Cât de pregătită este în realitate omenirea pentru un contact deschis cu alte civilizații?

„Cât de pregătită este în realitate omenirea, în prezent, pentru a fi contactată în mod deschis de civilizații binevoitoare care ar putea să o ajute în evoluția ei, fără să interfereze? Cum are loc în prezent, la modul subtil, interacțiunea dintre aceste civilizații și omenire? În ce măsură progresele spirituale, tehnologice și științifice actuale ale omenirii se datorează altor civilizații sau ființe binevoitoare?”

(Consiliul Pleiadian prin Alexandra Coman)

Grace

Bun găsit. Numele meu este Ma-Roon’Ka și sunt unul din membrii Consiliului Pleiadian. Ne-am dorit de mult să vă răspundem la această întrebare, însă probabil că acum este momentul să vă parvină această informație. De multă vreme vă observăm, de și mai multă vreme vă protejăm civilizația (de la protecția pe care v-o asigurăm împotriva asteroizilor sau a altor obiecte din spațiu, a căror traiectorie o deviem, până la protecția împotriva potențialelor atacuri ale altor civilizații extraterestre care ar dori să vă cucerească).

Poate că este important să vă reamintim că o civilizație este capabilă să contacteze o altă civilizație în momentul în care atinge un nivel ridicat de evoluție. Contactul este realizat numai prin deplasarea dintr-un loc în altul al reprezentanților respectivei civilizații (indiferent dacă contactul se produce pe plan fizic sau mental, tot implică o deplasare de corp și/sau conștiință). Același lucru l-ați experimentat și voi aici, pe Pământ, când, de exemplu, vikingii au intrat în contact cu amerindienii, când spaniolii au atins țărmurile Americii de Sud, când Marco Polo a ajuns în China, și lista poate continua. Ce aveau în comun acesti „vizitatori” și ulterior colonizatori? Două aspecte: aspectul pozitiv – dorința de a călători, spiritul aventurii, curiozitatea. În aspectul negativ: dorința de a descoperi resurse (în principal aur sau pietre prețioase), de a cuceri și coloniza. Ca să nu uităm obiceiul primitiv de a face comerț cu sclavi.

Istoria voastră se referă, la nivel micro, la întâmplări și evenimente petrecute pe Pământ. Același lucru se manifestă la nivel macro.

Evolutia nu se produce niciodată fără interferență. Civilizații „binevoitoare”? Există 2 puncte de vedere: al Confederației Galactice și al oamenilor.

Noțiunea de „binevoitor”, în plan pământesc, este destul de egoistă în lumea voastră, pentru că întotdeauna, pe plan vibrațional, voi așteptați o recompensă a unei acțiuni pe care o faceți, sau, cum ați fost învățați de diferite curente religioase, „fă bine ca să primești bine”. Asta implică deja o obligație. De asemenea, implică o raportare greșită față de cei din jur, pentru că, atunci când rostești cuvântul „binevoitor”, în sfera vibrațională percepi prezența unei entități asemănătoare ție, dar care are o putere mai mare decât tine și îți imaginezi că îi câștigi atenția sau urmează să primești un beneficiu din acea atitudine a entității. Asta deja înseamnă să gândești în polarități –mic vs. mare, bun vs. mai puțin bun-; întotdeauna, o polaritate reprezintă o limitare.

Am înțeles sensul întrebării dumneavoastră, și anume, dacă civilizații evoluate din punct de vedere spiritual, care au depășit de mult granițele emoțiilor negative, granițele agresivității energetice sau fizice, care și-au depășit impulsurile de cuceritori, ar avea permisiunea să intre în contact cu pământenii. Ei bine, acest contact încă nu este posibil (explicația este dată mai jos). Din punctul de vedere al Confederației, „binevoitor” implică o mulțime de sensuri, și voi încerca să enumăr câteva dintre ele:

  • Excluderea polarităților. Ținând cont de faptul că sufletele au pornit din același punct, ele au pornit pe principiul egalității vibraționale, dar al separației prin experiențele trăite. Excluderea polarităților în cadrul unui contact făcut cu pământenii implică o poziționare egală față de vibrația voastră ca suflet; mai precis, nu va exista ideea „Noi, cei evoluați, care vă suntem superiori”, ci „Intrăm în contact cu voi, în Legile Iubirii și ale respectului reciproc.”
  • Nu este permis să se încalce liberul arbitru al manifestării sufletelor de pe o planetă. Sufletele aflate pe o planetă experimentează atât o lecție individuală, personală, cât și o lecție de grup planetar de suflete (grup de suflete întrupate pe o planetă). Dacă voința colectivă subtilă a grupului de suflete de pe planetă se axează pe polarități, civilizațiile evoluate nu au cum să intervină, pentru că, întotdeauna, această intervenție ar fi asimilată de una din polarități (pozitivă în exces sau negativă în exces).
  • Al treilea element, extrem de important pentru pământeni, este dat de gradul de dezvoltare mentală, din punctul de vedere al capacităților fizice și mentale de acceptare a prezenței entităților evoluate; mai precis, dacă conexiunile neuronale ar putea susține conceptul de prezență a unei civilizații extraterestre fără să se producă un scurtcircuit cerebral.

Totuși, nu putem exclude din această ecuație complexă factorul existenței unor suflete evoluate pământene, la nivel microsocial. De exemplu, este vorba de oameni, familii sau comunități care au atins un grad de dezvoltare mentală și spirituală suficient de elevat, încât să întrunească condițiile expuse mai sus, și care pot accesa civilizațiile evoluate, devenind comunicatori sau formatori de opinie. Un exercițiu foarte simplu pe care îl propunem celor interesați este următorul:

Încercați, în orice moment al zilei doriți dumneavoastră, să vă relaxați, să respirați adânc, și, mental, să transmiteți ideea că sunteți pregătiți pentru a vedea în plan fizic nave sau ființe extraterestre, și veți vedea, atunci când sunteți pregătiți și relaxați, cum pe cer se mișcă, cu foarte mare viteză, navele noastre.

Contactul se produce în fiecare zi, doar că, asemeni indienilor primitivi care priveau navele lui Columb ancorate în larg și nu le puteau zări pentru că nu credeau că există, la fel și voi treceți zilnic pe lângă entități extraterestre. Desigur, există două moduri „fizice” de a intra în lumea voastră: prin întruparea unui suflet de pe o altă planetă, sau prin coborârea fizică a unei entități de pe altă planetă pe Pământ. O a treia metodă este dată de comunicarea subtilă, telepatică și stabilirea contactului la nivel subliminal.

După cum spuneam, contactul se produce în fiecare secundă. Dacă aveți dubii, priviți telefonul vostru smart touch, televizorul cu cristale lichide, mâncarea procesată chimic în mod exagerat etc., etc. Contactul poate fi benefic sau mai puțin benefic, însă întotdeauna vă influențează.

Înțelegem întrebarea voastră – dacă sunteți pregătiți pentru aterizarea navelor din care să coboare omuleți verzi care să vă strângă mâna „binevoitor”, iar acești vizitatori să fie întâmpinați de liderii voștri, în timp ce populația va privi înmărmurită ecranul televizoarelor. Ei bine, în acest moment nici nu se pune problema să interacționăm deschis cu masele mari de oameni și, în niciun caz, nimeni din galaxie nu își doreste să se prezinte oficial în fața voastră. Avem suficientă maturitate să înțelegem că în imediat următoarele 30 de minute după un contact oficial, întreaga voastră planetă ar fi cuprinsă de o isterie generală, care ar degenera în haos. Există protocoale speciale, etape de parcurs, astfel încât estimăm că în viitorul apropiat, din păcate, nu veți fi martorii unui astfel de moment.

În primul rând, trebuie sa se ridice nivelul de conștiință și responsabilitate din fiecare om. Mereu dați vina pe liderii voștri, pe diverse organizații secrete care vă doresc răul, dar, atât timp cât tu, ca entitate care citești aceste rânduri, alegi să nu iei atitudine, în niciun caz nu poți avea pretenția să te ridici deasupra tiparului în care trăiești. Civilizațiile binevoitoare sunt întotdeauna civilizațiile cele mai evoluate, care, pe baza experiențelor trăite, au învățat ce înseamnă respectul față de propriul sine, corp, planetă, și nu își doresc să interacționeze cu niște băștinași care încă se mai află sub imperiul emoțiilor primare, care acceptă distrugerea sistematică a planetei, care preferă să clatine din cap și să pretindă că totul e sub control.

În acest moment vă aflați în fața a două linii de destin, sau, mai bine spus, va aflați sub influența a două linii temporale potențiale.

1) Veți fi lăsați să vă autodistrugeți, iar pe ruinele civilizației voastre să se ridice alte civilizații (o opțiune puțin probabilă, căci Pământul este privit ca fiind o mare școală pentru sufletele peregrine).

2) Să fiți educați constant, respectându-se ritmul vostru, și, abia când nivelul de conștiință colectivă va fi suficient de ridicat, să se permită contactul cu masele mari de oameni. Până atunci, contactul se produce cu persoane atent selectate, care pot deveni formatori de opinie.

 

Sursa articolului: Cartea „Matricea Divină – Dialoguri”, în curs de apariție la Editura Proxima Mundi.
Imagine: Copyright CBS și Paramount Pictures (Star trek: The Next Generation).

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link spre această pagină – http://proxima-mundi.ro/articole/primul-contact-cu-alte-civilizatii

Advertisements

One comment

  1. Bună ziua,
    Am eliminat de multă vreme articolul respectiv, deoarece conținea foarte multe distorsiuni. Tot se primesc vizite la acel link și nu înțelegeam de ce.
    Poate fi șters. Mulțumesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Co-Creating Our Future on Planet Earth

Creating Unity from our human diversity.

roseramblesdotorg

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important Spiritual and Scientific Information from Beyond the Pleiades in the Plejaren System.

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Santa Fe Galactic Command Center

Creating harmonious intergalactic relations in the Golden Age

2012 Indy Info

Here and Now

2012: What's the 'real' truth?

To find out, I hold a finger in the breeze.

Inima Fericita

pentru ca viata trebuie traita la potential maxim

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Ascension Angels

Dreamworkers In The Golden Age Of Light

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from Hawai'i...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

Our Inner Self

When we overcome our fears we begin to embrace our truth. When we embrace our truth, we are in alignment with the very nature of our inner Self.

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

Konstantinos's Lightwork

Home of my personal work

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

%d bloggers like this: