Mesaj de la Pleiadieni – James Gilliland

Mesaj de la Pleiadieni (James Gilliland)

(20 nov. 2017)

S-a decis: Pleiadienilor li se dă toată autoritatea și controlul asupra acțiunii de trezire, vindecare și eliberare a Pământului

Consiliile Superioare din acest univers s-au întâlnit și au fost de acord ca începând cu 19 nov. 2017, Pleiadienii -datorită afinităților și rolului pe care l-au avut asupra formării civilizației umane pe Pământ, încă de pe timpul Lemuriei și Atlantidei – să aibă responsabilitatea pricipală în ceea ce privește revenirea sistemului planetar al Terrei în familia civilizațiilor evoluate ale acestui univers.
În luarea acestei decizii au prevalat afinitățile dintre pleiadieni și pământeni dar și genetica generală identică sau asemănătoare în ceea ce privește plantele, animalele, oamenii de pe Pământ și din Pleiade.

Principala sarcină a Pleiadienilor este asistarea și sprijinul umanității în creșterea rapidă a nivelului conștiinței, care presupune: responsabilizarea fiecărei ființe umane asupra rolului pe care-l deține pe planetă în protejarea întregii creații, ocrotirea planetei, ca entitate, recunoașterea și asigurarea nevoilor sale existențiale, recunoașterea și respectarea tuturor legilor acestui univers local, promovarea unor măsuri care să conducă la o profundă educare a umanității în ceea ce privește înțelegerea și utilizarea în creație a singurei forțe care asigură evoluția – IUBIREA NECONDIȚIONATĂ, respectarea cu strictețe a Legii Liberului Arbitru.

Tirania și toate încălcările dreptului divin la liberul arbitru, care s-au produs pe această planetă, și care au adus atât de multe daune sistemului planetar, galaxiei și chiar universului local (Nebadonul) vor înceta definitiv și nu se va admite revenirea la ele. Acest lucru se va obține în principal prin ridicarea rapidă a nivelului de conștiință al indivizilor, prin câmpuri energetice adecvate, purtătoare de informaței, trimise gradual către planetă chiar începând cu 19 nov. 2017.
Este adevărat că existat continuu o mișcare de eliberare dar, datorită necesității respectării anumitor Legi Universale, acțiunile și efectul asupra sistemului planetar au fost limitate. Ne referim la Directiva Divină Primară privind politica de neintervenție. De această dată, s-au hotărât măsuri adecvate, mai hotărâte, pentru anihilarea ingerințelor extrem de negative care au afectat și afectează planeta și viața de pe ea. Prea multe ființe umane au fost racolate pentru a face politica forțelor întunecate, forțe care s-au dedat la tot felul de metode de persuaziune, ființele mai puțin evoluate lăsându-se convinse să săvârșească fărădelegi împotriva umanității.

Vizitatorii răuvoitori a lumii voastre (parte din ei Archons) sunt acum eliminați sau forțați să părăsească planeta. „Grădina Draconiană” a fost deja dezasamblată. Cei care sunt aliniați la forțele întunecate trebuie să revină la calea divină, să respecte legile universale sau să părăsească planeta. Aceasta este o operație multidimensională, dat fiind faptul că multe dintre aceste ființe trăiesc și acționează și din alte planuri (n.m.: din astral, de exemplu).
Motivul pentru care există acum pe planeta voastră atât de multă ură, interese meschine, corupție, crime și tâlhării se datorează puternicei influențe pe care au avut-o și o mai au încă întunecații asupra minții ființelor mai puțin evoluate. De-a lungul timpului, planeta a căzut în mâinile ființelor malefice venite din alte lumi și care au găsit suficiente suflete încarnate dispuse să le facă jocul, pentru recompense materiale și, oricum, iluzorii. Este timpul ca omenirea să se trezească.
În profunzimea voastră, voi cunoașteți ce înseamnă a fi umani (Hu = Dumnezeu bărbat / femeie).

Voi ați fost creați după chipul și asemănarea zeilor, ființe venite din alte lumi.
ADN-ul zeilor se regăsește în voi, deși, ulterior, voi ați adăugat, sau vi s-au adăugat, și alte părți care v-au denaturat firea și comportamentul. În general, această hibridizare a fost practicată pentru a crea ființe obediente, bune de corvoadă și, mai ales, cu un scăzut nivel de conștiință. Aceste programe au urmărit un singur scop: obținerea unor ființe bune de muncă și docile.

Ați fost mințiți, zdrobiți și manipulați în multe moduri, care v-au descalificat, pentru a nu mai avea anumite aptitudini și pentru a sădi în voi frica.
Toate acestea vi s-au administrat, de către cei interesați, în apă, în alimente, în aer, în medicamente și mai ales prin vaccinuri.
Au fost creați aditivi „alimentari” nocivi având gust bun dar care dau dependență și sunt atât de dăunători; sunt otrăvuri care vă omoară în timp și vă limitează evoluția.
Pe de altă parte, nesfârșitele războaie au făcut și fac parte din programele gestionate de rețeaua Archon sau Draconiană.

Iubiților, în curând veți fi eliberați și veți deveni conștienți de toate metodele aplicate asupra voastră, metode care v-au transformat în cobai, restricționați și controlați de forțele răului.
Acest lucru este hotărât de consiliile și civilizațiile universului, care respectă și operează sub legea universală, legea adevărată a zeilor.

Timpul trezirii a sosit.
Amintiți-vă de divinitatea din voi și de imesa putere pe care o aveți..

Cum este SUS așa va fi și JOS ! Va fi bine!
http://www.eceti.org
http://www.bbsradio.com
http://www.privateinvitationeceti.com

Notă despre James Gilliland:

Pe măsură ce vă conectați și doriți apropierea de emisiunea Radio Talk, la care participă autori de top, vindecătorii și oamenii de știință, veți constata că un loc important este rezervat realităților „paranormale” și existenței incontestabile a fenomenului OZN, atât de contestat de cei interesați să ne țină în necunoaștere și izolare.
Toată lumea simte că se întâmplă ceva, că ceva se petrece „în aer”. Ceva mare și grandios începe să se zărească la orizont, că „după colț” se întâmplă lucruri….
Multă lume are senzația că dacă nu mâine, poimâine ori, oricum, curând, ceva neobișnuit, ceva de senzație și nemaiîntâlnit se va produce în această lume atât de frământată, de neliniștită.

Trăim vremuri tumultuoase, cu numeroase schimbări sociale, economice și fizice captivante pe planeta noastră.
Nu cumva este nevoie de o direcționare precisă, de o orientare colectivă prentru a ne accelera ascensiunea și a trece la o conștiință superioară?
Dacă prietenii și strămoșii noștri din stele se agită și iau măsuri asiguratorii pentru traiectoria acestui sistem planetar, noi chiar nu trebuie să facem nimic, nimic altceva decât să bâjbim în întuneric, să ne lovim cap în cap și să ne păruim ori să ne exterminăm reciproc?

James Gilliland este un consilier, un lector universitar cunoscut pe plan internațional, este cel mai bine vândut autor de cărți cu teme ezoterice: „Reuniunea cu sursa”, „Călătoria finală a sufletului” etc.
James a apărut ca personalitate distinctă în contactul cu cititorii și ascultătorii, pe canalele cu teme istorice, cele privind „OZN-urile atunci și acum” pe ABC, Fox News, BBC Danny Dyer Special, sit-ul documentar ECETI Ranch.
James este fondatorul http://www.eceti.org.
El a apărut la emisiuni precum: „ De la un țărm la altul” și la numeroase alte emisiuni radio fiind gazda a, „As You Wish Talk Radio”, https://bbsradio.com și http: //www.photon.net/
El promovează mai multe discipline orientale, este un vizionar dedicat trezirii și vindecării Umanității și a Pământului și învață realitățile din alte dimensiuni superioare prin experiență.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Rose Rambles...

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important exceprts of Billy Meier's contacts with human extraterrestrials from the Plejaren system

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from the Planet...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

Laura Bruno's Blog

Medical Intuition, Astrology, Soul Readings, Intuitive Coaching, Tarot, Reiki: Inspiring and Empowering Visionaries, Artists and Healers

Changing Address

notes about our galactic history

Judith Kusel

Soul Empowerment and Inspirational

Jose Sanchez

Channel, Healer & Teacher

%d bloggers like this: