Informare în ceea ce priveşte situaţia actuală şi din lunile următoare a omenirii, din perspectiva extraterestră

Earth in Flame

 

Raportându-ne la evenimentele care se vor petrece în următoarele luni (până în septembrie), cel mai important aspect pe care dorim să-l subliniem este FRICA de care s-ar putea lăsa cuprinşi cei mai mulţi oameni. Această emoţie negativă, atunci când domină fiinţa umană, provoacă mult rău atât la nivel individual, cât şi global (în ceea ce priveşte transformările ce vor avea loc pe Pământ în toate domeniile de activitate). Începând cu lunile care vor urma, aceste transformări vor deveni din ce în ce mai clare, dezvoltându-se în anii care urmează.

Chiar dacă nu este totdeauna manifestată în mod evident, frica poate fi nuanţată, luând de cele mai multe ori forma NEGĂRII. Într-un astfel de caz, ea este FRICA DE NECUNOSCUT, care înseamnă de fapt FRICA MANIFESTATĂ ÎN FAȚA TRANSFORMĂRILOR IMINENTE ce vor avea loc în viaţa noastră.

Descoperirile şi dezvăluirile ce vor începe să apară cu precădere din a doua jumătate a lunii iulie vor pune la încercare reacţia instinctivă a multor fiinţe umane. Controlul FRICII este fundamental în perioada actuală, mai ales din perspectiva revelării existenţei vieţii extraterestre şi a legăturilor anumitor civilizaţii extraterestre cu planeta noastră şi cu omenirea. Este deci imperios şi chiar stringent necesar ca frica să fie eliminată, deoarece ea blochează foarte mult posibilitatea de acţiune şi ajutorul minunat pe care fiinţele extraterestre benefice ar putea să ni-l ofere din preaplinul lor.

Din această perspectivă, noi dorim să subliniem în special aportul civilizaţiei siriusiene din sistemul Sirius A, care prin intermediul echipajului navei-mamă Anais, ce se află în apropiere de Pământ, în plan eteric, menţine un echilibru foarte necesar în aceste timpuri dificile şi contribuie foarte mult la pregătirea saltului vibrațional al omenirii şi al planetei noastre.

Pentru cei care au urmărit deja filmul nostru documentar: Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele lucrurile sunt destul de clare. În cadrul acestui film s-a prezentat chiar răspunsul comandantului navei-mamă, care este siriusianca AMUN, în ceea ce priveşte ajutorul pe care ei ni-l pot oferi. Siriusienii sunt fiinţe extraterestre avansate din punct de vedere spiritual, care cunosc foarte bine legile de manifestare ale Universului, acţionând în deplină conformitate cu acestea. Tot ceea ce ei fac este subliniat de necesitatea existenţei ARMONIEI şi de respectarea LIBERULUI ARBITRU al fiinţelor umane.

Totuşi, AMUN a subliniat faptul că, pentru că ei să ne poată ajuta, este necesar în primul rând ca noi înşine să acționam, să cerem şi să chemăm acest ajutor, deoarece fără această iniţiativă a noastră, siriusienii nu pot face nimic. Este adevărat, nu suntem singuri, în sensul că ei ne sunt mereu aproape şi gata să ne ajute; dar ei nu pot face ceea ce ne este nouă dat să facem. Cu alte cuvinte, fără aportul fiinţelor umane, nu se face nimic. Aşa se explică iniţiativele noastre în această direcţie, legătura noastră cu ei (cu siriusienii) şi apelurile noastre către voi, pentru că deschizându-vă către realitatea lor existenţiala, vă deschideţi practic către o nouă lume, despre care mulţi dintre voi nici măcar nu aţi îndrăznit să visaţi până acum.

EVENIMENTUL despre care s-a vorbit în film, ca manifestare energetică extraordinară şi profund transformatoare la nivel spiritual pentru întreaga omenire, va avea loc negreşit, chiar dacă unii nu cred aceasta. Siriusienii ne-au transmis într-un mod ferm şi fără echivoc că EVENIMENTUL va reprezenta saltul vibrațional fundamental pe care omenirea îl va trăi în curând.

Mai mult decât atât, tot ei ne-au spus că, datorită grăbirii anumitor evenimente şi situaţii (cu aproximativ 3 ani) faţă de cursul lor normal, se va putea realiza un transfer de energie subtilă din viitor, adică de după translaţia vibrațională a Pământului şi a omenirii, transfer care va aduce în prezent focare de manifestare energetică a ceea ce urmează să fie în viitor, în scopul realizării mai uşoare şi totodată mai rapide a transformărilor la nivel spiritual ale omenirii. Efectele evidente ale unor astfel de manifestări energetice prin intermediul unor portaluri vor putea fi resimţite cu precădere după încheierea celor trei implementări energetice realizate de „cometa Ison”; ultima dintre acestea va avea loc la începutul lunii iulie, anul curent.

Cu alte cuvinte, în această vară se vor simţi şi se vor manifesta primele rezultate atât în plan spiritual, cât şi în plan tehnologic, cultural şi social, ca urmare a eforturilor depuse până în prezent şi a transformărilor subtile care au avut deja loc pe pământ. Vor fi de asemenea făcute descoperiri extraordinare la nivel arheologic şi vor fi făcute dezvăluiri uluitoare despre istoria reală a omenirii. Vom prezenta detalii în acest sens într-un documentar de informare ce va apărea în curând pe YouTube sub sigla GALACTIS.

Activitatea centrului nostru de rezonanţă spirituală şi de contact cu civilizaţiile extraterestre benefice (şi în special cu civilizaţia siriusiană din sistemul Sirius A) deja a devenit puternică, atrăgând tot mai multe fiinţe umane care sunt interesate de acest domeniu. De asemenea, răspunsul internaţional este extraordinar şi diferenţiază o anumită pătura autentică a celor care simt interes pentru această activitate. Sincronicităţile uluitoare care apar aproape la tot pasul, conferinţele şi interviurile internaţionale care sunt susţinute de noi, relatările deosebite care ne sunt trimise şi aspiraţia anumitor persoane chiar din străinătate, care ne ajută in mod constant arată fără dar şi poate trendul ascendent pe care iniţiativa noastră îl are în ultimele luni.

În perioada care urmează vom prezenta mai multe documentare şi informaţii inedite, care vor clarifica şi mai bine aspectele la care ne-am referit, precum şi elemente care ţin de originea adevărată a fiinţei umane şi succesiunea unora dintre civilizaţiile străvechi de pe planeta noastră. Vom prezenta de asemenea, într-o altă serie de documentare, elemente fundamentale despre formarea galaxiei noastre şi despre cauzalităţile care stau la baza unor astfel de fenomene galactice, aşa cum ne-au fost ele înfăţişate de o conștiință-spirit foarte evoluată spiritual, de sorginte siriusiană, al cărui nume este Nagal.

Ne dorim astfel ca un număr cât mai mare dintre voi să înţeleagă corect aceste informaţii şi să simtă autenticitatea din spatele lor. Vom deveni astfel o forţă spirituală redutabilă, un pol fundamental al transformărilor extraordinare ce vor marca în curând întreaga omenire.

http://www.galactis.net/articole/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Co-Creating Our Future on Planet Earth

Creating Unity from our human diversity.

roseramblesdotorg

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important Spiritual and Scientific Information from Beyond the Pleiades in the Plejaren System.

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Santa Fe Galactic Command Center

Creating harmonious intergalactic relations in the Golden Age

2012 Indy Info

Here and Now

2012: What's the 'real' truth?

To find out, I hold a finger in the breeze.

Inima Fericita

pentru ca viata trebuie traita la potential maxim

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Ascension Angels

Dreamworkers In The Golden Age Of Light

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from Hawai'i...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

Our Inner Self

When we overcome our fears we begin to embrace our truth. When we embrace our truth, we are in alignment with the very nature of our inner Self.

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

Konstantinos's Lightwork

Home of my personal work

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

%d bloggers like this: