Expansionarea conștiinței

Grupul Arcturian

Expansionarea conștiinței

.

let_god.

..

Mesaj primit prin canalizare de la Arcturieni, prin Paul Marwood

Salutări, noi suntem Arcturienii!

După cum știți, noi venim în iubire, pentru că noi suntem o rasă binevoitoare, ați văzut acest lucru în călătoria voastră pe planeta noastră. Scopul acestui mesaj este, în parte, pentru a vă învăța acest lucru, pentru a putea împărtăși un nou mod de viață. Nu astfel încât să imite modul nostru de viață, ci, pur și simplu, ca orientare și ca o cale de a merge mai departe.

În timp ce voi și rasa voastră de pe această minunată planetă numită Pământ vă schimbați conștiința și pășiți într-un nou mod de viață și experimentare a vieților voastre, voi, ca umanitate, ați fost învățați de-a lungul a mii de ani un nivel de separare, o nevoie de a fi dependenți de obiecte fizice și vi s-a arătat cum să vă raportați la aceste obiecte fizice ca și cum valoarea voastră ar depinde de lucrurile fizice pe care le dețineți, când de fapt nu contează ceea ce este în jurul vostru sau ce aveți!

Există o diferență semnificativă între lumea în care planeta voastră trăiește acum și cea în care vă veți muta, în momentul în care veți înțelege conexiunea dintre toate. Pe măsură ce înțelegeți mai clar cine sunteți voi în adevărata voastră esență, pe măsură ce vă conectați cu prezența voastră divină, esența a cine voi sunteți, adevărata esență, iar prin această conexiune modul în care voi vedeți și percepeți lumea se va schimba.

Ceea ce noi vrem să facem este să începem să vă ghidăm într-un proces prin care să vă conectați cu Sinele vostru interior, Esența voastră, pentru a permite ca experiențele din acele momente fugare să vă încurajeze să pășiți din ce în ce mai departe în călătoria voastră interioară. Aceasta este o călătorie în interior, nu în exterior! Unii ar putea spune că aceasta este cea mai importantă călătorie la care orice om poate lua parte în acest tărâm 3D în care voi existați. Dar am dori, de asemenea, să împărtășim cu voi că este momentul cel mai potrivit să faceți această călătorie, pentru că aveți atât de mult sprijin care să vă ajute în atât de multe feluri și pe atât de multe niveluri ca să faceți această călătorie mai repede, mai ușor și cu mai multă grație.

Pentru că, vedeți voi, aceasă planetă, această galaxie este într-o perioadă de ascensiune!

Voi sunteți conștienți de energiile care se revarsă de la Creator (Sursa), voi sunteți conștienți, de asemenea, de faptul că Soarele vostru primește coduri și informații de la Sursă și că apoi le eliberează mai departe sub forma erupțiilor solare, erupțiile de masă coronală, așa cum le percepeți voi în tărâmul vostru fizic, dar aceste evenimente sunt cu mult mai mult.

Această ființă conștientă, Soarele, se expansionează cu iubire, transmițind noi coduri, noi informații care sunt special concepute pentru tot ceea ce există în această galaxie, pentru că Soarele este conectat și acordat la această frumoasă planetă Pământ și la tot ceea ce este pe ea.

Aveți această infuzie de lumină, o frumoasă ridicare de la Creator, de la Sursă, aveți ființele din jurul vostru, le puteți numi ghizii voștri, Tărâmul Angelic – și sunt toți cei din multe alte rase: pleiadeenii, orionienii și lista continuă aproape la nesfârșit.

Am dori ca voi să înțelegeți că aveți sprijin suplimentar de la toate aceste rase, ființe stelare, pentru că noi toți suntem conectați cu voi, noi suntem frații și surorile voastre, noi am împărtășit multe vieți împreună în diferite locuri, în diferite aventuri din diferite dimensiuni.

Există o mulțime de nave spațiale, fie în formă fizică, fie în formă energetică. Pentru că pe măsură ce începeți să înțelegeți dimensiunile, veți vedea că ele nu sunt chiar așa cum le-ați perceput, ca niște nave spațiale, pur și simplu, în jurul Pământului. In dimensiunile mai înalte timpul și distanța au o perspectivă foarte diferită față de felul în care voi le înțelegeți în tărâmul vostru liniar 3D.

Noi toți suntem aici pentru a vă ajuta în acest proces al conectării conștiinței voastre la prezența voastră divină, conștiința voastră extinsă, astfel încât experiența de viață să vi se  schimbe total.

Dorim să vă încurajăm a vă face timp pentru a aduce în viețile voastre ocupate atenția, pacea, armonia, bucuria.

Cum ar fi să găsiți un loc într-un parc, într-o zonă liniștită, și să vă opriți pentru un moment și doar să priviți la ceea ce este în jurul vostru?!  

Vă veți da brusc seama că atât de multe lucruri se întâmplă în jurul vostru într-un mod minunat, în timp ce voi doar vă relaxați în acel loc! Și din acest punct de vedere voi ați putea începe să vedeți sclipirile unei experimentări a realității foarte diferite.

Priviți și simțiți frumusețea, conectați-vă cu aerul sau briza în timp ce acestea suflă ușor pe lângă voi! Simțiți tot ce este în jurul vostru în timp ce voi SUNTEȚI, stând în acel loc! Mirosiți diferitele parfumuri și priviți norii, sau cum fluturii zboară! Bucurați-vă de experimentarea a tot ceea ce este în jurul vostru, ascultând, și apoi acordați-vă la bucuria din inima voastră și simțiți diferența!

Presiunile și așteptările vor cădea și va fi doar bucuria din simplul fapt că observați ceea ce se întâmplă în jur!

Vă încurajăm să vă permiteți aceste momente și să începeți să vă expansionați conștiința în acest fel.

Vom vorbi mai multe despre acest lucru în mesajele viitoare.

Vă iubim pe toți!

Noi suntem Arcturienii!

 

 © 2014 Copyright Paul Marwood

www.AkashaHealingStudio.com / link catre articolul original

 

Traducere Monica Poka

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Truth11

Truth11.com is an alternative media + news site that is dedicated to the truth, true journalism + the truth movement. The truth will set us free, it will enlighten, inspire, awaken + unite us. Armed with the truth united we stand, for peace, freedom, health + happiness for all.

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Rose Rambles...

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, free energy, abundance

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important exceprts of Billy Meier's contacts with human extraterrestrials from the Plejaren system

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF INTO A CRYSTAL HUMAN... YOLL FEEL BETTER, ITS CALMING, AND CALMING CREATES PEACE

Kauilapele's Blog

Today's energies from the Planet...

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit

Multidimensional Ocean

Twinflames Matters

The Wanderlust

In Search of the Soul

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Mother Blessings jewelry, Divine Diamond Shield for protection and attunements

Laura Bruno's Blog

Medical Intuition, Astrology, Soul Readings, Intuitive Coaching, Tarot, Reiki: Inspiring and Empowering Visionaries, Artists and Healers

Changing Address

notes about our galactic history

Judith Kusel

Soul Empowerment and Inspirational

Jose Sanchez

Channel, Healer & Teacher

%d bloggers like this: