Aluminiul și rasa de sclavi ai Matrix

Aluminiul și rasa de sclavi ai Matrix

Aluminiul este un prim receptor al semnalelor electromagnetice din tehnologia informației și este folosit pentru a menține o rasă de sclavi dedicată Matricei.

   Inceputul sclaviei

Fundamentul înfloritor pe această planetă fără a fi nevoie să depinzi de fapt de planetă și structurile ce o sprijină, este să-ți recâștigi elementul pământ. Cei care au elementul pământ sunt conectați la conștiința cosmică și legile divine, nu legile nu oamenilor. Când fundația de sine este reconectată, atunci există un singur centru al sufletului, fără diviziune, totul este una cu tine și răspunde în consecință. Războaiele sunt instigate și împinse în față de elita conducătoare. Ei știu că frica generală, suferința și moartea generate de războaie servește scopului de a deturna orice speranță a libertății înapoi la sclavie.

Cel mai bun mod de a jefui omenirea de elementul său pământ este a începe un război

Produsul secundar al războiului este trauma, care este experimentată de toți cei ce sunt prinși în mijlocul lui: soldați, bărbați, femei și copii – în timp toți au fost prinși și au suferit prin războaie și în acest sens, și-au pierdut puterea în Acum și au provocat relativitatea matricei primare care a fost întărită asupra lumii. Multe povești folclorice vechi spun despre spirite care pot fi văzute în continuare adoptând scene pe câmpuri de luptă istorice, care sunt într-adevăr părți ale sufletelor ce sunt prinse în linia temporală. Indiferent dacă crezi în suflete fără trup sau nu, mulți oameni spun despre acest fenomen în care cred și-l fac să aibă în totalitate sens.

Aceste spirite sunt mărturie a efectului războiului asupra conștiinței: ce rupe practic conștiința, divizând ființa. Aceasta este într-adevăr agenda, astfel că bancherii și elita de guvernământ pot menține apăsarea asupra maselor fără suflet care sunt foarte ușor de controlat fără o bază și rădăcini pentru manifestarea în planul fizic. Odată ce sunteți fragmentați, vă veți pierde conexiunea cu natura absolută și cu puterea pe care sufletul o are peste orice din 3D și veți fi supuși constrângerilor și legilor oamenilor. Ați putea crede că chemtrails și HAARP afectează pe toată lumea, dar de fapt ele afectează doar rasa de sclavi, drone, pe cei  fără suflet. Cei care sunt deconectați sunt sub controlul tehnologiei informației, care are unicul scop să susțină matricea prin milioanele de vehicule ale sclavilor, departe în interiorul marilor orașe.

Aluminiul primește Tehnologia Informației

Aluminiul este principalul element atomic care este utilizat pentru a menține programul asupra sclavilor. Acest element este un prim receptor de semnale electromagnetice. Care este elementul principal ce se pulverizează peste tot prin chemtrails? Aluminiul, desigur. Care este principalul produs secundar elementar din prelucrarea soiei, care este, practic, în interiorul ciocolatei comerciale, care răsfață milioane de ființe? Aluminiul, desigur. Produsele din soia conțin niveluri ridicate de aluminiu, filtrate din rezervoarele de aluminiu în care acestea sunt spălate cu acid și prelucrate la temperaturi înalte.

Faptul că cele mai multe, dacă nu toate, capsulele medicamentelor conțin soia ca ingredient, ar trebui să fie un steag imens roșu pentru toată lumea. Poți avea deja o imagine a modului în care a fost desfășurată pe scară largă această armă? Chiar mai rău, 99% din soia de pe planetă este, de asemenea, modificată genetic. Glifosatul, ingredientul principal în produsele alimentare modificate genetic, stimulează de fapt corpul de a accepta și de a absorbi aluminiul, această revelație este într-adevăr de a ne deschide ochii și ar trebui să servească unei mișcări împotriva aluminiului.

Doctor Stephanie Senef, un om de știință, cercetător la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, a ajuns la câteva concluzii uimitoare prin cercetările ei. Studiile sale fac un puternic caz din faptul că glifosatul și aluminiul lucrează împreună pentru a oferi un dublu efect pentru creier și sănătatea intestinului.

Info aici: http://www.naturalnews.com/048620_glyphosate_aluminum_gut_flora.html

Mai mult decât atât, au descoperit că Glifosatul și aluminiul lucrează împreună într-un mod în care distrug flora intestinală sănătoasă. Studiul, care a fost publicat în Științele Agricole, spune că Glifosatul perturbă bacteriile intestinale, ceea ce duce la o creștere exagerată de Clostridium difficile. Produsul său toxic, p-crezol, este legat de autism în ambele modele, uman și al șoarecilor. P-crezol îmbunătățește absorbția aluminiului prin transferină.”

Chelați ai glifosatului, odată ingerați permit aluminiului să ocolească bariera intestinală. Acest lucru prin anemie induce hipoxia, provocând neurotoxicitate și deteriorarea glandei pineale. Atât glifosatul cât și aluminiul perturbă enzimele citocromului P450, care sunt implicate în metabolizarea melatoninei. Mai mult  decât atât, melatonina este derivată din triptofan, a cărui sinteză în plante și microbi este blocată de glifosat. ”

Mi-am petrecut ultimele trei luni în orașul Bangkok și am experimentat o incredibilă imagistică externă perturbatoare și gândurile din psihicul meu mă  îndeamnau să cheltui bani, iar o neliniște masivă mă provoca să fac lucruri pe care eu rațional nu vreau să le fac. Sentimentele, îndemnurile și gândurile sunt toate implantate în psihic prin intermediul tehnologiei HAARP și Wi-Fi, care are un efect asupra tot ce-i anorganic în câmpul de acțiune, cum ar fi depozitele de aluminiu din organism, care servesc ca receptori / emițători în glanda pineală din creier. Prin urmare, mintea poate fi influențată și controlată într-o anumită măsură de informațiile din fluxul tehnologiei.

Fiind într-o zonă care este una extrem de tehnologică poți experimenta mai multe întreruperi în psihicul tău, dintr-o origine străină.

Prin urmare, am găsit mantraNu este Aceasta” (de exemplu, Tehnologia informației nu este tehnologia care mă ajută). Această mantra începe procesul de schimbare a distorsiunilor și crearea spațiului gol în psihic pentru scutirea de la neîncetatul flux al gândurilor. Atașamentele la datele din băncile de memorie ale minții sunt ținte ușoare pentru tehnologia informației. Gândurile recurente de la banca de memorie pot fi, de asemenea, vizate de mantra. Când vor fi în cele din urmă eliminate, ele nu vor mai fi în măsură să te mai perturbe.

O cură de curățare a metalelor grele poate fi, de asemenea, o alternativă excelentă pentru tine : http://www.amazon.com/gp/search/ref=as_li_qf_sp_sr_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&index=aps&keywords=chlorella%20organic&linkCode=as2&tag=humarefre-20&linkId=ASPIHQHOFSLPJAV5

Trebuie să realizăm că conștiința este mai puternică decât toate aceste surse anorganice ale necazurilor noastre.

 Notă blogger:  Nu mai folositi casnic, ibrice, tigăi, tăvi din aluminiu si de asemenea folie de aluminiu pentru coacere la cuptor. Nici cuptoarele cu microunde pentru încălzirea alimentelor.

Sursa : Arno Pienaar/http://humansarefree.com

Drum drept spre Lumină!

Leave a comment

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Rose Rambles...

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, Free Energy, Abundance, Quantum Awareness

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important exceprts of Billy Eduard Albert Meier's (BEAM) contacts with human extraterrestrials from the Plejaren federation

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF with crystals this time

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit, Aliens, Rockets, UFOs, Nature, Creation Energy Teaching

Multidimensional Ocean

Light Messages and News Channel

The Wanderlust

In Search of the Soul

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Diamond Shield for protection and attunements

Laura Bruno's Blog

Medical Intuition, Astrology, Soul Readings, Intuitive Coaching, Tarot, Reiki: Inspiring and Empowering Visionaries, Artists and Healers

Changing Address

notes about our galactic history

Judith Kusel

Soul Empowerment and Inspirational

Jose Sanchez

Channel, Healer & Teacher

Golden Heart Alchemy

Visionary Medium Alchemical Accelerator

Vidablogg

Writing as life happens one day, feeling, and emotion at a time