Courtney Brown face un anunt extrem de important pentru omenire

comet-ison
Courtney Brown a facut un anunt public pe pagina sa de Facebook, miercuri, 22-ianuarie 2014, in urma experientei traite prin tehnicile remote-viewing. Acesta este de o importanta extrema pentru intreaga omenire. Dar mai inainte de a publica acest anunt, va descriu personalitatea acestui savant.
Cei care nu sunteti familiarizati cu Courtney Brown, domeniul sau de cercetare este ,,remote-viewing”- vizualizare de la distanta.
Courtney Brown este matematician si savant in stiinte sociale, profesor universitar si preda in cadrul Departamentului de Stiinte Politice, la Universitatea Emory din Atlanta, Georgia.
Independent de munca sa de la universitate, este lider – savant pe tema ,,vizualizarii de la distanta” folosind proceduri care au fost dezvoltate de catre armata SUA si utilizate in scopuri de spionaj, sau proceduri care sunt derivate din aceste metodologii.
Informatii complete aici inclusiv interviuri video : http://www.farsight.org/
Acesta a sustinut numeroase interviuri la diverse posturi de radio, inclusiv lui Kerry Cassidy, promotoarea Proiectului Avalon si Camelot in cadrul carora, impreuna cu Bill Ryan au intervievat multi dintre cei mai de top oameni de pe planeta asupra marilor transformari planetare prin care trecem cu totii.

In spatele acestui fenomen de ,,vizualizare de la distanta” se afla noua fizica, care se implementeaza din ce in ce mai mult in mediul stiintific actual. Prin aceste tehnici, practic, nu mai exista secrete pe aceasta planeta. Orice poate fi aflat in timp real de catre subiectii dotati si special antrenati.

In examinarile constatarilor vizualizarii de la distanta a lui Courtney Brown, au fost dezvaluite multe din catastrofele manifestate deja in 2012 si 2013. Predictiile sale corecte referitor la evenimente dintr-un anumit viitor la care se raporteaza, au fost recunoscute de numerosi alti vizionari, mediumi, etc.
Courtney specifica faptul ca omenirea a ajuns în prezent, datorita evoluției în conștiință, ca vizualizarea de la distanță, va fi tot mai mult și mai mult acceptata ca o stiinta. Cei care se pot adapta mai ușor psihologic la această noua paradigmă vor fi capabili să facă trecerea spre dimensiunile superioare ( 4D si 5D ) impreuna cu aceasta planeta. Cei care nu pot sau nu doresc să renunțe la ceea ce ii  ,,leaga” de vechea paradigmă se vor regăsi intr-un loc, probabil, o altă planetă, unde se pot reîncarna, să-si continue pe calea de ei aleasa evolutia si experientele 3D, până când vor fi în măsură să facă acest pas, atunci când le va veni timpul.
Motivul pentru care universul nostru este special si exista, este acela de a explora ideea de libertate absolută si de alegere libera de către cei care sunt locuitorii săi …

Acum, iata ce afirma Courtney Brown :

Ceva important se va întâmpla cândva luna viitoare – februarie 2014. Nimic nu mai poate opri aceasta acum. Va fi un anunț, iar lumea se va schimba de la data acestui anunț. O parte a acestui anunț se va publica pe această pagină de Facebook. La început, doar câtiva vor înțelege semnificația acestui anunț și ce înseamnă acesta pentru întreaga omenire. Unii vor râde, iar unii vor plânge.
Dar, cu timpul, lumea va ajunge să cunoasca că viața pe Pământ s-a schimbat în mod semnificativ din acea zi de februarie 2014. Acest mister cu care s-a confruntat civilizația noastra de mii de ani isi va găsi un răspuns. Și din acest răspuns, o nouă direcție pentru evolutia viitoare a speciei noastre va apărea”.
Acesta a fost anuntul, informatiile, probabil receptionate prin vizionare de la distanta. Acum, in acest moment din ceea ce studiez aproape zilnic pe internet, suntem foarte aproape de resetarea financiara si schimbarea actualului sistem economico-financiar, actiuni ample au loc la niveluri foarte inalte ale acestei ierarhii. In acelasi timp, Evenimentul se poate declansa in orice moment, toate pregatirile fiind deja facute in cele mai mici amanunte de catre fortele implicate.
SUA sunt in ,,fierbere”, in timp ce mass-media continua cu dezinvoltura sa ne manipuleze ca si cand nimic important nu s-ar putea intampla in scurt timp. Si nu in ultim rand senzatia si simtamantul interior ca este linistea dinaintea furtunii si ca ,,ceva “ pluteste in aer…
Dragilor, pregatiti-va din toate punctele de vedere pentru ceea ce am ,,venit” sa experimentam aici. Faceti-va ceva rezerve de alimente greu perisabile, apa si bani cash. Fiti calmi in orice situatie aparuta, incurajati pe altii si pe cei din jurul vostru, pentru ca totul este pentru binele nostru suprem care se va manifesta din acel punct incolo. Si nu in ultim rand rupeti atasamentele fata de vechea lume, de prejudecati si tot ce-am invatat pana acum si inclusiv de cei dragi de langa noi. Daca ei aleg sa ,,plece”, este alegerea lor si nu trebuie sa le incalcam ,,liberul arbitru”. Trebuie din acel moment sa devenim fiinte pe deplin constiente si responsabile, iar prin noi sa se manifeste din plin Divinul. Sa devenim iubire si compasiune si exemple de urmat de catre fiintele din jurul nostru….
Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta planeta…!!
    Drum drept spre Lumina !
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Co-Creating Our Future on Planet Earth

Creating Unity from our human diversity.

roseramblesdotorg

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important Spiritual and Scientific Information from Beyond the Pleiades in the Plejaren System.

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Santa Fe Galactic Command Center

Creating harmonious intergalactic relations in the Golden Age

2012 Indy Info

Here and Now

2012: What's the 'real' truth?

To find out, I hold a finger in the breeze.

Inima Fericita

pentru ca viata trebuie traita la potential maxim

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Ascension Angels

Dreamworkers In The Golden Age Of Light

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from Hawai'i...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

Our Inner Self

When we overcome our fears we begin to embrace our truth. When we embrace our truth, we are in alignment with the very nature of our inner Self.

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

Konstantinos's Lightwork

Home of my personal work

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

%d bloggers like this: