Not even this point was mentioned by the Sirians. It is most likely that the ship which “envelops” comet Ison remains in a stationary orbit about the Earth, waiting the triggering of the Event, in order to be able assist and supervise as much as possible the formidable consequences of this divine action at a cosmic level, with huge implications for humanity.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Co-Creating Our Future on Planet Earth

Creating Unity from our human diversity.

roseramblesdotorg

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important Spiritual and Scientific Information from Beyond the Pleiades in the Plejaren System.

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Santa Fe Galactic Command Center

Creating harmonious intergalactic relations in the Golden Age

2012 Indy Info

Here and Now

2012: What's the 'real' truth?

To find out, I hold a finger in the breeze.

Inima Fericita

pentru ca viata trebuie traita la potential maxim

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Ascension Angels

Dreamworkers In The Golden Age Of Light

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from Hawai'i...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

Our Inner Self

When we overcome our fears we begin to embrace our truth. When we embrace our truth, we are in alignment with the very nature of our inner Self.

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

Konstantinos's Lightwork

Home of my personal work

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

%d bloggers like this: