“Prepare For Change” – Informare despre închiderea sistemului bancar

Echipa “Prepare For Change” – Informare despre închiderea sistemului bancar

text preluat de la http://burebista2012.blogspot.ro/2014/02/echipa-prepare-for-change-informare.html

De ceva vreme am scris in articolele mele frecvent si constant despre Resetarea Financiara Globala. Atat pentru informarea de fond, cat si ca pe o avertizare pozitiva referitor la ce trebuie sa facem, cum sa informam rudele, cunoscutii, etc.

Cred ca acest proces este acum iminent. Mai jos voi posta un material video in limba engleza si apoi transcriptul tradus de mine pentru a informa oamenii in cel mai larg mod posibil.

Incercati sa printati si sa dati acest material oamenilor sau prin e-mail pentru a se informa si la randul lor sa-i informeze pe altii. Acest eveniment nu este “Evenimentul”. Face parte din planul pregatirii lui.

Trebuie sa-l traim calmi si pozitivi [increzatori – nota AIM], pentru ca el va fi inceputul transformarilor pozitive pe care multi dintre noi le asteptam de multa vreme. Pe cat posibil sa ne implicam la momentul respectiv, cum putem fiecare pentru a linisti macar lumea si a ajuta acolo unde este nevoie.

Daca aveti timp, mai recititi articolele mele traduse de pe blogul lui Cobra referitoare la Eveniment. Sunt la eticheta “Cobra”, pentru o clarificare a ceea ce se va intampla si cum sa actionam.

Iata materialul :

Traducerea :

S-a dat aceasta scurta informare, astfel încât să puteţi înţelege ceea ce se întâmplă acum în ceea ce priveşte închiderea sistemului bancar. Sperăm că vă va ajuta să menţineti calmul şi pacea din comunitatea dvs. în această scurtă perioadă de schimbare. Noi, de asemenea, vă vom încuraja pentru a sprijini pe cei din poziţii de responsabilitate pentru a ajuta la menţinerea status quo-ului în ceea ce priveşte necesităţile vitale ale comunităţii locale.

Speram ca distributia de alimente, apă, electricitate, internet, benzina, transport şi servicii de telefonie nu vor fi întrerupte cand acest sistem bancar se va intrerupe pentru a fi schimbat . In plus, acest lider al comunitatii a fost creat pentru a vă ajuta să înţelegeţi ceea ce transpare în întreaga lume în acest moment. Persoana sau persoanele care va ofera aceste scurte informatii fac parte dintr-o reţea la nivel mondial, care sunt dedicate pentru o tranziţie paşnică la un sistem financiar transparent pentru sistemul nostru bancar la nivel mondial.

Pe cine reprezentam si cine este in spatele acestui proces

Grupul nostru este format din persoane inteligente, conştiente, din toate segmentele societăţii şi sunt dedicate pentru o schimbare non-violenta. Am fost conştienţi de ceea ce acum transpare de la persoane-cheie din organizaţiile militare si serviciilor secrete din lume.

Membri de rang inalt din infrastructura politica din lume sunt, de asemenea, în sprijinul acestor titluri executorii legale. Acesti patrioţi loiali din forţele CIA, NSA, FBI, militare, serifi, poliţie, au omologii din întreaga lume implicati într-un proces simultan de a inlatura infractorii financiari.

Pentru a rezuma, există forţe mari internaţionale operative multijurisdictional, care au descoperit aceasta corupţie pe scară largă în arenele financiare şi politice şi se iau acum măsuri legale pentru a pune capăt acestui comportament criminal. Unii lideri din agenţiile regionale şi naţionale de aplicare a legii şi forţele de poliţie sunt conştienţi de ceea ce are loc acum la fel de bine.

Noi anticipam, de asemenea, prezenţa militară să fie desfăşurata în oraşe pentru a ajuta la menţinerea ordinii si păcii. Anticipam emisiuni în reţeaua radio de difuzare de urgenţă pentru a explica situaţia foarte curând, dacă acestea nu au început inca, dupa ce au primit acest document.

Ce se intampla si de ce sunt bancile inchise

Ce se întâmplă în acest moment este o Resetare Financiara necesara, a sistemului bancar central la nivel mondial. Din păcate, acest lucru necesita închiderea fiecarui computer legat la băncile centrale. Acest lucru va lăsa întreaga planetă, fără acces la numerar, ATM-uri, carduri de credit sau de pe pieţele bursiere.

Nu va fi nici o monedă disponibilă decât ceea ce este deja în circulaţie pentru o perioadă de maximum două săptămâni. Intenţia şi planurile acestor agenţii legale responsabile este pentru un scenariu mai bun, adica de 3-5 zile in care sistemul bancar sa fie deconectat.

Cu toate acestea, cu atât de multe variabile în joc, timpul exact care va dura pentru ca această schimbare în realitate sa aiba loc, este necunoscut în acest moment. Această lipsă de bani în rândul populaţiei din lume, în mod clar ar putea crea unele dificultăţi în diverse locaţii, unii pot intra in panica pentru ca nu pot accesa banii lor prin canalele normale.

Rolul vostru vital in acest proces

Este vital conducerea dumneavoastră să menţină o reţea deschisă, onestă şi transparentă de comunicare cu cei din comunitatea voastra şi acei lideri comunitari, care poate nu vor şti ce se întâmplă sau să poată primi această informare în timp util .

Una dintre cele mai importante acţiuni este de a monitoriza forţele de ordine locale, care nu sunt conştiente de acest eveniment. Ei pot vedea confuzia oamenilor şi greseala aceasta poate duce la o reactie naturala la fel de ostila sau potenţial violenta. Cerem ca mai presus de toate aceste forţe să rămână vigilenta proactiva şi să se abţină de la violenţă.

Sugestii importante pentru mentinerea pacii si schimbarii armonioase

Cerem companiilor de alimente şi apă şi grupurilor comunitare locale să fie încurajate să servească populaţia dacă aceste închideri bancare conduc la întreruperi pentru prea mult timp, în oricare dintre următoarele domenii : transport, hrană, apă, reţea electrică, turnuri de telefonie mobila, internet, televiziune, servicii de urgenţă, spitale şi orice altă reţea vitala care ar putea fi afectata.

Cum stim ca asta se va intampla acum ?

Grupul nostru a fost contactat şi am fost rugat să acţionam ca o reţea de informare şi de infrastructură pentru a vă sprijini în sarcinile desemnate oricare ar fi ele. Dacă sunteţi un primar sau un director al unei companii de distributie a apei sau a energiei, sperăm ca responsabilităţile şi serviciile dumneavoastră să rămână neîntrerupte în timp ce băncile sunt închise.

Cerem de asemenea, a va oferi sprijinul necesităţilor de infrastructura pentru cei care cer ajutorul dumneavoastră, comunităţile locale, cum ar fi cantine, scoli, sau de distribuţie a apei pentru cei care au nevoie. Cerem ca spitalele şi serviciile de urgenţă să acorde prioritate şi sprijin pentru a proteja si informa populatia.

De ce se intampla aceasta ?

Din păcate, au existat abuzuri penale în cadrul sistemelor bancare din lume, inclusiv Federal Reserve de mai mulţi ani. Aceste persoane au corupt multe aspecte ale infrastructurii politice a lumii iar lăcomia şi setea lor de putere a dejucat procesul democratic şi a făcut mult rău ecosistemelor şi relaţiilor noastre sociale.

Dovezi vor fi prezentate publicului

Dovada este în curs de a fi dezvaluita si indică un sistem de fraudă financiară şi corupţie, care a dus la furtul instituţionalizat de trilioane de dolari castigati cu greu in lume. Acest lucru acum se incheie iar dovezile şi punerea sub acuzare, precum si arestarea celor responsabili a început. Aceste persoane implicate în această conspiraţie sunt criminali foarte puternici şi conectati politic. Acestia au fost avertizati în mod repetat să respecte legile din ţările lor, dar unii dintre ei au refuzat.

Este timpul sa actionam

Acest refuz de a se conforma cu legea acum, a forţat închiderea băncilor centrale care afectează în prezent întregul sistemul bancar mondial. Este necesară această acţiune radicală pentru a aplica legea şi este în prezent în curs de implementare printr-o acţiune coordonată printr-o forţă de poliţie din întreaga lume.

Motivul pentru care acest lucru nu a fost făcut prin alertarea populaţiei în prealabil, este deoarece criminalii responsabili controleaza mass-media globala şi au stabilit cenzori la nivel mondial. Un poliţist nu spune un criminal ca va fi arestat, pentru ca el va fugi.

Liderii puternici vor cădea

Această operaţiune de înşelătorie bancara a inclus unele figuri publice foarte puternice care, atunci când vor fi dezvaluite, vor soca cel mai probabil, mulţi oameni. Aceasta nu este o lovitură de stat militară sau ceva negativ. De fapt, simţim ca acest lucru va permite existenta unui sistem mai cinstit de guvernare, care va găsi sprijin la nivel mondial, astfel ca adevarul va fi dezvaluit publicului în săptămânile ce vor urma.

Dreptul dvs. de a pune la indoiala toate acestea este natural

Noi înţelegem ca puteti să nu fiti conştienţi sau de acord cu această informaţie care este prezentata aici, dar vă rugăm să luati în considerare faptul că aceasta scurta informare a fost creată la 29 septembrie 2013. Acest lucru ar trebui să ajute si să acţioneze ca o dovadă a ceea ce are loc acum si a fost cunoscut de noi, cei care am creat acest document în prealabil.

Vrem în continuare să reiteram că acest lucru nu este o lovitură de stat militară şi nu există niciun motiv de panică şi frică. Fie ca ne crezi sau nu cu privire la natura acestui eveniment la nivel mondial, vă rugăm să faceţi totul pentru a facilita calm şi pace în comunităţile voastre cât mai eficient posibil.

In concluzie

Vă cerem să vă păstraţi o minte deschisă la acest document şi noi te vom sprijini în poziţia dumneavoastră de responsabilitate şi putere ca un lider de comunitate. Vă rugăm să constientizati că această tranziţie este destinata a fi doar pentru o perioadă scurtă de timp. Vi se va cere să gânditi la nivel local şi nu să aşteptati instrucţiuni de la nivelele centrale pentru ca anumite canale de comunicare pot fi perturbate.

Va rugam sa studiati acest document şi, dacă este posibil, a clarifica ceea ce se întâmplă şi a împărtăşi aceste idei in comunitatea voastra.

De asemenea, avem un site web (www.prepareforchange.net), în cazul în care puteţi accesa link-uri către articole şi dovezi că ceea ce se spune a fost în proces de durata. Noi vă vom încuraja să te educi prin intermediul acestor link-uri.

Dacă reţeaua internet rămâne deschisă în timpul închiderii băncilor aceste link-uri va va ajuta să înţelegeţi mai mult. În cazul în care internetul cade vă rugăm să interacţionati cu cei care au facut public acest document.

Cu respect,
echipa “Prepare For Change” – prepareforchange.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Co-Creating Our Future on Planet Earth

Creating Unity from our human diversity.

roseramblesdotorg

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important Spiritual and Scientific Information from Beyond the Pleiades in the Plejaren System.

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Santa Fe Galactic Command Center

Creating harmonious intergalactic relations in the Golden Age

2012 Indy Info

Here and Now

2012: What's the 'real' truth?

To find out, I hold a finger in the breeze.

Inima Fericita

pentru ca viata trebuie traita la potential maxim

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Ascension Angels

Dreamworkers In The Golden Age Of Light

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from Hawai'i...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

Our Inner Self

When we overcome our fears we begin to embrace our truth. When we embrace our truth, we are in alignment with the very nature of our inner Self.

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

Konstantinos's Lightwork

Home of my personal work

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

%d bloggers like this: