Cobra: Războiul Galactic de «proximitate» din Siria

186283273dglobewithfloweroflifesymbol

Curăţarea Grupului Chimera continuă. Însă, în prezent, încă nu se pot spune prea multe lucruri despre aceasta, în mod public.

Conform dezvăluirilor prezentate de cunoscutul insider Cobra, Grupul Chimera include liderii forţelor malefice din galaxia Andromeda. Aceştia au venit pe Terra în corpuri fizice umanoide acum 25.000 de ani şi au pus planeta într-un fel de „Carantină”. Au construit un scut electromagnetic scalar în jurul planetei (aşa-numitul „Văl”), obstrucţionând astfel contactul cu civilizaţiile extraterestre benefice şi ţinând în acest fel umanitatea ca într-o închisoare. Apoi ei au construit o reţea vastă de oraşe subterane şi de acolo au controlat prin intermediul organizaţiei sataniste mondiale Illuminati populaţia umană de la suprafaţa planetei. Reţeaua de baze subterane a grupului malefic Chimera a început de câţiva ani să fie distrusă de către Mişcarea de Rezistenţă. Rezistenţa este o organizaţie care acţionează pentru dejucarea planurilor malefice ale Illuminati şi care este în legătură şi acţionează la unison cu forţele civilizaţiilor extraterestre benefice care ne supraveghează.

Pe de altă parte, curăţarea zonei subterane a planetei de slujitorii draconieni şi reptilieni ai Grupului Chimera este acum cât se poate de intensă, ajungând la nivelul unui atac implicit ce a fost demarat împotriva cercurilor oculte de putere care vizează instaurarea aşa-numitei „Noi Ordini Mondiale”. Aceste acţiuni au ajuns la nivelul conştiinţei de masă al populaţiei prin dezvăluirea pe importante site-uri de ştiri a unor informaţii explozive care arată, de exemplu, că operaţiunile Federaţiei Ruse din Siria conduc la sfârşitul tiraniei mondiale a „Elitelor” bancare şi a mafiei rothschildiene şi khazare.

Aici este important să se înţeleagă cum khazarii sunt, de fapt, urmaşii rasei extraterestre a draconienilor, rasă ce a ajuns pe planeta noastră în perioada târzie a Atlantidei, prin intermediul Portalului Caucazian şi care se menţin în corpuri umane prin reîncarnare.

Portalul Caucazian a fost, de asemenea, principalul punct de intrare pentru casta războinicilor-sclavi reptilieni care au pătruns pe Planetă în corpuri umane în perioada Atlantidei şi, mai târziu, în timpul perioadei Neolitice, prin invazia Kurgan… :

 

…Şi apoi în secolul al 4-lea, în timpul Invaziei Khazare :

Extratereştrii benefici din constelaţia Pleiadelor şi rasele lor aliate au susţinut permanent populaţia Pământului în lupta lor împotriva opresiunii Chimera/draconieni/reptilieni.

Popoarele slave, în special ruşii, au fost, de obicei, destul de deschise la îndrumarea şi suportul oferit de Pleiadieni.

Rusia Kieveană (Prima formă a dezvoltării statale a ruşilor, denumită şi „Rutenia Kieveană”, de pe la anul 880 până prin 1150), sub comanda militară a lui Sviatoslav I al Kievului, a distrus statul khazar în jurul anului 965. Acesta a fost momentul de început al lungii animozităţi dintre khazari şi ruşi. De atunci, khazarii au rămas fără teritoriul lor de origine, pierzând şi controlul asupra Portalului Caucazian.

Acum, pleiadienii şi rasele lor aliate îl sprijină pe Putin în efortul acestuia de a curăţa Siria de mercenarii Statului Islamic.

Aceste fiinţe ale Statului Islamic aparţin, de fapt, castei războinice reptiliene care a ajuns pe Planetă cu mii de ani în urmă, prin Portalul Caucazian, şi care au continuat să se reîncarneze în corpuri umane.

Mulţi ostatici pleiadieni au fost salvaţi din Siria, în ultimul timp, de către trupele speciale ruse Spetsnaz, crezându-se că aceşti agenţi au venit doar pentru salvarea prizonierilor umani de război din închisorile din Siria.

Personalul de top din serviciul de informaţii rus, GRU, este conştient de elementul extra-terestru prezent în situaţia din Siria.

Chimera doreşte să reia controlul asupra Portalului Caucazian, şi acesta este motivul ascuns pentru implicarea Forţelor Cecene în situaţia din Siria:

Permiteţi-mi să spun că Groznâi, capitala Ceceniei, este un vortex negativ major în grila energetică planetară, care are nevoie de foarte multă vindecare şi care este conectat cu Odessa, în Ucraina, ce este un alt vortex negativ şi un bastion al khazarilor.

Situaţia din Siria reprezintă punctul de cotitură geo-politică pentru eliberarea Planetară.

Militarii iranieni îşi prezintă cu mândrie bazele lor militare subterane… în timp ce în partea opusă, khazarii saudiţi sunt pe fugă.

Departe de atenţia mass-media oficiale, masele de fiinţe umane din Europa au început să-şi intensifice lupta lor pentru libertate.

Aproape două milioane de oameni cer independenţa pentru Catalonia (Spania)…
Şi un sfert de milion de oameni au manifestat la Berlin, în Germania, împotriva TPP (Trans-Pacific Partnership) – dar şi împotriva TIPP (Transatlantic Trade and Investment Partnership) – vezi aici.

Totodată, o sută de mii de oameni în Belgia au protestat împotriva „austerităţii” (adică a „sărăciei oficiale”!) – vezi aici.

Pe frontul financiar, Alianţa estică a lansat CIPS (China International Payments System), un sistem internaţional de plăţi (intermediere bancară), ca alternativă la SWIFT…

De asemenea, SUA au fost forţate să aprobe includerea yuan-ului chinezesc în „coşul de valute” DST („Drepturi Speciale de Tragere”) – vezi aici.

Astfel, au apărut deja „fisuri benefice” în actual Sistem Financiar Sclavagist!
Pentru că Războaiele Galactice se apropie de final, cu victoria finală şi definitivă a Forţelor Luminii la orizont (!!!), dezvăluirea treptată nu mai este, dintr-o dată, atât de uşoară – vezi aici.

Cum victoria finală se apropie, unii oameni (ai Cabalei) ar putea dori să încerce să scape

… Dar nu au unde să se ducă!

Sursa: 2012portal.blogspot.ro/

http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8969

Putin’s Wild Card in Syria

http://sputniknews.com/politics/20151018/1028720468/end-new-world-order-russia-shifts-balance-power.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Rose Rambles...

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important exceprts of Billy Meier's contacts with human extraterrestrials from the Plejaren system

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from the Planet...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

Laura Bruno's Blog

Medical Intuition, Astrology, Soul Readings, Intuitive Coaching, Tarot, Reiki: Inspiring and Empowering Visionaries, Artists and Healers

Changing Address

notes about our galactic history

Judith Kusel

Soul Empowerment and Inspirational

Jose Sanchez

Channel, Healer & Teacher

%d bloggers like this: