Profetii ale Arhanghelului Mihail pentru 2015

Mesaj Avertisment

ARH_MIHAIL_PROFETII

Multi dintre noi privim cu sperante mari la 2015 si la o viata mai buna pentru fiecare dintre noi. Dar in acelasi timp si cu anumite frici pesimiste care ne-au fost induse si demonstrate de clasa politica, de situatia finaciar-economica a ultimilor ani.

Si aceste procente infime de 1, 2, 5% ale cresterii economice, pot fi atat de usor jonglate pe hartiede finantisti, cand rezultatele concrete al nivelului de trai din viata noastra nu le confirma nici macar pe departe, ci dimpotriva… Toata lumea s-a saturat de minciunile guvernantilor, presei si ale politicienilor! Toata lumea a vazut ca pana acum s-a mers din ce in ce mai greu, doar ca inclinatia pantei dinaintea alunecarii intr-un colaps general s-a mai indulcit cu 1, 2, 5%… oare? Totusi daca nu vom fi capabili sa intelegem cat mai multe din acest tablou gigantic, in care si noi ne traim viata, vom fi luati prin surprindere de ceea ce se va intampla in viitorul imediat apropiat. Pentru ca este clar pentru toata lumea ca in aceasta societate si pe actuala planeta a primat intotdeauna interesul banului, al marilor concerne si al marilor puteri, dar si ca dezastrul moral, uman, ecologic unde ne-au dus toate aceste pseudo-valori numai poate continua la nesfarsit. Si ca toate se apropie de un sfarsit, de un: asa nu se mai poate! Cei 1% din populatia acestei planete care conduc destinele planetei inspre autodistrugere si autoanihilare și care detin peste 90% din puterea financiara a lumii, au demonstrat de atatea ori ca nu ii intereseaza ceilalti 99%, adica noi!

Lumea a trecut razant, in ultimii ani de cateva ori pe langa niste colapsuri financiare imense, care sunt doar semnele unui viitor colaps economic mondial. Bursa era sa cada de atatea ori, insufcienta banilor tipariti si nulitatea banilor virtuali erau sa intre in faliment de cateva ori in ultimii ani! Semnele ne arata ca lupta e din ce in ce mai stransa, mai pe fata, mai aproape de apogeu, dupa care va urma declinul. Sau va urma altceva, ceva mai bun, dar acest ceva inca nu ni s-a conturat suficient! Inca nu stim decat ceea ce numai vrem sa fie, nu si ceea ce am dori sa fie. Stim ca numai vrem politica, stim ca numai vrem bani și dobanzi, dar inca nu stim ce am vrea in locul lor, asa ca pana ne vom da seama, va mai dura un timp, timp in care vom continua sa fim manipulati de politicieni, de bancheri, etc… Majoritatea dintre noi au inceput sa se retraga din sistem, iar acest fenomen al downlifting-ului este o reactie incipienta de autoaparare, de a ne retrage dintr-un mecanism care nu ne ajuta, ci ne face rau si care incearca sa ne controleze cu fiecare zi tot mai multe aspecte ale vietii individuale.

Pe langa aceste filtre informationale proprii ni se mai adauga in acest an si alte informatii care ne vor putea ajuta sa intelegem mai bine ce e de facut. Luandu-le aleator, iata ca astrologia ne arata ca ceea ce vom incepe si dezvolta anul acesta, ne va influenta si calauzi in urmatorii patru ani de viata si nu numai. Din alt punct de vedere, predictiile marilor analisti economici, cum este si Nouriel Roubini avertizeaza iminenta de neoprit a unui apropiat colaps financiar al lumii, iar un alt best seller “Survive the economic collapse “si autorul sau,  Piero San Giorgio, chiar ne descriu cum se va intampla aceasta si cum va trebui sa ne pregatim https://www.youtube.com/watch?v=ZV6u4SYaIHM.

In plus anul acesta au aparut si noi profetii, cum sunt si cele ale Arhanghelului Mihail, care vin sa intareasca mesajul adus de Divinitate umanitatii inca de la Fatima, cand iarasi Arhanghelului Mihail a mijlocit atunci acest mesaj, un mesaj direct al lui Dumnezeu catre noi. Aceste profetii suna asa:

“Rugaciunile voastre si cele ale altora precum sunteti voi sunt de fiecare data ascultate de Dumnezeu. Continuati, caci toate rugaciunile voastre pline de altruism se vor implini cu ajutorul lui Dumnezeu prin intermediul ingerilor sai.

Atunci cind va rugati ingerii intermediaza si apoi fac sa se reverse asupra voastra tot ceea ce cereti si care este binefacator. Atunci ei se bucura chiar mai mult decat voi de toate realizarile voastre binefacatoare minunate.

Gandurile voastre, in mod dumnezeiesc integrate sunt intotdeauna inzestrate cu o mare putere binefacatoare si ele genereaza apoi transformarile la care aspirati sa se petreaca pe aceasta planeta. Luati aminte caci in permanenta Dumnezeu are puterea sa va ajute oricand si el nu asteapta de la voi decat sa il implorati cu multa credinta si sa ii cereti sa va ajute.

Daca ii veti cere de fiecare data asa cum este necesar lui Dumnezeu totdeauna el va va oferi ceea ce este bun si dumnezeiesc. Dumnezeu va raspunde cel mai adesea in functie de nevoile voastre benefice reale.

In viitor America nu va mai fi ceea ce este. Acestei tari, si locuitorilor ei, si este necesar sa precizam ca se face referire la Statele Unite ale Americii, li s-a dat mai mult decat altor tari, dar cu toate acestea in acest popor nu s-a trezit asa cum era necesar bunatatea si generozitatea. Dat fiind faptul ca aceasta tara a ajuns deja sa exploateze restul lumii, consumand cu o mare aviditate resursele acestei lumi.

Tocmai de aceea ei vor fi lipsiti de binecuvantarile si darurile ce vin de la Dumnezeu. Aceasta tara va fi golita si complet vlaguita din punct de vedere economic, iar apoi toate acestea vor face sa se dezlantuie pe teritoriul ei un cutremurator haos civil. Si atunci, data fiind natura cea plina de aviditate si egoism a acestui popor oamenii vor ajunge sa se ucida intre ei doar pentru putina benzina.

Atunci cand se vor petrece toate acestea, restul lumii va observa cu oroare ca aceasta tara va fi nimicita datorita conflictelor generalizate ce se vor dezlantui. Atunci toti ceilalti din aceasta lume nu vor interveni pentru ca ei isi vor aduce aminte ca au fost victime ale jafului pe care membrii acestui popor l-au savarsit.

Tocmai de aceea, intreaga lume de pe aceasta planeta va considera si va privi ca fiind o rasplata dumnezeiasca distrugerea acestui popor, ce este atat de egoist si orgolios.

Acest popor si-a ratat menirea de a invata, de a propovadui bunatatea si generozitatea pentru restul lumii.

Astfel acest popor isi va lua rasplata, caci el a ajuns sa fie primul negustor al razboiului si a culturii violentei, pe care o exporta fara incetare in aceasta lume.
Astfel se va sfarsi acest popor, care a semanat din ce in ce mai mult in el samanta propriei sale distrugeri. Toate acestea se vor petrece intru totul.

Astfel acest popor va avea parte de o lectie binemeritata si va simti pe propria sa piele ca cei care fac raul de rau vor avea apoi parte.

Voi, cei care traiti in aceasta tara binecuvantata de Dumnezeu (aici este evident ca se face referire la Romania) vegheati pentru ca fiecare dintre voi sa va realizati pe deplin menirea, rostul cel inalt al vietii pe care il traiti. Printre voi se afla atat cei care au inalte teluri dumnezeiesti, cat si unii ce au misiuni dumnezeiesti.

Inaltati-va din ce in ce mai mult catre Dumnezeu, caci astfel veti simti multimea binecuvantarilor sale.”

Acest colaps economic in stil domino va afecta in cateva zile sau maxim cateva saptamani si Romania si intreaga lume. Cand lumea intra in colaps economic si financiar e demonstrat deja, dupa cum s-a intamplat in multe zone de calamitati naturale, cum a fost si dupa uraganul Catrina, ca primii care pleaca la familiile lor sunt tocmai cei care ar trebui sa ne asigure conditiile de securitate, medicale si de supravietuire din sistemul de stat. Adica va trebui sa ne ajutam si sa ne protejam si sa ne hranim singuri sau intr-un grup mai mare de 100 – 300 de persoane. Oricum dupa ce se va declansa panica chiar si cei din grup vor dori sa isi aduca si alti prieteni sau rude si in plus pot sa vina si altii care au auzit intre timp, astfel incat numarul sa depaseasca usor o mie de persoane… Deci trebuie gandit si planificat de facut fata la cat mai multe probleme, din timp!

Pe cei care nu cred in iminenta unui colaps economic si intr-o noua lume, ii lasam deoparte, pentru ca e dreptul fiecaruia sa creada sau nu, si ne adresam cu cateva intrebari celorlalti, care isi pun intrebari, care au un bun simt trezit si care le pasa de viata si viitorul lor si al familiilor lor și al acestei tari:

  1. Daca acest iminent copals economic va veni – de cand va incepe el si cat va dura?

R: Dupa unele analize geo-politice, financiar-economice si dupa anumite intuitii aceasta va putea incepe in minim 3 luni, (poate octombrie ne va prinde in mijlocul evenimentelor) si maxim 2 ani. Dar de venit, va veni cu siguranta! Anumiti economisti si anumite profetii spun ca totul se va mai linisti dupa 2018, daca nu va incepe mai rau din 2022…

  1. Ce putem face noi, oamenii de rand, pentru a supravietui? Cum sa ne pregatim?

R: Cu cat vom incepe mai repede sa ne pregatim, cu atat vom avea mai multe sanse sa supravietuim! E clar ca in orase nu se va putea supravietui decat cateva luni de zile. E clar ca va trebui sa ne organizam in comunitati autosustenabile si independente din punct de vedere energetic si al suselor de hrana si de apa! Mai avem ceva timp ca in paralel cu dezvoltarea unei asemenea comunitati, sa ne facem si o casa si o gospodarie acolo, impreuna cu altii si sa invatam sa cultivam pamantul si sa ne auto-intretinem!

  1. Daca toate acestea nu vor avea loc si sunt ca multe altele, false?

R: Atunci vom putea spune ca tot ceea ce a mers rau pana acum in societate, contrar tuturor asteptarilor, ne-a adus ceva foarte bun si nu va mai fi cazul sa reluam problema dupa 2018, si dincolo de asta, vom fi multumiti ca am invatat multe din aceasta experienta de viata si ne-am apropita mai mult de natura si de noi insine!

In concluzie noi cei cateva sute de oameni din tara asta care isi pun problema supravietuirii cu bine unui colaps economic, dar si al unui colaps la alte nivele ale societatii si al mentalitatilor actuale, vrem sa ne cunoastem mai bine, sa ne organizam in aceasta comunitate autosustenabila, ecologica si a unei noii omeniri, sa schimbam informatii utile supravietuirii, sa ne pregatim concret si pragmatic, fara panica si pesimism, respectand legile divine, legile bunului simt si legile acestei tari.

Cei interesati pot sa intre in grupul nostru pe Fb: Supravietuitorii Romania sau sa ne trimita adresele lor de e-mail in privat sau pe adresa de e-mail: miscareasupravietuitorilor@yahoo.com, iar cei care sunt cu adevarat interesati si vin cu informatii utile vor fi inclusi in grupul nostru de pe yahoo:miscareasupravietuitorilor@yahoogroups.com si in comunitatea noastra autosustenabila, pe care noi am inceput sa o construim inca din 2010. Avem deja si un ONG angrenat in aceasta directie si dorim sa scoatem si o revista si o carte pe aceasta tema. Vom organiza in vara o prima tabara nationala pe aceasta tema si vom promova din timp evenimentul!

Consideram sincer ca umanitatea se afla acum intr-o liniste de dinaintea furtunii, intr-o cadere libera similara celei de dinaintea potopului lui Noe si, totodata intr-o pregatire asidua de a renaste si de a se elibera si recreea dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu!

Concret, dacă va începe un colaps economic trebuie sa iti pregatesti din timp un loc unde să te retragi ca să supravieţuieşti! Ai nevoie de o comunitate autosustenabilă care acum se dezvoltă! Fă-ţi o cabană la munte la cel mai bun preţ din ţară, în cea mai avansată comunitate ecologică şi autosustenabilă din ţară! O cabană ce te va costa 35.000 lei – 8.000 €! Şi poate fi gata în 30 de zile! Un sat ecologic liniştit, pitoresc, prosper, spiritual, autosustenabil şi ecologic, unde dezvoltăm principiile ecologice ale permaculturii şi ale agriculturii aquaponice! Dacă nu urmează nici un colaps economic, tot vei avea o cabană la munte în care să te bucuri de natură! Dacă însă colapsul economic va veni, atunci va fi prea tarziu să mai faci ceva! Supravieţuirea ta şi a familiei va depinde de ceea ce faci acum pentru a supravieţui atunci!

Informatii si detalii prin e-mail: miscarea.supravietuitorilor@yahoo.com. Pe Fb prin grupul: Supravietuitorii Romania.

 

http://supravietuitoriiromania.blogspot.ro/2015/01/normal-0-21-false-false-false.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Co-Creating Our Future on Planet Earth

Creating Unity from our human diversity.

roseramblesdotorg

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important Spiritual and Scientific Information from Beyond the Pleiades in the Plejaren System.

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Santa Fe Galactic Command Center

Creating harmonious intergalactic relations in the Golden Age

2012 Indy Info

Here and Now

2012: What's the 'real' truth?

To find out, I hold a finger in the breeze.

Inima Fericita

pentru ca viata trebuie traita la potential maxim

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Ascension Angels

Dreamworkers In The Golden Age Of Light

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from Hawai'i...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

Our Inner Self

When we overcome our fears we begin to embrace our truth. When we embrace our truth, we are in alignment with the very nature of our inner Self.

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

Konstantinos's Lightwork

Home of my personal work

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

%d bloggers like this: