Cel mai recent interviu a lui COBRA despre importanța Meditației Întoarcerea Luminii

Ultimele noutați furnizate de Cobra – Pregătirea pentru Meditația în masă a Eclipsei Lunare din data de 20/21 Ianuarie

RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :În regulă, Cobra, un prieten astrolog a fost înfricoșat când a încercat să evalueze toate aspectele mărețe care vin împreună cu această Eclipsă Lunară, sunt 20 la număr după cum ai specificat pe blog-ul tău. Apoi s-a speriat și mai tare când a calculat numerologia Evenimentului Eclipsei Lunare și a mixat-o cu citirea Astrologică. El a spus că anul acesta ar putea fi anul pe care l-am așteptat cu toții. Așadar, fără să fi senzațional despre asta … ești de acord că barajul este pe punctul de a ceda în cele din urmă în acest an … mai ales dacă participarea la meditația în masă va fi mai mare decât de obicei?

COBRA :Practic, nu doresc să ofer nici o predicție în vreun fel, deoarece cred că oamenii sunt prea concentrați asupra rezultatului final – când va avea loc Evenimentul – toată lumea apreciază data când se va întâmpla acest lucru. Nu asta este ideea. Ideea este ca noi să colaborăm și să contribuim într-un mod organic la întregul proces. Nu este vorba doar de evenimentul extern care se produce. Nu suntem observatori pasivi. Suntem co-creatori al acestui lucru. Prin urmare, când va avea loc Evenimentul, este o întrebare greșită, în opinia mea.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : Da. Întotdeauna am fost de acord cu asta în ceea ce privește părăsirea clubului de așteptare și să ne concentrăm doar pe acțiunile din prezent. Um … bine … o să continui direct cu profunzimea aspectelor. Care sunt cele mai importante dintre cele 20 de aspecte pe care planetele și asteroizii din această astrogramă le fac cu Centrul Galactic, cum ar fi Pleiadele și Sirius?

   COBRA : În această astrogramă există câteva configurații pe care aș vrea să le menționez. Prima este configurația Marii Cruci care pune multe dintre planete în tensiune extremă, care rezultă într-o descoperire imensă. Această descoperire nu este determinată – cum se va întâmpla sau care va fi descoperirea exactă – dar cu siguranță vor fi multe energii intense care vor intra în situația planetară. Apoi avem multe aspecte ale Centrului Galactic. De asemenea, avem multe aspecte pentru Pleiade și multe aspecte pentru Sirius. Foarte multe planete și asteroizi activează cele trei porți stelare. Aceasta înseamnă că cele trei porți stelare vor fi foarte active în întregul proces pe toată durata Meditației noastre de Întoarcere a Luminii și în timpul Eclipsei Lunare. Aș putea menționa aceste aspecte unul câte unul, dar nu cred că sunt importante, acestea sunt doar detalii tehnice. Dacă vrei, pot să numesc câteva dintre ele, depinde de tine.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : Da, doar câteva, deoarece sunt 20 în total.  Doar cele principale care crezi că îi va ajuta pe oameni să le cunoască sau să fie conștienți de ele.

   COBRA : Bine, în principiu, Pallas este aspectul Centrului Galactic, Mercur este aspectul Centrului Galactic, Chyron este aspectul Centrului Galactic, Uranus este aspectul Centrului Galactic, Nodul Lunar este aspectul Centrului Galactic. Prin urmare, acestea sunt câteva care declanșează Centrul Galactic. Apoi, Luna este aspectul Pleiadei, avem Soarele, de asemenea, aspectul Pleiadei, avem Chyron aspectul Pleiadei, Uranus aspectul Pleiadei. Marte este aspectul Sirius, Saturn cu aspectul Sirius, avem Venus cu aspectul Sirius, avem Jupiter cu aspectul Sirius, Neptun cu aspectul Sirius, și așa mai departe. Practic, aproape toate planetele și toți asteroizii din astrogramă formează una dintre cele trei porți stelare, ceea ce este uimitor. Aceasta este pur și simplu o configurație foarte puternică. În plus, avem Marea Cruce, care este foarte intensă.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : Da, este foarte uimitor cum toate fuzionează în acest mare moment PREZENT, care reprezintă o oportunitate masivă pentru noi toți, care este tema principală a acestui interviu în legătură cu eclipsa lunară și toate aceste aspecte. Acum, ce înseamnă că acestea declanșează Centrul Galactic; dacă aceasta este întrebarea potrivită?

COBRA : Fiecare aspect astrologic creează un câmp de rezonanță în întreg sistemul solar. Și dacă există un aspect, el creează o ușă – o cale de la acea poartă stelară, în întregul sistemul solar, spre suprafața planetei. Prin urmare, datorită activării celor trei porți stelare, înseamnă că există trei fluxuri plasmatice hiperdimensionale diferite care vor deschide o cale pentru energiile Centrului Galactic, pentru energiile Pleiadelor și pentru energiile lui Sirius să se grăbească prin sistemul solar și să atingă suprafața acestei planete.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : Wow. Este destul de măreț. Deci, ce înseamnă atunci când o planetă sau un asteroid este aspectul lui Sirius în particular? Sugerează că Siriusienii vor fi mai implicați în eliberarea planetară în acel moment decât ființele de pe alte planete, sau ce ne poți spune despre asta?

COBRA : Din nou, energia porții stelare Sirius va începe să curgă prin acea plasmă. Aș spune prin tubul plasmatic hiperdimensional către suprafața planetei. Și, bineînțeles, Siriusienii, deoarece sunt mai aliniați cu acel sistem stelar, vor fi extrem de activi și, de asemenea, și pleiadienii vor fi activi deoarece avem același aspect pentru Pleiade. Și Rasa Centrală va fi, de asemenea, destul de activă. Deci, aș spune că aceste trei rase extra-terestre pozitive vor fi extrem de implicate în această activare specială.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : Ei bine, aceste detalii fac parte din următoarea întrebare, care era despre aspectele Porții Stelare Pleiadiene – Alcyone. Prin urmare, aceasta este doar una dintre porțile stelare care se va activa în timpul eclipsei?

COBRA :Da, este același principiu.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bine, acum pentru a le da oamenilor un punct de referință conștient cu experiențele trecute, există o conexiune energetică între Solstițiul enorm și crucial din data de 21 Decembrie 2012 și această Eclipsă Lunară de pe data de 21 Ianuarie?

COBRA : Nu există o corelație directă între cele două. Sunt energii complet diferite, configurații complet diferite și sunt condiții complet diferite față de toate acestea.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : Dar din punct de vedere al proporțiilor, al scopului, al ramificațiilor, ne confruntăm cu ceva care se află la același nivel cu evenimentul din data de 21 Decembrie 2012?

COBRA : La același nivel, da. Da.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : Bine, notați asta cu toții. Este un caz în care trebuie să ne strângem cu toții pentru Meditația în masă din 20/21 din această lună. Asigurați-vă că sunteți prezenți. Acum, a existat vreun fel de manipulare a timpului … ca un exemplu, Thomas Williams a vorbit despre o buclă de 4 ani și lucruri de acest fel care ne-au împiedicat să vedem unele dintre schimbările care au avut loc în Decembrie 2012 la nivel fizic? Ști ceva despre acest lucru?

COBRA : Nu, nu este adevărat.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : Există o legătură energetică între această Eclipsă Lunară Totală din 2019 în toată America și Eclipsa Solară Totală din Statele Unite din August 2017, anul trecut? Există șansa de a lua acele energii și de a extinde schimbările acum?

COBRA: De fapt, da, există o corelație. Acea meditație din data de 21 August 2017 asupra Statelor Unite a declanșat un anumit proces care a avut loc de atunci și până acum … și acum actualizăm toată această situație …. am trecut testul … și acum extindem acest lucru la următorul nivel.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : OK, este minunat să aud asta. Prin urmare, pentru a clarifica, în cazul în care masa critică a meditatorilor este atinsă, ne pregătim pentru același nivel de descoperire cu cea a Eclipsei Solare din data de 21 August 2017, anul trecut. Ești de acord cu acest lucru?

COBRA : Acela a fost anul precedent … a fost 2017 … acum este 2019. Dar, de fapt, ne pregătim pentru un impact mai mare de data aceasta.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Așadar, oameni buni. Este timpul să profitați de acest lucru … să renunțați la tot și să profitați de asta. Este confirmat de Cobra. Deci, unii oameni spun “Dacă este scris în stele, se va întâmpla“, așa că nu trebuie să “împingem” pentru a ne asigura că avem masa critică. Acum, mai întâi de toate, ești de acord cu asta?

COBRA :Bine, dacă este scris în stele, va rămâne în stele. Dacă doriți să rezolvați problema trebuie să luați măsuri fizice.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : În regulă. Perfect. De ce implicarea noastră în meditații, într-un mod unificat pe suprafața planetei, este esențială pentru a face ca lucrurile să se întâmple mult mai rapid … și mai lin?

COBRA : Deoarece transformarea, descoperirea, trebuie să se întâmple prin intermediul populației de la suprafață. Dacă doriți să experimentați această tranziție prin populația de la suprafață, trebuie să existe oameni de pe suprafață care să canalizeze energiile pentru tranziție … nu există altă cale … nu există nici o cale în afară de aceasta.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :În regulă, despre asta este vorba. Prin urmare, noi dăm pur și simplu undă verde schimbării, ca să spunem așa, și ne dăm acordul de a experimenta Epoca de Aur, sau este ceva mai ezoteric cu privire la modul în care corpurile noastre, ADN-ul și sistemele energetice pot lucra cu porțile stelare în timpul acestei eclipse?

COBRA : Bine, pe scurt, eclipsa este momentul fără timp … este un moment cu o legătură directă cu a 5-a dimensiunea și alte dimensiuni mai înalte. Este momentul deciziei luate cu ajutorul liberului arbitru. Este un moment în care salturile cuantice sunt posibile. Deci, puteți folosi energia eclipsei pentru a lua o decizie pentru a declanșa o schimbare cuantică în conștiința voastră și în procesul de manifestare. Și din punct de vedere planetar … din punct de vedere global, vom crea într-adevăr un salt cuantic în situația planetară … și aș spune că anumite procese noi care conduc spre eliberarea planetară vor fi inițiate în acel moment … însă nu mi se permite să vorbesc în detaliu despre acest lucru, încă.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Da, am înțeles. Din nou, oameni buni, tocmai s-a subliniat nevoia de a fi activi și de a participa în această zi destul de crucială și critică. Acum, cum  pot intervenii cei din grupul Chimera și Archonii în ceea ce se presupune că se va întâmpla; în general vorbind … și cum pot oamenii care meditează pe suprafața planetei să ajute să contracareze acest lucru și să se asigure că ceea ce este “scris în stele” își va atinge potențialul maxim?

COBRA : Practic, ceea ce fac Chimera sau Archonii, ei descurajează oamenii să mediteze în acea zi punând presiunea asupra punctelor lor psihologice slabe … prin a le îndrepta atenția către alte lucruri … făcându-i să uite … descurajându-i să participe … Aceasta este principala strategie pe care o folosesc. Și, din nou, acesta este un război … acesta nu este un picnic … deci oamenii care meditează luptă pentru victorie … pentru eliberare și toți cei care participă contează … și din nou, nu pot promite rezultate rapide. Această situație de pe planetă este mult mai dificilă decât oricine s-a putut aștepta. Așa că trebuie să avansăm până vom reuși … asta e tot ce putem face … nu putem face nimic altceva.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : Da, așa este. Foarte bine spus. Există mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă multidimensional atunci când facem meditații în masă critice? De exemplu … există versiuni ale noastre multidimensionale care participă la această activitate pe diferite planuri ale existenței?

COBRA :Da, desigur. Conștiința ta fizică are grijă de aspectul fizic al activării, în timp ce Eul tău superior și aspectele superioare ale ființei tale se ocupă de aspecte dimensionale superioare ale aceleiași activări, astfel încât totul este acoperit … totul se transformă.

RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT : Și totul este descifrat și dezlănțuit în ceea ce privește potențialul nostru, când participarea fizică are loc într-un mod foarte conștient și deliberat, corect?

COBRA :Corect, da. Exact.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Este necesar ca participarea fizică să aibă loc pentru a declanșa aspectele multidimensionale, doar pentru a ne asigura că nu există nici o confuzie privind acest lucru?

COBRA : Da, desigur. Participarea fizică trebuie să aibă loc dacă vrem să declanșăm transformarea multidimensională cu privire la suprafața planetei.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bine, despre asta este vorba, oameni buni. Ați auzit-o atât de clar și de limpede. În regulă. Acum, cu Uranus în Careu în T cu Soarele în casa a 4-a a fundațiilor (și în opoziție cu Luna în același timp), este acesta un moment în care oamenii obișnuiți se pot răsturna brusc și pot “conecta punctele” mult mai ușor și începe trezirea maselor?

COBRA :Bine, aș spune că cei așa-numiți “semințe stelare” care nu s-au trezit până în acest moment pot avea brusc acel moment “Ah Ha!” și se pot trezi brusc la această realitate superioară și la starea situației acestei planete. Și, de asemenea, masele ar putea primi unele revelații prin intermediul mass-mediei. Sunt lucruri pregătite în spatele scenei care ar putea fi dezvăluite în acel moment.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Da. Și, din nou, oameni buni, este nevoie de sprijinul nostru … pentru Alianța Pământului …  pentru a ajuta la aducerea acestui lucru. Avem un rol atât de crucial aici. Așa că întotdeauna amintiți-vă acest lucru. Cum putem să ne conectăm și să folosim Porțile Stelare Siriusiene și Pleiadiene –  Alcyone pentru a ajuta la aducerea energiei Sursei din Soarele Galactic Central … Cu alte cuvinte, cum ne putem conecta energic la aceste Porți Stelare?

COBRA :Modul cel mai eficient este atunci când noaptea este senină. Ieșiți afară și conectați-vă …  urmăriți … observați Steaua Sirius și Pleiadele. Sunt amândouă vizibile în Emisfera Nordică în acest moment, astfel încât nu ar fi prea dificil de făcut în următoarele șase, șapte sau opt nopți înainte de activarea însăși. De asemenea, puteți să vă conectați cu Poarta Stelară Sirius cu ajutorul unei pietre cintamani și cu Poarta Stelară Pleiadiană cu ajutorul unei pietre moldavit.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Fantastic. Și cum ne ajută conectarea cu ele să aducem mai multă Energie a Sursei pe suprafața planetei?

COBRA :Porțile Stelare Sirius și Pleiadiană sunt două surse principale de energie a Sursei, filtrată, desigur, prin diferite dimensiuni care ajută la procesul de eliberare planetară.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Cu siguranță. Ai menționat în articolul tău pentru această meditație că există un impas între forțele Luminii și cele ale întunericului de pe suprafața planetei. Care sunt doar câteva exemple ale acestui impas, de care oamenii sunt sau nu conștienți. De exemplu, știm cu toții că instituțiile mass-mediei și Cabala mențin un anumit grad de control asupra conștiinței oamenilor, care menține majoritatea inconștientă, împărțită. Ce altceva ne poți împărtăși din ce ai voie să spui?

COBRA :Bineînțeles, principalul impas sunt bombele toplet. Bombele toplet sunt principalul motiv pentru care nu se iau măsuri directe în acest moment. Celălalt impas pe care aș vrea să îl menționez este situația implanturilor. Majoritatea oamenilor refuză să se trezească doar pentru că implanturile lor sunt atât de puternice. Iar al treilea aspect care este destul de activ este dezinformarea … sau dezinformarea răspândită pe internet. Aș spune că acum mai mult de 80% din tot ce este scris în mass-media alternativă este dezinformare. Iar oamenii sunt pur și simplu bombardați cu atâtea declarații nedovedite, prin mijloacele alternative, că totul și-a pierdut semnificația și de fapt devine o distragere a atenției.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bună observație. Acesta este un punct foarte important care merită menționat și de care trebuie să fim conștienți. Desigur, oameni buni, nu înseamnă că trebuie să ignorați sau să respingeți orice informație care vă iese în cale, dar cu siguranță ne străduim să furnizăm informații nefiltrate, corecte și aliniate și, evident, Cobra face tot posibilul, de asemenea. Bine, acum, America a fost considerată de mult timp “Lumea Nouă”, cel puțin de către civilizația occidentală … și bănuiesc că deține și cea mai Atlantică energie. Apoi, există și faptul că punctul maxim al eclipsei ajunge până în coasta de vest a Africii. Acum, aceasta înseamnă că ultimele straturi de energie Atlanteană nerezolvate și prăbușirea ei vor ieși la suprafață, pentru ca noi să le curățăm în timpul meditației … în timpul eclipsei?

COBRA :Nu sunt de acord că America este locul cu cea mai multă energie Atlanteană. Acesta este unul dintre locurile cu energie atlanteană, iar această activare particulară nu este atât de mult legată de curățarea energiilor atlanteene nerezolvate. Este conectată la cu totul altceva.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bine. Îți este permis să dezvălui ce este …?

COBRA :Nu. Nu.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :În regulă. A existat un motiv special pentru care ai ales să faci diagrama astrologică pentru această meditație asupra New York-ului în ceea ce privește ora stabilită? Este New York-ul deosebit de semnificativ în această eclipsă datorită faptului că Wall Street este chiar acolo, în Manhattan?

COBRA :New York-ul este destul de semnificativ. Aș spune că acolo sunt unele dintre cele mai importante puncte ale vortexului pentru această meditație, dar nu din cauza Manhattan-ului sau a Wall Street-ului, așa că există un alt motiv pentru asta.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Am înțeles. Tot New York-ul, în special Long Island, era o zonă extrem de sacră pentru cele 13 triburi Nativ Americane care locuiau în zonă. Acum, există o cale specială în care New York-ul și Long Island pot fi activate în această eclipsă?

COBRA :Aș spune că toate vortexurile de-a lungul căii eclipsei vor fi activate … nu numai Long Island.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bine. În regulă. Foarte interesant. Acum, așteaptă Forțele Luminii, în special grupurile din afara planetei cu care lucrezi, să întâmpine rezistență extremă din partea forțelor întunericului fizice și non-fizice, înainte și în timpul Meditației în masă a Eclipsei Lunare?

COBRA :Ceea ce se așteaptă este în proces de desfășurare. Există o rezistență foarte puternică care a pornit de la eclipsa solară parțială care a avut loc pe data de 6 Ianuarie. În aceste două săptămâni rămase până la eclipsa lunară, au loc o mulțime de purificări, care sunt destul de intense și uneori pot atinge niveluri brutale. Această purificare curață unele dintre cele mai întunecate aspecte ale psihicului uman suprimat și poate duce la o violență sporită, iar Forțele Luminii fac tot posibilul pentru a reduce nivelul violenței în acel moment.

 

RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Da, cu siguranță. Acest lucru este minunat. Suntem noi, populația Lucrătorilor Luminii de pe suprafață, priviți de către multe grupuri din afara planetei pentru a participa la această meditație în masă și nu doar pentru a ancora Lumina, ci și pentru a menține energiile pentru planetă și pentru majoritatea inconștientă, astfel încât să putem absorbi și strânge Lumina?

COBRA :Practic, da. Ori de câte ori ancorați Lumină, stabilizați, de asemenea, și structura energetică de pe suprafața planetei. Acestea sunt două fețe ale aceleiași monede. Deci, oricine ancorează lumină în orice mod, stabilizează rețeaua energiei planetare.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Da. Din nou, oameni buni, încă o reamintire a rolului critic … și acesta este un alt rol imens pe care îl jucăm, care este să stabilizăm lucrurile și să le păstrăm stabile și calme … o imensă responsabilitate pe care voi și cu mine o avem … prin urmare, amintiți-vă întotdeauna acest lucru. Ai menționat că Soarele Cosmic Central va trimite un puls imens de Lumină în întreaga creație … și acesta va declanșa începutul eliminării finale a întunericului din întreaga creație … și că acest Soare Central Cosmic este evident ceva diferit, sau presupunem că este ceva diferit față de Soarele Galactic Central, dar rareori ai vorbit despre asta în trecut. De ce prezintă acum o importanță primordială, având în vedere că acest Eveniment de Eclipsă Lunară se întâmplă doar într-o mică parte a acestei galaxii … în sistemul nostru solar și Zodiacal … prin urmare, doar într-o mică parte din tot ceea ce există?

COBRA :Deci, fiecare meditație în masă pe care am făcut-o a creat sau a construit legături între lumea noastră fizică și dimensiunile superioare. Și fiecare meditație reușită, a adâncit și extins acea conexiune și ne-a creat o legătură mai puternică cu Sursa și astfel am progresat încet spre punctul în care putem începe, pentru prima dată, să ne conectăm conștient cu Soarele Cosmic Central. Soarele Cosmic Central este mult mai departe și mult mai puternic decât Soarele Galactic Central. Soarele Central Galactic supraveghează doar evoluția acestei galaxii, în timp ce Soarele Cosmic Central supraveghează evoluția întregului Univers … și pentru prima dată se va face legătura directă. De fapt, nimeni nu știe cum arată această conexiune … pentru că nimeni din ultimi … aș spune … 14 miliarde de ani de istorie cosmică n-a avut această legătură, așa că suntem într-unul din momentele-cheie din evoluție care face trecerea din ciclul cosmic anterior, către noul ciclu cosmic. Și, după cum probabil știți, această planetă este cheia acestui proces deoarece ea este ultimul punct focal al întunericului ca principiu în acest Univers.

Deci, acesta este motivul pentru care această eclipsă nu este doar o eclipsă mică pe o planetă  mică care orbitează o mică stea de dimensiuni obișnuite la marginea unei mici galaxii. Este un punct focal al transformării de importanță cosmică. Și de aceea suntem aici. Am fost aleși să fim aici. Am plănuit să fim aici. Și acum, în acest moment special, pentru acest scop special, asistăm în punctul de cotitură al acestui ciclu cosmic în timpul acestei eclipse și conectăm direct suprafața acestei planete la Soarele Cosmic Central, astfel încât să putem începe următoarea fază a Evenimentului.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Wow. Este enorm. Deci, suntem literalmente la nivel universal … dacă nu la nivel multiversal, scriind istorie, parțial pentru că acest lucru nu s-a mai întamplat înainte … cel puțin la un nivel de densitate materială profundă  … este corect ce spun?

COBRA :Nu s-a mai întâmplat niciodată în acest mod în acest Univers. Este prima dată. Deci, cu siguranță nu știm la ce să ne așteptăm.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Da. Teritoriu necunoscut … ceea ce este foarte interesant. Și s-a mai întâmplat în orice alt Univers? Dacă știi?

COBRA :S-a mai întamplat înainte, dar după cum știți, fiecare Univers care a fost creat a avut o structură diferită … condiții diferite … și acesta este singurul univers care a experimentat întunericul … sau aș spune că singurul Univers care există … care există încă acum … care a experimentat întunericul și astfel această situație în particular este unică.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bine. Dar s-a mai întâmplat vre-o dată la nivelul de densitate fizică în oricare alt Univers?

COBRA :Da. Dar fără o prezență puternică a anomaliei primare.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Acesta este motivul penru care este atât de special si unic, bănuiesc. Deci, acest Eveniment este enorm, oameni buni. Tocmai am confirmat încă o dată faptul că facem parte din istorie și că suntem cu toții împreună, făcând literalmente istorie, făcând ceva care nu a mai fost făcut vreo-dată. Ați auzit-o direct de la sursă. Este atât de profund … și un motiv bun pentru a vă entuziasma și a participa în această duminică sau luni … oriunde vă aflați în lume. Ia să vedem … sunt oare grupurile pozitive din afara planetei pe deplin conștiente și își pot da seama de gradul de distrugeri extreme și de straturile multiple de suprimare a Lucrătorilor în Lumină … și cât de mult a afectat această situație ratele de participare a populației de la suprafață la meditațiile în masă?

COBRA :Aceasta este o întrebare dificilă, pur și simplu pentru că grupurile pozitive din afară nu au aceeași experiență pe care o avem noi pe suprafața planetei. Ei pot vedea ce se întâmplă, dar nu au nici o idee cum este să ai o experiență reală pe suprafața planetei, deconectat de Lumină și de sprijin … cum se simte cu adevărat și cum arată cu adevărat. Deci ei au propriile lor idei și percepții, ceea ce înseamnă că este, aș spune … departe, departe de adevăr, deoarece nu au o experiență directă. Este pur și simplu cum ar fi dacă … cineva v-ar întreba cum credeți că acei copii din Africa se simt când mor de foame … nu aveți nicio idee. Puteți vedea fotografii la televizor și aveți o idee despre asta, dar nu aveți nicio idee despre cum se simte cu adevărat. Și este același lucru cu modul în care forțele pozitive din afara planetei nu pot înțelege cu adevărat  prin ce trece populația de la suprafață.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Da. Asta am crezut și eu. Este unul din acele cazuri clasice unde puteți înțelege cu adevărat ceva numai atunci când treceți prin acea experiență singur și apoi veți înțelege cu adevărat.
Încă un lucru critic pe care trebuie să-l discutăm este … dacă grupurile pozitive din afara planetei ar interveni direct la curățarea și vindecarea membrilor populației de pe suprafață pentru a-și îndeplini mai bine potențialul sufletului și adevărata menire … aceasta va declanșa intervenția directă a grupurilor negative din afara planetei, fie în mod fizic sau non-fizic?

COBRA :Da, desigur. Acesta este principalul motiv pentru care Forțele Luminii nu intervin, pentru că s-ar întâmpla o retorsiune imediată a grupurilor negative. Aceasta este principala problemă pe care o avem pe această planetă.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Încă un lucru care ar fi bine să întreb, este dacă nu ar fi existat nici o bomba toplet sau  amenințări cu represalii, în special cu bombele plasmatice toplet, ar fi mai sigur pentru ei? Ar fi în siguranță sau în mod direct …

   COBRA :Da. Forțele Luminii sunt capabile să acopere tot restul chiar acum. Deci, dacă toate bombele toplet ar fi fost îndepărtate, am fi avut Evenimentul în 15 minute.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bine. În regulă. Și cei “144.000” de semințe stelare care au venit pe această planetă prin Porțile Stelare, mai ales prin Sirius și Pleiade, ca o Mandală de suflete înrudite, cu scopul de a elibera Pământul (și despre care se crede că sunt piese … fiecare dintre ei o bucată sau o piesă al Sfântului Graal) au un rol imens de jucat în momentul acestei eclipse?

COBRA :Da.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bine. Și care este rolul special? Mai există ceva ce poți adăuga în plus, ceva care nu a fost discutat în trecut.

COBRA :Nu în acest moment. Nu încă. S-ar putea să vă spun mai multe după ce se va termina meditația.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bine. Ei bine, poftim aici, oameni buni. Pur și simplu se vede că sunteți parte dintr-o operațiune reală … literală … și  legitimă – o operațiune de eliberare planetară. Așa că luați-o în serios, ca și cum ar fi un serviciu al matricei. Și chiar mai serios de atât. Deci, lucruri uriașe, uriașe. Cobra, vreau să intru pe scurt în ierarhia forțelor întunericului, pe plan fizic. L-am avut pe Thomas Williams la spectacol acum trei săptămâni și el a explicat pe scurt, în ceea ce privește planul fizic, cum au fost … au fost … îmi place să cred că nu mai există, dar oricum, au existat Draconieni în rangurile superioare … vom lăsa Chimera deoparte pentru moment … Draconienii în rangurile superioare și dedesubtul lor sunt așa-numiții “părinți”, aproximativ 20 sau 21 dintre ei … care păreau să fie alcătuiți din tehnologie nano și sunt nemuritori în cea mai mare parte … și sunt sub Draconieni și fiecare dintre acești părinți, ca să spunem așa, sunt responsabili de grupuri … care sunt în general numiți magicieni negri. Bine…. cunoscut sub numele de bresle, ca numele de grupuri … și apoi sub ele aveți liniile genealogice ale nobilimi negre. Ști ceva în mod specific despre acești magicieni negri sau bresle? Ai aflat informații și sunt ei într-adevăr magicieni negri?

COBRA :Practic, el descrie structura Illuminati și unii dintre acei Draconieni se află în rangurile superioare ale ierarhiei Illuminati, dar deasupra lor este Nobilimea Neagră, așa că … aș spune … bresla de magicieni negri este structura organică de bază a rețelei Illuminati pe întreaga planetă.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bine. Și spui că sunt la un nivel dedesubtul liniilor genealogice ale Nobilimii Negre. Este corect?

COBRA :Da.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Da. Bine. Ei bine, oricum, sunt cu siguranță printre rangurile înalte. Bine, actualizarea rapidă a stării planurilor non-fizice … în special planul plasmatic și bombele toplet. În primul rând, planul plasmatic este în continuare principalul obstacol care trebuie eliminat, pentru că cea mai mare parte a anomaliilor primare încă se mai află în el?

COBRA :Încă este … și așa va fi … până în momentul exact al izbândei.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bine, înțeleg că nu poți dezvăluii prea multe. Planul eteric, planul mental și planul astral … arată mai bine sau sub-planurile astea joase mai au încă nevoie de puțină muncă?

   COBRA :Mai sunt încă lucruri care trebuiesc făcute, dar se întamplă … aș spune … o îmbunătățire treptată pe aceste planuri.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Bine, și apoi, oameni buni, dacă asta vă face să vă simți puțin nerăbdători … din nou, alăturăți-vă meditației în masă. Este momentul care merită trăit. Realmente. Într-un mod măreț.
Bine, Cobra, poți să ne spui pe scurt – dacă ai idee – care este sentimentul general și moral în momentul de față cu Mișcarea de Rezistență și orice grupuri ale Confederației, mai ales Pleiadienii și Siriusienii … ai ceva de împărtășit cu noi în legătură cu asta?

COBRA :Practic, suntem în mijlocul unui război … ei se concentrează la străpungere … ei se concentrează pe crearea izbândei. Ei au niște planuri destul de interesante, dar acestea vor fi dezvăluite la timpul potrivit.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Da. Și moralul lor este ridicat?

COBRA :Moralul lor este destul de ridicat. Există unele ingrijorări. Dar perspectiva lor generală asupra situației este destul de pozitivă.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Da. Categoric. Dar, evident, încă puțin tensionat … mai ales când vine vorba de anumite lucruri, presupun … ceea ce este de înțeles. Așa este războiul. Bine acum, Cobra … Vreau doar să termin cu faptul că … și spun acest lucru din inimă … ai furnizat populației de la suprafață informații de o natură unică pe care majoritatea dintre noi nu au reușit să le găsească sau să le obțină de oriunde altundeva … în special din planurile non-fizice … grupul Chimera … bombele plasmatice toplet … și multe aspecte ale istoriei omenirii. Nu doar pentru asta … și mult mai multe motive, desigur … și sunt sigur că vorbesc pentru toți cei care te-au urmărit de o lungul vremii … nu vom uita niciodată aceste lucruri și te iubim pentru asta … și să nu fi dezamăgit niciodată în legătură cu orice dezacorduri sau certuri care pot apărea în cadrul rețelei Lucrătorilor în Lumină, deoarece traumele suferite de Lucrătorii în Lumină din vremurile Atlantisului și dinainte au fost cutremurătoare … au fost ridicole … și nu sunt surprins că majoritatea Lucrătorilor în Lumină au fost aduși la a fi ori inactivi, ori prea răniți ca să mai funcționeze bine. Deci, vreau doar să termin pe această notă … și te rog să te simți liber să mai adăugi ceva dacă dorești, la acea expresie de recunoștință din inimă față de tine.

COBRA :Bine, mulțumesc pentru asta. Înțeleg prin ce a trecut populația de la suprafață – dar ar trebui să adaug că aspectul meu psihologic este puțin diferit, așa că trebuie să mă adaptez într-un anumit fel … la ceea ce se întâmplă aici … deoarece, pentru mine este destul de străin. Mulțumesc foarte mult. Aș vrea să invit pe toată lumea să mediteze – și să participe în acest moment – care este destul de important și poate influența într-o mare măsură felul în care se vor accelera lucrurile pe viitor. Și Victoria Luminii.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Într-adevăr, oameni buni, Victoria Luminii. Și aceasta este într-adevăr o imensă oportunitate de a accelera întregul proces de eliberare planetară fără violenţă … pentru a-l menține cât mai fluent și liniștit posibil. Deci, Cobra, îți mulțumesc pentru tot și rămâi puternic și te vom vedea și în dimensiunile non-fizice, de asemenea, bănuiesc, la eclipsa lunară.

COBRA :Bine, voi fi prezent. Practic, voi fi prezent într-un anumit fel, care este destul de interesant.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Fantastic. Grozav. Îți mulțumim pentru inspirația ta și vom vorbi din nou … sperăm că la scurt timp după Eclipsa Lunară cu niște vesti minunate.

COBRA :Ok, ok. Foarte bine.

   RĂZBOINICUL LUMINII NECUNOSCUT :Fantastic. Bine. Uitați, oameni buni, acesta a fost Cobra. Vom face o scurtă pauză muzicală și mă voi întoarce de partea cealaltă.

Victoria Luminii!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Rose Rambles...

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important exceprts of Billy Meier's contacts with human extraterrestrials from the Plejaren system

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

Laura Bruno's Blog

Medical Intuition, Astrology, Soul Readings, Intuitive Coaching, Tarot, Reiki: Inspiring and Empowering Visionaries, Artists and Healers

Changing Address

notes about our galactic history

Judith Kusel

Soul Empowerment and Inspirational

Jose Sanchez

Channel, Healer & Teacher

%d bloggers like this: