Energiile libertatii versus energiile fricii si judecatii

 

4bebei_cu_laptop ,

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Mesaj Prezenta Eu Sunt

Omenirea, ca intreg, a ales schimbarea, fie ca acest lucru a avut loc la nivel inconstient sau constient. Omenirea a ales sa traiasca intr-un mod nou, sa experimenteze o constiinta extinsa!

In acest moment, energiile schimbarii si transformarii sunt foarte intense pe planeta. Este un moment potrivit sa reevaluati unele aspecte ale vietii voastre.

Reevaluati-va timpul, constienti fiind de faptul ca timpul s-a accelerat!

Reevaluati relatia pe care o aveti cu voi insiva, cu ceilalti si cu mediul!

Reevaluati-va perceptiile la nivel fizic si emotional!

Este vorba despre stres, oboseala, confuzie, disconfort emotional, psihic? Intelegeti ca toate acestea sunt energii ale schimbarii si transformarii!

Va invitam sa le priviti dintr-o perspectiva extinsa, din perspectiva Sufletului. La nivel uman, cand reevaluati aceste lucruri, adesea, intra in actiune judecata sau unele sisteme de credinta: “Am gresit ceva, undeva”. “Altcineva este vinovat de ceea ce experimentez ca probleme/provocari”. “Viata este grea”. “Suferinta purifica”.“Sarac si spiritual”, etc.

Este momentul sa observati toate aceste judecati si sa le recunoasteti ca fiind un vechi tipar, necesar pana intr-un punct. Dintr-o perspectiva mai cuprinzatoare, extinsa, intelegeti ca orice judecata adauga energiile limitarii, ale restrictiei.

Reamintiti-va, ati ales sa traiti liberi, fara limitari!

Recunoasteti ca acum toate aceste provocari revin in fata voastra si le experimentati in realitatea voastra pentru a lua energia judecatii de pe acestea si a le recunoaste ca fiind alegeri ale Sufletului vostru. Le-ati pus etichete, desi v-au adus aici, si inca duceti cu voi povara lor. Toate acestea sunt prezente in viata voastra pentru a va ajuta sa eliberati nevoia de a fi definiti prin ele. Judecand si re-povestind experiente vechi si recente stabiliti acelasi mod de a trai pentru viitor. Va re-definti prin vechi, cu toate ca ati ales noul!

Este momentul sa va eliberati de judecata, odata pentru totdeauna, recunoscand ca experientele au loc in perfectiunea lor, iar daca, dupa ce faceti alegeri, ceva nu va place, alegeti din nou! Apoi permiteti ca acea alegere sa aiba loc in momentul ei potrivit!

Eliberati-va de obiceiul de a fi judecatorul vostru si al altora! In felul acesta eliberati multe din energiile voastre blocate in acele judecati, energii care va pot folosi in procesul propriu de evolutie. In acelasi timp ii eliberati si pe ceilalti de energiile restrictive ale judecatii: ca au gresit, ca nu sunt in stare de altceva, ca sunt rai prin natura lor, etc. Amintiti-va, si ei sunt scantei divine ca si voi, aflate in propria calatorie, in propriul nivel de intelegere si evolutie!

In felul acesta stabiliti un spatiu al eliberarii, al libertatii de miscare si expansiune pentru toti cei aflati aici, in acest moment de tranzitie din expansiunea globala a constiintei.

In acelasi mod puteti privi evenimentele care au loc pe planeta, fie ca este vorba despre vreme, despre dezastre, despre actiunile/reactiile oamenilor aflati in pozitii de conducere/putere, despre iesirea la suprafata a lucrurilor de orice fel, care doar necesita sa fie eliberate. Lumina care patrunde acum pe planeta le scoate la iveala. Nimic nu mai poate fi ascuns, deoarece nu mai sunt de folos in noua paradigma a noii ere, in care patrundeti. Este alegerea omenirii!

Este momentul sa va eliberati de judecata, frica, ingrijorare la nivel individual, cat si la nivel global, atunci cand observati evenimente ce au loc acum pe planeta.

Energiile libertatii nu sunt compatibile cu energiile fricii, ale judecatii sau ingrijorarii!

In felul acesta patrundeti in abilitatea voastra de a trai Adevarul mai cuprinzator, mai expansiv, care este inevitabil, deoarece este urmatorul nivel al experientelor in Tot Ceea Ce Este.

Prin aceasta practica nu mai opuneti rezistenta, in mod implicit, deoarece adesea nu constientizati ca va opuneti propriului proces de ascensiune/expansiune a constiintei, prin tiparul judecatii, al fricilor si ingrijorarii.

Observati ce se petrece in viata voastra in timp ce practicati eliberarea acestor energii restrictive!

Cand veti constientiza ca judecati din nou, fiti blanzi cu voi si opriti-va: Aha, iata acelasi tipar! Respirati! Centrati-va in inima voastra sacra si eliberati-va de tipar. Respirati si binecuvantati acel tipar care v-a fost necesar in energia veche: pentru a fi acceptati, pentru a urma calea buna, pentru a observa contrastele si a face alegeri proprii. Respirati si constientizati ca datorita tuturor experientelor din trecut ati ajuns aici, acum. Eliberati trecutul si caile lui vechi!

Alegeti sa va avantati in necunoscut! Noul nu este definit! Nu-l puteti defini prin vechi.

Aceasta este alegerea Sufletului vostru! Aceasta este alegerea voastra, deoarece Voi sunteti una cu Sufletul vostru. Energia separarii se dizolva acum, pentru fiecare intr-un timp mai lung sau mai scurt, lucru care este de onorat. Oricum, este vorba doar de punctul din care se observa evenimentele, de perceptia lor!

Fiecare este acolo unde trebuie sa fie si fiecare are acelasi potential: expansiunea constiintei, doar ca fiecare este unic si explorarea necunoscutului este unica. Si aceasta este frumusetea Existentei in exprimare!

Mesagerul Erei Noi – Prezenta Eu Sunt transmis prin CostinGet , 22 Aprilie 2014

Sursa: http://www.iamthatiam.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Rose Rambles...

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important exceprts of Billy Meier's contacts with human extraterrestrials from the Plejaren system

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from the Planet...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

Laura Bruno's Blog

Medical Intuition, Astrology, Soul Readings, Intuitive Coaching, Tarot, Reiki: Inspiring and Empowering Visionaries, Artists and Healers

Changing Address

notes about our galactic history

Judith Kusel

Soul Empowerment and Inspirational

Jose Sanchez

Channel, Healer & Teacher

%d bloggers like this: