Principii

angelgabriel2

Analogic vorbind, dacă am considera că Dumnezeu este curentul electric, atunci oamenii sunt becurile. Forma, culoarea şi luminozitatea becurilor poate varia la infinit, dar cauza care determină ceea ce face ca toate aceste becuri să dea lumină este identică în toate cazurile.

Oamenii sunt înşelaţi de aparenţe. Ei exclamă: “Ce fiinţă frumoasă! Ce păr frumos! Ce surâs strălucitor!” – dar în momentul în care curentul se întrerupe, ce devine culoarea? Cine mai admiră culoarea şi forma unui bec stins?

Nu uita nici o clipă adevărata Sursă a energiei vieţii în tot ceea ce poţi observa în jurul tău.

Paramahansa Yogananda

~~~~~~~~~

Nu e nimic care te îndepărtează mai mult de oameni decât povesţile tale despre ei. Nu e nimic care să te saboteze mai mult decât povestea ta despre tine.

~~~~~~~~~~~

•Uita de situatiile vietii tale si acorda atentie vietii. Momentele vietii tale exista in timp. Dar viata ta este acum. Intamplarile din viata ta sunt continutul mintii. In schimb, viata ta este reala.

• De fapt, intreaga ta viata se desfasoara in spatiul prezentului. Nimic nu exista in afara momentului de
 acum. Vorbesc de a trai clipa de fata, in mod constient! Acesta este si cel mai rapid mijloc de a ajunge dincolo de ego. Gandindu-te la trecut si la viitor hranesti eul. Trecutul si viitorul nu au nicio existenta reala, decat ca forme-gand in mintea ta si in timp ce tu devii constient de momentul prezent, toate vechile structuri ale mintii tale inceteaza sa mai opereze. Dupa aceea, mintea nu iti mai este stapan, ci slujitor.
 Apare o noua stare de constiinta: PREZENTA. In loc de a nega momentul acesta – ceea ce este de fapt negarea vietii de catre ego – IL ACCEPTI, il recunosti si ti-l faci prieten din dusman. Cand traiesti aliniat
 la clipa aceasta, tu traiesti pacea, dar si puterea vietii insasi! In felul asta mergi dincolo de fericirea insasi!
• Pentru majoritatea oamenilor, gandirea este involuntara, compulsiva si chiar vicioasa, ca un drog. Multi sunt torturati zilnic de mintile lor, de vocea din capul lor, care nu se opreste niciodata din comentat.
• Majoritatea starilor emotionale negative sunt cauzate de gandirea disfunctionala. Emotiile sunt reactii ale corpului la ganduri. De exemplu, nemultumirile, resentimentele, vinovatia … dispar atunci cand vocea
 din capul tau se opreste si nu iti mai spune vechile ei povesti. Frica dispare si ea atunci cand mintea NU mai creeaza scenarii viitoare… de niciun fel! Corpul reactioneaza la ele ca si cand ar fi o realitate prezenta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Patru Legi ale spiritualitatii in India

​1) prima lege zice: Persoanele pe care le intalnesti sunt persoanele potrivite. Cu alte cuvinte, nimeni nu intra in viata noastra din intamplare; toate persoanele cu care interactionam se afla alaturi de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta sa invatam lectiile de viata care apar si sa continuam drumul personal;

2) a doua lege zice: Ceea ce ni se intampla este singurul lucru care ni se putea intampla. Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce in viata noastra nu ar fi putut sa se intample in alt mod (nici macar detaliul cel mai nesemnificativ) Nu exista: daca as fi facut cutare lucru.s-ar fi produs alt cutare lucru! NU. Toate si fiecare in parte dintre situatiile care se produc sunt perfecte, cu toate ca mintea si egoul nostru nu le accepta

3) a treia lege zice: Orice moment in care se incepe este momentul corect. Totul incepe in momentul potrivit, nici inainte, nici dupa; cand suntem pregatiti pentru ca ceva nou sa apara in viata noastra, exact atunci apare (incepe);

4) a patra lege zice: Cand ceva se termina, se termina! Daca ceva a luat sfarsit in viata noastra, este pentru propria noastra evolutie, deci cel mai bine este sa inchizi capitolul si sa mergi inainte imbogatit cu acea experienta.

Cred ca nu este intamplator ca citesti aceste randuri acum; acest text ajunge la tine azi pentru ca esti pregatit(a) sa intelegi ca nici un fulg de zapada nu cade niciodata in locul gresit

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Încrederea prezentă
Mintea care face planuri refuză să îngăduie schimbări. Ce a învăţat devine baza ţelurilor viitoare. Experienţa ei trecută dictează ce va alege să se întâmple. Şi nu vede că aici şi acum e tot ce îi trebuie pentru a-şi garanta un viitor diferit de trecut, fără continuitatea vechilor idei şi a convingerilor nesănătoase. Anticiparea nu joacă nici un rol, căci încrederea prezentă arată calea.
Efecte
Nu poţi schimba efecte lucrând cu efectele. Asta este calea sigură prin care le întăreşti şi le înmulţeşti. Dar poţi schimba efectele lucrând cu cauza.
Soluţii
Aplicând soluţii din memorie nu înaintezi cu adevărat niciodată. Orice situaţie care apare astăzi este nouă, deci merită o soluţie nouă. Aşadar, în loc să cauţi în experienţele vechi ale tale sau ale altora, mai bine aşteaptă. E în regulă ca, uneori, să nu ştii ce să faci.
Adevărul interior
Adevărul interior nu este o reacţie, nu poate fi argumentat şi nu apare în urma vreunei analize complicate, ci este un răspuns lăuntric conştient, puternic, la întrebarea potrivită adresată inimii.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We are here to awaken from the illusion of our separateness. –Thich Nhat Hanh.

revoluton

We are here to create a revolution unlike any that has gone before.
A Conscious Awareness Tsunami that will sweep the planet and shake our modern world to its very core.

realities

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imi place zambetul vostru copiii mei.El arata ca va simtiti bine.Daca va cunoasteti bine va puteti ridica vibratia foarte mult ,doar cu un singur zambet.Doar cu o miscare a muschilor fetei va puteti simti mai bine.Incercati!Vedeti ,nu va simtiti bine? Imi place sa dezvalui sinteza unor mici trucuri a trupului vostru.Am stiut ca este nevoie ca voi sa le puteti folosi intr-o zi.De fiecare data cand nu va simtiti bine,amintiti-va sa zambiti si va veti simti mult mai bine copiii mei.Va iubesc mult.
Mama voastra Divină
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I live my life based on 2 principles.
One, I live as if today was my last day on earth.
Two, I live today as if I am going to live forever.

Osho

~~~~~~~~~~~~~~

Leave a comment

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Rose Rambles...

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, Free Energy, Abundance, Quantum Awareness

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important exceprts of Billy Eduard Albert Meier's (BEAM) contacts with human extraterrestrials from the Plejaren federation

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF with crystals this time

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit, Aliens, Rockets, UFOs, Nature, Creation Energy Teaching

Multidimensional Ocean

Light Messages and News Channel

The Wanderlust

In Search of the Soul

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Diamond Shield for protection and attunements

Laura Bruno's Blog

Medical Intuition, Astrology, Soul Readings, Intuitive Coaching, Tarot, Reiki: Inspiring and Empowering Visionaries, Artists and Healers

Changing Address

notes about our galactic history

Judith Kusel

Soul Empowerment and Inspirational

Jose Sanchez

Channel, Healer & Teacher

Golden Heart Alchemy

Visionary Medium Alchemical Accelerator

Vidablogg

Writing as life happens one day, feeling, and emotion at a time