Fiți Lumina, fiți Calea, fiți Adevărul!

Mesaj de la Grupul Arcturian

.

inima_liliac .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Mesaj primit prin Marilyn Raffaele, mai 2014

 

Salutări, dragilor, venim din nou să vă ghidăm în orice fel putem, dar voi trebuie să vă amintiți întotdeauna că iluminarea este misiunea voastră, călătoria voastră și alegerea voastră.

Încă mai există unii care au ales să nu facă nimic în timp ce așteaptă un salvator sub forma unui om, a unei cărți, instrument, eveniment sau a unui galactic. Acest lucru reflectă un sistem de credință vechi – separarea de Sursă și nevoia ca ceva din afara lui însuși să fie ”salvat”.

Salvatorul vostru este în voi, dragilor – întotdeauna a fost și întotdeauna va fi – este ceea ce voi sunteți deja. Salvatorul vostru a stat liniștit în voi, așteptând să fie recunoscut viață după viață prin experiențele de viață bune și nu atât de bune trăite în dualitate și în separare. Vine un moment în călătoria spirituală a fiecăruia în care, în cele din urmă, a evoluat suficient pentru a recunoaște și a îmbrățișa adevărul despre sine însuși. Problemele de viață care păreau importante încep atunci să dispară în neant așa cum sunt și individul nu mai simte nevoia de a privi în afara lui insuși. El începe să caute în propria sa esență divină îndrumare și descoperă că el este ceea ce a căutat – secretul mult timp ascuns, dragilor.

Grupul Arcturian dorește să vă vorbească despre iubire ca esență a creșterii spirituale.

Iubirea este realizarea și activitățile care curg dintr-o conștientizare atinsă de UNUL în care totul și toți există. În sistemul de credință trei dimensional al dualității și separării, iubirea (Unitatea) este întotdeauna interpretată într-un mod personal în funcție de starea de conștiință a individului – conexiunile energetice ale unității dintre oameni sunt uneori bune și uneori rele. Iubirea este unitatea universală a tuturor într-o conștiință divină omniprezentă, care întotdeauna se exprimă pe sine într-o formă și varietate infinită.

Pe măsură ce realizarea unității se trezește într-un individ, ea începe să se manifeste în exterior ca pace, bucurie, înțelegere și cooperare, acele calități care fac viața plăcută – activitățile multora în UNUL. Când observați o lume de conflict și de război, știți că ceea ce vedeți este manifestarea conștiinței impersonale universale – dualitate/separare –  care nu are nici o lege divină care să o susțină.

Iluzia este modul în care lumea a fost văzută și interpretată. Pământul (Gaia) nu este o iluzie, așa cum mulți s-au gândit, ci un suflet viu. Tot ceea ce voi puteți vedea, auzi, gusta, atinge sau mirosi este o interpretare a acestei realități spirituale. Ați putea întreba: ”Este războiul o realitate spirituală?” Războiul este manifestarea exterioară a conștiinței separării care se va schimba pe măsură ce tot mai mulți se trezesc la realizarea unității. Lumina spirituală a unei lumi în trezire aduce la suprafață și luminează mult din ceea ce până acum a fost ținut în umbră. Aceasta poate crea impresia că atât la nivel individual, cât și la nivel global lucrurile merg din ce în ce mai rău, dar tot ceea ce este vechi și încheiat este expus de lumina voastră, dragilor, pentru ca toate acestea să fie curățate și eliberate. Voi schimbați conștiința lumii, pur și simplu trăind, mișcându-vă și fiind în adevărul a cine sunteți voi cu adevărat.

Pe măsură ce conștiința individuală și globală a unității (Iubirea) crește, ea transformă automat aparențele discordiei în cooperare și pace, fie că este vorba de relațiile din familie sau din lume.

Trebuie să înțelegeți că unitatea voastră cu Conștiința Divină reprezintă unitatea voastră cu completitudinea – binele vostru. Acest lucru se poate manifesta în exterior ca o închidere către acele lucruri cu care nu mai rezonați – oameni, stiluri de viață sau activități.

Orice lucru nu mai rezonează cu energia voastră poate înceta să mai facă parte din viața voastră, deoarece pentru voi aceasta nu mai reprezintă completitudinea. Acesta este motivul pentru care vă îndemnăm să nu încercați să mențineți ceva ce este încheiat, indiferent de cât de bine v-a servit în trecut. Totul se mută în noi spații de energie și iluminare care, la rândul lor, se vor manifesta în exterior sub forme noi. Fiți pregătiți pentru schimbare, pentru că evoluția întotdeauna se va manifesta ca schimbare!

În timp ce vedeți și interacționați cu alte forme de viață, voi interacționați cu voi înșivă pentru că nu există decât Unul, Unul, Unul și, prin urmare, tot ceea ce-i faceți altuia, îi spuneți altuia, îi dați altuia voi faceți pentru voi înșivă, vedeți? Aceasta este originea Karmei și acesta este modul în care ea funcționează până în momentul în care individul este capabil să intre într-o stare de conștiință mult mai evoluată, unde nu mai sunt necesare lecțiile dificile și dureroase ale karmei, dar în schimb el este capabil să le învețe din interior.

Acest mesaj al unității a fost dat de către maeștri de-a lungul timpului, dar el a fost întotdeauna pierdut din cauza interpretării greșite date de către discipolii ne-iluminați care au vrut să-i învețe pe ceilalți conceptele lor limitate și mai puțin evoluate despre mesajul original. Acest lucru a fost reflectat în mai multe ”războaie sfinte” care au avut loc de-a lungul istoriei și care mai au loc și acum. Ori de câte ori învățăturile pure sunt organizate, adevărurile profunde sunt întotdeauna pierdute prin acțiunile celor care se alătură și încep să-și prezinte propriile lor concepte despre învățăturile originale. Convingerea că cineva are nevoie de altcineva, de vreo organizație, sau de vreun instrument în scopul de a crește spiritual este falsă și învechită și vă va ține blocați în separare. Biserica voastră este în voi, dragilor!

Unitatea (Iubirea) este legea, realitatea și adevărul, dar această realizare poate crea confuzie pentru cei care se simt confortabil în cadrul sistemului lor de credință stabilit. Adevărul poate fi sau nu poate fi acceptat și trăit, dar adevărul în sine nu se schimbă. Există mulți oameni pregătiți spiritual care trăiesc în rezistență – urmând să meargă mai departe pe greaua cale a ”chemării la trezire”. Alții ”o obțin” dintr-o dată, după ce s-au pregătit în alte vieți. Există și cei care s-au trezit pe deplin în alte vieți și au ales să fie acum pe Pământ în scopul de a ajuta o lume în trezire.

Este un timp de mari schimbări pentru toți. Fiecare, indiferent că este conștient sau nu, simte fizic, emoțional și mental intensa energie care se revarsă pe Pământ, aducând cu ea eliberarea a tot ceea ce este încheiat la nivel personal și global. Noile și înaltele energii ale luminii îi provoacă pe mulți să-și regândească credințele, iar cei care nu înțeleg ce se întâmplă sunt tentați să intre în panică.

Îi puteți ajuta pe cei tentați să se teamă și să intre în panică să se deschidă la imaginea de ansamblu – NU ca voi să deveniți ”misionari”, ci, pur și simplu, să aruncați semințele adevărului celor receptivi. Nu forțați niciodată adevărurile profunde asupra altora, gândindu-vă că-i ajutați, pentru că s-ar putea ca ei să nu fie încă pregătiți și acțiunile voastre cu ușurință pot deveni exercițiul ego-ului vostru personal – greșeală pe care mulți au făcut-o în trecut și încă o mai fac.

În timp ce observați eforturile celor care vor să țină lumea în lipsă, haos și război, să știți că nu există nici o lege care să sprijine sau să susțină aceste aparențe și că totul este în Unul și ale Unului, chiar dacă nu sunteți conștienți de asta.

Cât de des vă rugați pentru dușmanii voștri, dragilor, sau vă rugați numai pentru ”victime”?

Există numai Unul și această realizare este Iubire și secretul vieții pe care-l căutați de atâta vreme, viață după viață, simbolizat ca și căutarea Sfântului Graal. Acum sunteți pregătiți să înțelegeți și să trăiți acest secret divin și făcând acest lucru veți vedea schimbarea pe care o doriți.

Fiți lumina, fiți calea, fiți adevărul!! – o realitate care nu se referă la un singur om care a trăit cu 2000 de ani în urmă.

Acesta este modul în care lumea se va trezi.

 

Noi suntem Grupul Arcturian, Mai 2014

 

onenessofall.com
Traducere Monica Poka

One comment

  1. […] read more, visit here…   https://vremurinoi.wordpress.com/2014/06/06/fiti-lumina-fiti-calea-fiti-adevarul/  […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Rose Rambles...

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, Free Energy, Abundance, Quantum Awareness

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important exceprts of Billy Meier's contacts with human extraterrestrials from the Plejaren system

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF with crystals this time

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit, Aliens, Rockets, UFOs, Spirituality

Multidimensional Ocean

Light Messages and News Channel

The Wanderlust

In Search of the Soul

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Diamond Shield for protection and attunements

Laura Bruno's Blog

Medical Intuition, Astrology, Soul Readings, Intuitive Coaching, Tarot, Reiki: Inspiring and Empowering Visionaries, Artists and Healers

Changing Address

notes about our galactic history

Judith Kusel

Soul Empowerment and Inspirational

Jose Sanchez

Channel, Healer & Teacher

Golden Heart Alchemy

Visionary Medium Alchemical Accelerator

%d bloggers like this: