Hilarion Mesajul săptămânii: 23 – 30 martie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor ,

Tot mai mulți oameni de pe Pământ se trezesc pentru a descoperi că lumea este într-o stare de metamorfoză rapidă . Ei privesc în jur și văd vecinii lor îmbrățișând concepte la care nu au fost deschiși înainte . Peste tot , această energie de trezire eliberează ere vechi de pânze de paianjen din conștiința umanității și nu este un proces ușor . Este foarte inconfortabil de vizionat evenimentele care au loc în lume și în lumea personală a cuiva , și fiecare individ se luptă în acest moment pentru a-și restabili și menține echilibrul interior . Acest lucru creează un sentiment de stres și tensiune în câmpul de energie al constiintei colective care afectează persoanele care sunt sensibile la fluxul de energii din jurul lor . Această tensiune și anxietate este simțită în zona plexului solar / stomac a corpului uman și este un semn că este timpul pentru a ieși în natură și a sta aproape de un membru al familiei de copaci și de a cere ca aceste sentimente de tensiune și anxietate să fie cu dragoste transmutate și dizolvate din interiorul vostru . Familia copacului este extrem de competentă în furnizarea acestiui serviciu pentru toată omenirea și i se permite să fie în serviciul divin și să lucreze la propria cale de evolutie .

Este foarte util să se acorde atenție la toate formele de viată care coexistă în jurul vostru , și la toate elementele . În timpul acestor schimbări energetice instabile , cel mai bine este de a face viața cuiva cât mai simplă și necomplicată cu putință . Prin antrenarea mintii voastre de a intra într-o stare liniștită, fără a se implica în modele de gândire complexe și abstracte, care sunt în mod constant stimulate de comunicațiile pe care le primește cineva în fiecare zi , și de a face simplu treburile gospodărești în jurul casei sau curții, se poate evita senzația de copleșire care tinde să secătuiască persoana de forța ei de viață și de energiile înalte . Luându-vă timp pentru a vă relaxa este de asemenea, cel mai important și doar prin faptul de a sta întinși și a vă ridica picioarele pentru o jumătate de oră vă poate reface vitalitatea . Căutați frumusețea în toate formele sale minunate și faceți acest lucru cu pasiune în inima voastră . Priviți la răsăritul și apusul soarelui , la formațiunile norilor , stelelor de pe cerul nopții , păsările și insectele , flora și fauna . Viața prosperă și pulsează în jurul vostru , dar trebuie să deveniți observator al acestui lucru și să obțineți darurile sublime care vi le aduce .

Trebuie să va faceți timp pentru tăcere pentru a vă realinia cu sinele vostru înalt și ghidarea voastră interioară. Practicați respiratia profundă în fiecare zi pentru a vă umple chakra rădăcină , reținând respirația pentru o clipă și apoi expirând suflarea știind că toată energia veche este eliberată . Mișcându-vă des corpul într-o zi în activități de stretching sau de mers pe jos ajută , de asemenea, la deplasarea energiilor prin meridianele voastre fără să devină stagnante și fără să creeze blocaje . Curățați dulapurile , garajele și alte zone din casa voastră și eliminați tot ceea ce nu mai este utilizat și veți găsi că făcând acest lucru , acesta creează un sentiment de bunăstare în voi și vă ajută la menținerea energiile voastre care curg într-un mod pozitiv și constructiv . Făcând loc pentru nou , fizic , energetic și simbolic , umple sufletul cuiva cu o reînnoire și renaștere spirituală .

Până când centru Pământului este activat și susținut de lumina mare din cosmos la un nivel mai puternic , voi în calitate de canale de energie divină trebuie să continuați să ancorați și să împămîntați lumina voastră în Pământ la ordinea zilei . Această activitate realizată de mai multe ori pe zi, de fiecare dintre voi ajută mai mult decât puteți ști la menținerea energiilor Pământului într-o mai mare stabilitate . De fapt , voi oferiți Pământului impulsul de energie spirituală de care are nevoie cel mai mult . Dragostea voastră susține această ființă magnifică pe măsură ce face tranzitia de la o densitate mai joasă într-un nivel mai înalt, mai rarefiat de lumină și conștiință . Pe rând , voi descoperiți că orice nevoie este asigurată , după cum și atunci când este nevoie si în timp ce acest lucru devine mai evident , veți fi umpluți cu cunoașterea că sunteți iubiți peste măsură .

Atât de repede se va muta lumea în noua paradigmă atunci când energia iubirii divine se intensifică în nivelul său de frecvență . Când fiecare persoană este într- o stare de bucurie și fericire ,va fi foarte greu să mai fie convinsă de vechile povești, care s-au spus de-a lungul veacurilor . Atunci când fiecare membru din cadrul familiei umane se simte bine în el însuși , atunci acest lucru va fi reflectat înapoi la el și pași mari vor fi făcuți pe măsură ce Pământul se îndreaptă în noii zori ai Epocii de Aur , în care nu există limite la posibilitățile pozitive și potentialele care se pot desfășura .

Până săptămâna viitoare …

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu – Tana ( Soo – tam – ah ) Păstrător al simfoniilor Grației
.www.therainbowscribe.com
http://www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati
http://luminapegeea.blogspot.ro/2014/03/hilarion-mesajul-saptamanii-23-30.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Co-Creating Our Future on Planet Earth

Creating Unity from our human diversity.

roseramblesdotorg

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important Spiritual and Scientific Information from Beyond the Pleiades in the Plejaren System.

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Santa Fe Galactic Command Center

Creating harmonious intergalactic relations in the Golden Age

2012 Indy Info

Here and Now

2012: What's the 'real' truth?

To find out, I hold a finger in the breeze.

Inima Fericita

pentru ca viata trebuie traita la potential maxim

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Ascension Angels

Dreamworkers In The Golden Age Of Light

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from Hawai'i...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

Our Inner Self

When we overcome our fears we begin to embrace our truth. When we embrace our truth, we are in alignment with the very nature of our inner Self.

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

Konstantinos's Lightwork

Home of my personal work

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

%d bloggers like this: