Cele 12 principii de la baza Noii Lumi și cum va începe Totul

      Cum va începe totul

Va începe brusc, fără avertisment. Multe scandaluri se vor dezvălui despre cum funcționează Sistemul, care vor agita masele umane. Dezvăluiri despre modul în care megacompaniile energetice internaționale câștigă miliarde din petrol, care împiedică în același timp dispozitivele energiei libere să intre în uzul public. Dezvăluiri despre trusturile farmaceutice care câștigă bani prin inventarea și menținerea unor “boli” care sunt răspândite cu viruși creați în laboratoare ascunse. Dezvăluiri despre curele eficiente și ieftine pentru SIDA, cancer și alte boli care sunt cunoscute de ceva timp, dar necunoscute masei umane. Dezvăluiri despre mass-media mondială și cenzura de acolo, care este o consecință logică a faptului că puțini indivizi dețin cele mai cunoscute companii media și de telecomunicații.

Și, în cele din urmă, dezvăluirea despre un guvern mondial secret care deține pe cei mai proeminenți politicieni ca pe niște păpuși și care creează profit de războaie și suferință umană de milenii, un grup restrâns de ființe despre care credeați că lucrează slujba noastră și le dăm în mod voluntar salariu lunar.

Când vor fi cunoscute liste cu nume, susținute de fapte, masele umane se vor ridica. Atunci când vor fi cunoscute fapte despre ceea ce se întâmplă pe piața bursieră și unde merg banii cu adevărat, acest lucru va crea un accident pe piața mondială și căderea sistemului monetar actual. Revoltele vor începe ca o consecință a energiei emoționale eliberate care a fost suprimată atât de mult timp. În haosul acelor zile, membrii Mișcării Rezistență se vor dezvălui umanității și vor da îndrumare și sprijin. Ei vor ieși la suprafață din tărâmurile lor subterane și vor aduce o tehnologie care va ajuta omenirea să treacă peste acele momente critice.

Ei vor vindeca majoritatea bolilor cunoscute în prezent cu medicamentele lor. Cu sursele lor de energie gratuită, aceștia vor pune capăt crizei energetice mondiale și vor opri poluarea mediului. Ei vor aduce informații care vor deschide ochii oamenilor. În sfârșit, oamenii își vor da seama că au trăit în carantină de milenii. Banii vor dispărea și vor fi înlocuiți cu schimbul de bunuri pe baza economiei vibraționale. Mișcarea de Rezistență va ajuta la înființarea unui nou guvern mondial care va fi ales de omenire prin voința sa liberă și care va conduce omenirea pe baza principiilor Codului Galactic. În acest moment, câmpul energetic al planetei va fi curățat în mod semnificativ.

Amintirile din Atlantida se vor întoarce la oameni și vor începe să creeze o Nouă Atlantidă, o nouă civilizație a luminii. Clădirile vor fi construite într-o combinație de arhitectură atlantideeană și modernă, care va fi în armonie cu natura. Multe vor fi într-o formă piramidală sau semi-sferică. Persoanele dezvoltate spiritual vor începe să se adune în comunitățile Noii Ere, așa-numitele insule de lumină. Toți cei de acolo vor urma viziunea sa, aliniată planului divin în profunzime cu universul. Când oamenii vor elibera trecutul, toată lumea va experimenta claritatea minții, viața emoțională și sănătatea fizică. Celula de bază a societății din insulele de lumină nu va fi o familie de personalități (tată, mamă și copii), ci o familie de suflete (suflete gemene, suflete pereche și alți membri ai unei familii sufletești).

Oamenii se vor conecta acolo energic și telepatic cu îngerii, ghizii și extraterestrii.

Prin insulele de lumină va fi stabilită o legătură fizică între suprafața planetei și civilizațiile extraterestre. Vor exista camere de teleportare în insulele de lumină prin care va fi posibil să călătorești în interiorul Mișcării de Rezistență, pentru unii oameni în rețeaua Atlantidei și, de asemenea, spre navele-mamă Pleiadiene. Atunci când rețeaua de lumină va fi suficient de puternică și stabilă, acest lucru va permite debarcarea în masă a navelor Pleiadiene. Pleiadienii vor ajuta umanitatea în timpul tranziției sale spre Noua Eră și în procesul de acceptare a acestei planete în Confederația Galactică. Ei vor ancora coloane de energie care vor ghida planeta Pământ prin transformarea ei în timpul intrării ei în secțiunea interioară a centurii tahionice.

Când va fi atinsă masa critică a conștiinței, va apărea primul val al Înălțării. Navele mamă ale Confederației Galactice se vor deplasa ca niște nori albi strălucitori deasupra insulelor de lumină, în care coloanele de teleportare vor coborî și vor ridica voluntarii în navele-mamă. Acești voluntari vor reapărea pe Pământ curând, în stare înălțată în corpurile lor de lumină curcubeu. Curând după aceea se va realiza o altă masă critică și va avea loc al doilea val al Ascensiunii. Masele de Maeștri Înălțați care se vor întoarce pe Pământ vor pregăti omenirea pentru al treilea val de Înălțare și evacuare. Marile cataclisme planetare vor începe apoi ca o curățare a materiei fizice a planetei. În momentul cataclismelor celor mai intense, se va produce o schimbare a polilor, care va declanșa cel de-al treilea val al Înălțării cu evacuarea finală. Timpul liniar, așa cum îl știm, se va încheia și Pământul va intra într-o dimensiune nouă, superioară …

Cele 12 Principii de la baza Noii Lumi

 1. Principiul Unității, înseamnă a vedea Întregul în tot și în toate și a înțelege și a trăi ca făcând parte dintr-un Întreg. Fii cu adevărat Spiritual, fiindcă a fi Spiritual înseamnă a uni și a te simți unit cu toți ceilalți și cu Întregul Univers.
 1. Principiul Adevărului.Din principiu să trăiești în Adevăr, să cultivi Adevărul și să Iubești Adevărul toată Viața ta. Cultivă-ți puterea Discernământului pentru a putea lua decizii sănătoase și a face fapte bune, astfel vei putea deveni un Om Spiritual.
 1. Principiul Vieții.Din principiu Iubește și respectă Viața și toate Formele de Viață. Acceptă Viața așa cum este și crează-ți o Viață plină de Bucurie, Fericire și Armonie, Conștientizând că Viața este Bunul cel mai de preț.
 1. Principiul Iubirii.Dăruiește-te total în tot ceea ce faci și fă tot ce faci din tot sufletul tău, din toata inima ta, din tot cugetul tău și cu toată puterea ta, dovedind Înțelepciune și Iubire în toate activitățile pe care le desfășori.
 1. Principiul Spiritual. Din principiu să nu judeci, să nu condamni, să nu învinuiești și fii plin de Iubire și Respect pentru tot ce-ți oferă Viața. Fii Spiritual și iubește Iubirea, fiindcă a fi Spiritual înseamnă a Trăi în Iubirea necondiționată a Întregului.
 1. Principiul Creativității. Fii Creativ, Visător și Vizionar, plin de Înțelegere, Răbdare, Acceptare și Deschis la nou. Învață a învăța din tot ce-ți oferă Viața și învață-ți lecțiile de Viață pentru a putea crește și evolua Spiritual.
 1. Principiul Evoluției. Cultivă-ți cele 7 virtuți: Credința, Nădejdea, Dragostea, Chibzuința, Cumpătarea, Curajul și Înțelepciunea și preocupă-te mereu de Desăvârșirea ta, împreună cu semenii tăi. Ocupă-te mereu de Evoluția ta Spirituală, fiind permanent în comuniune și comunicare cu semenii tăi, pentru a Evolua împreună cu ei și spre binele tuturor.
 1. Principiul Asumării. Fii Conștient de Menirea ta în această Viață și în Univers și asumă-ți rolul de co-Creator în Creație. De asemenea, asumă-ți responsabilitatea asupra Gândurilor, Emoțiilor, Sentimentelor, Vorbelor și Faptelor tale, dar asumă-ți Responsabilitatea și asupra Sănătății și a Vieții tale, Conștient fiind că Sănătatea este Bogăția Omului.
 1. Principiul Țelului. A avea un Țel în Viață și a fi mereu Conștient de el este foarte important. Din principiu fii un bun Prieten tuturor și privește Prietenia ca țel și nu ca mijloc pentru atingerea Țelului. Scopul Vieții este folosirea mijloacelor care o fac să merite trăită.
 1. Principiul Succesului. Fii Conștient că poți realiza absolut tot ce-ți dorești în Viață, dacă trăiești respectând Adevărurile, Principiile și Legile Universale, bucurându-te de Succes împreună cu semenii tăi.
 1. Principiul Demnității. Din principiu dă dovadă de Demnitate, Hărnicie și păstrează-ți Integritatea personală. Orice ți s-ar întâmpla în Viață, să nu uiți un singur lucru: să-ți rămâi credincios ție însuți.
 1. Principiul Valorii.Învață să apreciezi Adevăratele Valori în Viață. Pune întotdeauna Valorile Spirituale mai presus de cele Materiale, fii darnic și laudă-i pe cei ce au merite și calități deosebite. Înțelegerea Vieții planetare la nivel național, internațional și mondial, presupune Cunoașterea în detaliu a Problemelor Omenirii la toate nivelele și acceptarea acestora și totodată soluționarea lor prin acțiuni Comune, respectând Principiile, Adevărurile și Legile Universale.

Un An Nou plin de Lumină!

Surse : silentiumlink.blogspot.com /  http://www.aurora2012.net/Home.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Rose Rambles...

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important exceprts of Billy Meier's contacts with human extraterrestrials from the Plejaren system

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from the Planet...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

Laura Bruno's Blog

Medical Intuition, Astrology, Soul Readings, Intuitive Coaching, Tarot, Reiki: Inspiring and Empowering Visionaries, Artists and Healers

Changing Address

notes about our galactic history

Judith Kusel

Soul Empowerment and Inspirational

Jose Sanchez

Channel, Healer & Teacher

%d bloggers like this: