Apa alcalina

http://apaalcalina.blogspot.ro/

Apa alcalina ionizata

Apa constituie elementul vital în multe dintre procesele fiziologice ale organismului uman. Aproape 72% din masa corpului uman, fără grăsimi este apă. Înainte să se nască, omul este compus din 99% din apă, la naştere corpul are 90% apă, iar la maturitate ajunge la 70% apă. La bătrâneţe, procentul apei scade la 50%, iar în momentul morţii el scade sub această proporţie. Cea mai mare parte din viaţă, omul are 70% apă în corp. Consumul unei ape cât mai sănătoase este esențial pentru sănătatea noastră. De aceea, printre cele mai frecvente opțiuni de wellness (sănătate+bunăstare) se numără și consumul apei alcaline ionizate. Consumând apă alcalină putem crește calitatea vieții, starea de sănătate și nivelul energetic, aducând beneficii uriase corpului nostru.

Unul dintre cele mai importante efecte benefice ale apei alcaline ionizate este ca are efect antioxidant, neutralizand radicalii liberi din celule.

In ultimii 30 de ani japonezii si coreenii s-au bucurat de beneficiile aduse sanatatii si conditiei fizice de apa alcalina ionizata, restul lumii afland de ea doar de cativa ani. Poate ca cel mai uimitor aspect al fenomenului numit “apa alcalina ionizata” este ca, in Japonia, o familie din 5 consuma apa alcalina. Noi toti avem prea multa aciditate. Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Dupa ardere, hrana se transforma in reziduuri acide, iar celulele le depoziteaza in circuitul sanguin. Corpul nostru elimina aceste reziduuri prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si tesuturi.

Toate cercetările demonstrează că în mediul acid, bolile (inclusiv cancerul) se dezvoltă mult mai ușor și mai repede decât în mediul alcalin (bazic).

 

Atunci când aciditatea sângelui crește, corpul depozitează toxinele la nivel celular, pentru a permite sângelui să rămână ușor alcalin. Aceasta este cauza pentru care celulele din organism devin tot mai acide si mai toxice, ceea ce duce la scaderea nivelului de oxigen din organism. In timp, aceste celule devin tot mai acide si mor. Aceste celule moarte se transforma in acid. In schimb unele celule se adapteaza la acest mediu acid, devenind maligne. Acesta este cancerul. E bine de stiut ca in ultimii 4 ani in Romania incidenta cancerului a crescut de 6 ori.

 

Apa alcalina contine o proportie mai mare de oxigen fata de apa acida, astfel incat, cu cat celulele au pH-ul mai ridicat, cu atat sunt mai oxigenate si mai imune.

Putem enumera, fara a fi exhaustivi, afectiuni in cazul carora s-au raportat ameliorari semnificative sau vindecari prin utilizarea apei alcaline: acnee, afectiuni ale rinichilor, alergii, amigdalita, laringita, arsuri, arsuri in zona stomacului, artrita, astm, boli degenerative, cancer, colesterol, colita, constipatii, cosuri, deficiente ale sistemului imunitar, depresie, dermatita, diabet, diaree, dureri ale incheieturilor, dureri de cap, dureri de dinti, dureri in piept datorate racelii, dureri musculare dupa exercitii fizice, fungi, ciuperci, transpiratia picioarelor, gripa, guta, guturai, hemoragii, hemoroizi, herpes, hipertensiune, inflamatii, inflamatii ale ficatului, inflamatii ale vaginului, mahmureala, matreata, marirea prostatei, migrena, negi, obezitate, osteoporoza, picior de atlet, pierderea parului, pietre la rinichi, probleme ale inimii, probleme circulatorii, psoriazis, rani, zgarieturi, retentie de apa, tuse.

Deci primul pas spre combaterea a nenumarate boli care afecteaza organismul, este de a face nivelul pH-ului sangelui mai alcalin. Din pacate, majoritatea alimentelor si bauturilor existente in comert sunt acide: carnea, fainoasele, cerealele, zaharul, sucurile “naturale” cat si cele carbogazoase. Pentru a functiona bine, organismul nostru are nevoie de 25% alimente acide si 75% alimente alcaline. Insa in zilele noastre majoritatea oamenilor se hranesc cu alimente acide in proportie de 80%.

 

Pentru a contrabalansa aceasta situatie, sunt necesari cinci pasi în recastigarea sanatatii si victoria asupra bolilor:
1. Detoxifierea corpului – apa alcalina ionizata ajuta in mod natural la spalarea corpului de toxine si reziduuri acide, fiind un puternic antioxidant. Oxidarea este cauza imbatranirii. Fiind in plus microbiologic pura, deoarece curentul electric distruge microorganismele existente, apa este una  dintre cele mai bune surse pentru detoxifiere.


2. Hidratarea corpului – apa alcalina ionizata, cu o microstructura de trei ori mai mica decat apa obisnuita are  o putere mare de hidratare, fiind mult mai usor absorbita la nivel celular.

3. Oxigenarea corpului – apa alcalina ionizata produce mai mult oxigen pentru celulele noastre decat orice alt tip de apa: distilata, obtinuta prin osmoza inversa, saracita in deuteriu, filtrata, imbuteliata etc. Celulele canceroase nu traiesc intr-un corp oxigenat corespunzator.
4. Alcalinizarea corpului – apa alcalina ionizata ajuta la optimizarea pH-ului corpului. Se poate mentine starea alcalina a corpului cu ajutorul alimentatiei, dar cu apa alcalina ionizata acest lucru se face mult mai usor. Ca rezultat, aceasta permite corpului sa absoarba si sa utilizeze mai bine nutrientii, mineralele si suplimentele.
5. Intarirea sistemului imunitar – cele patru procese mai sus mentionate permit sistemului imunitar sa raspunda mai prompt si mai adecvat in multele confruntari zilnice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Rose Rambles...

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important exceprts of Billy Meier's contacts with human extraterrestrials from the Plejaren system

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

Laura Bruno's Blog

Medical Intuition, Astrology, Soul Readings, Intuitive Coaching, Tarot, Reiki: Inspiring and Empowering Visionaries, Artists and Healers

Changing Address

notes about our galactic history

Judith Kusel

Soul Empowerment and Inspirational

Jose Sanchez

Channel, Healer & Teacher

%d bloggers like this: