Mesaj Metatron – Inaltarea inseamna viata traita în Bucurie – prima parte

Arhanghelul Metatron: Inaltarea inseamna viata traita în Bucurie
metatron

Sunt Metatron. Am fost rugat sa ajut, dictand informatii care sa va ajute sa treceti prin tranzitiile care vin pentru planeta si pentru toate formele de viata de aici, in timpul inaltarii.
Aceasta planeta si toate speciile de viata de pe planeta se afla in procesul de inaltare. Inaltarea inseamna ca toate formele de viata din prima si din a doua dimensiune se vor “deplasa in sus”, catre formele de viata din dimensiunea a treia. Oamenii sau formele de viata din a treia dimensiune vor evolua treptat, fie spre lumile din dimensiunea a patra, fie la unimea din dimensiunea a cincea, in functie de nivelul de evolutie si de intentiile fiecaruia.
Inaltarea se produce acum pas cu pas si va continua, intr-un fel sau altul, pentru ca aceasta este vointa tuturor. In mod normal, planetele si speciile de viata intrupate pe fiecare planeta sunt inaltate prin intermediul dezastrelor catastrofale care insotesc ciclul moarte-inviere.
In acest ciclu, asa cum a demonstrat Christos, dezastrele produc moarte la nivel planetar. Deoarece acesta este modul in care se produce de obicei inaltarea, acest mod este foarte bine stiut si inteles la nivelul Mintii Universale. De aceea, din timpuri stravechi, au existat profetii despre distrugerile teribile care vor avea loc la sfarsitul vremurilor.

Ciclul de Inviere (Dispensa Invierii) de Acum este Inaltarea, (1) cand incepe iar viata, pe un nou nivel de constiinta, intr-o lume dimensionala superioara. Acest lucru nu inseamna reintrupare, pentru ca aceasta poarta cu ea conceptul de karma, iar inainte ca inaltarea sa poata deveni o probabilitate, toata karma trebuie eliberata. Inaltarea nu inseamna doar existenta ca spirit in lumile celeste; inaltarea este si fizica.

Ca proces, Inaltarea schimba corpul fizic in timpul fuziunii corpului si spiritului, intr-o singura fiinta. Aceasta fiinta este o fiinta de Lumina perfectionata, intr-un corp fizic de Lumina. Inaltarea a inceput, de fapt, acum cateva mii de ani, odata cu fuga israelitilor din Egipt.
Povestea lui Moise, care isi conduce poporul pentru a scapa de sclavie, este o metafora pentru procesul de inaltare. Intruparea lui Iisus a fost un important punct de cotitura in acest proces, pentru ca, in calitate de Avatar, Iisus a fost capabil sa preia „pacatele” sau karma tuturor oamenilor si sa transmute acea energie, in Lumina.

Gratie rascumpararii sale, a devenit posibila o inaltare mai lina. Aceasta inaltare se desfasoara intr-o serie de pasi, pana devine posibila starea de Fiinta de Lumina. Rascumpararea lui Christos a fost primul pas spre Corpul de Lumina. Un pas care a avut nevoie de aproape doua mii de ani, pentru a se incheia.
Corpul de Lumina a fost introdus ca experiment, in 1988 – la numai sapte luni dupa Convergenta Armonica. Este un experiment, pentru ca niciodata un proces de inaltare nu a fost incercat in acest fel. Aceasta metoda – atat cresterea treptata a Luminii in corpul fizic al tuturor formelor de viata si al planetei, cat si cresterea nivelului de vibratie – nu s-a mai incercat pana acum, in NICIUN alt univers aflat in procesul de inaltare.
In cadrul Mintii Universale, exista teorii despre cum se va desfasura acest proces – dar, uneori, rezultatele au fost diferite de ceea ce s-a anticipat. In aceste cazuri, se fac revizuiri. Ca baza pentru informatiile pe care vi le voi da mai tarziu, trebuie sa va explic dezvoltarea Corpului de Lumina.
Trebuie sa intelegeti acest proces, mai intai la nivel personal. Acest nivel personal se refera la modul in care Corpul de Lumina va va afecta fizic, emotional si mental. Apoi, va voi da informatii despre felul in care Corpul de Lumina va afecta planeta si structurile societatii voastre.
Consider ca aspectul cel mai important si mai fascinant al Corpului de Lumina este ca acest experiment va transforma corpul fizic intr-un vehicul adecvat pentru contopirea totala cu Sinele vostru Superior, iar acest lucru se petrece concomitent cu procesul fizic.
Aceasta contopire e produsa de o serie de coborari ale spiritului, temporizate de cantitatea de lumina pe care o detineti in celulele voastre. Cantitatea de lumina detinuta de celule fizice determina nivelul Corpului de Lumina si, cu cat nivelul lui e mai inalt, cu atat corpul fizic este mai putin dens.
Cu cat aveti mai multa lumina in corpul fizic, cu atat mai mult din spiritul vostru puteti avea in corp. Catre finalul acestui proces al Corpului de Lumina, chiar inaintea inaltarii, veti fuziona total cu Sinele vostru Superior. Coborarile spiritului sunt mecanismele folosite pentru aducerea sau activarea darurilor spirituale, ale maestrilor inaltati.
Corpul de Lumina are douasprezece niveluri sau pasi si, pe masura ce este finalizat fiecare pas, schimbarile care s-au produs in plan fizic trebuie integrate in toate domeniile vietii si spiritului.
Pe masura ce progresati, Corpul de Lumina e conceput sa scoata la iveala toate problemele voastre omenesti – fiecare nivel superior scotand la iveala un strat mai profund al problemei, decat stratul de dinainte.
Lucrurile se intampla astfel, pentru a va ajuta sa deveniti curati mental, emotional, fizic si spiritual. Odata ce problemele se ridica la suprafata, puteti permite ca mantuirea lui Christos sa le transmute pentru voi. La capatul fiecarui nivel al Corpului de Lumina se afla un spatiu gol, pe care il numim moartea egoului, iar el se poate manifesta ca depresie sau sentiment de inutilitate.
Acest gol va trebui folosit ca popas, inainte de-a va continua calatoria. El este un loc energetic, în care nu exista nimic si în care va puteti construi o noua imagine despre voi si viata voastra, inainte de a trece la urmatorul pas. Golul este o camera de integrare – sau poate ca l-as putea descrie ca pe un cocon, in care va puteti odihni si forma, ca fluturii frumosi care veti deveni la pasul urmator.
Primii sase pasi din dezvoltarea Corpului de Lumina au fost structurati pentru schimbare treptata la toate nivelurile, cu treziri spirituale regulate, intercalate cu schimbari fizice, mentale si emotionale. De la nivelul al saptelea, pana la al zecelea al Corpului de lumina, procesul se schimba si se concentreaza asupra unei singure zone a experientei voastre, pe rand.
De exemplu, la nivelul al saptelea, cei mai multi dintre voi au trait prima coborare a spiritului si, odata cu ea, o trezire spirituala vizibila. Poate ca, odata cu trezirea spirituala, ati manifestat clarvedere, clarauz sau o constienta kinestezica a energiei. Vorbesc despre acest nivel la timpul trecut, pentru ca la ora actuala planeta trece la inceputul nivelului al noualea.
Este o experienta foarte dureroasa, sa te afli la un nivel vibratoriu inferior celui al planetei pe care existi, în aceasta situatie fiind cei aflati sub nivelul al optulea. Pentru ca cititi acest articol, sunt sigur ca sunteti undeva intre spatiul gol de la sfarsitul nivelului al optulea si nivelul al unsprezecelea din dezvoltarea Corpului de Lumina.
Nu ati fi interesat de literatura spirituala, daca v-ati afla la niveluri inferioare. Corpul de Lumina aflat pe nivelul al optulea produce schimbari extreme ale corpului. Sunt foarte intalnite simptome fizice asemanatoare sindromului viral. Pe durata acestui nivel, se poate sa fi observat ca ati racit o data pe luna.
Alte simptome sunt durerile de cap (in spatele ochilor), intrucat sunt deschise retelele nervilor optici, iar glanda pineala se activeaza. E posibil sa aveti dureri de urechi, schimbari de presiune a aerului, mancarimi in urechi – intrucat structurile auzului sunt recalibrate, pentru a decodifica transmisiile de Lumina – si transpiratie sau diaree abundenta, pe masura ce scade densitatea celulelor din corpul vostru.
O perspectiva legata de aceste modificari este ca adaugati o a treia spirala fizica, la ADN-ul vostru. Pentru unii, e posibil ca organismul sa se impotriveasca scaderii densitatii, datorate coborarii spiritului. Un simptom al acestei rezistente este cresterea in greutate.
Corpul uman are tendinta de-a incerca sa faca fata coborarilor spiritului, devenind mai mare, pentru a cuprinde masa spirituala ce vine in el. Odata ce a inceput cresterea in greutate, singura metoda eficienta de a o opri este practicarea de exercitii fizice.
Ma refer la exercitii grele, ca ridicarea de greutati, mersul pe bicicleta, alergarea sau inotul. Exercitiile trebuie sa fie suficiente pentru dezvoltarea masei musculare. Dezvoltarea masei musculare va va proteja sistemul nervos, pentru ca energiile care vin odata cu fiecare coborare a spiritului, sunt mult mai puternice decat cea cu care era obisnuit sistemul nervos.
Tesutul adipos nu poate proteja sistemul nervos, asa cum o fac muschii, prin acceptarea surplusului de energie din sistemul nervos. Tesutul adipos se va „praji”, atunci cand se revarsa aceste energii, iar rezultatul va fi deteriorarea receptorilor de insulina din celule. Acest lucru duce la dezechilibrarea metabolismului, iar rezultatul este cresterea in greutate.
Masa musculara dezvoltata prin exercitii va prelua surplusul de energie din sistemul nervos si va convinge constiinta corpului ca este „destul de mare” pentru a adaposti spiritul. E posibil sa incepeti sa observati culori intermitente pe ecranul vostru interior, ecuatii geometrice ce vi se misca prin minte sau sa auziti un zumzet. Este inceputul translatiei care va va permite sa transformati coduri de lumina, in intelegere cognitiva.
Retelele din jurul planetei transmit constant mesaje catre formele de viata intrupate pe planeta. Aceste mesaje vin sub forma de pachete de Lumina, iar ele sunt codate. Eu le numesc „Coduri de Lumina”. Informatiile trebuie „decodate” sau convertite in ganduri constiente, astfel incat sa le puteti intelege si folosi in viata voastra. Aceste mesaje sunt destinate sa va dea instructiuni si sa va explice ce se petrece din punct de vedere energetic, in frecventele din dimensiunile superioare.
Daca sunteti o persoana sensibila, care poate auzi zumzetul, un ton ascutit, un bazait, va rog sa le marturisiti acest lucru, ghizilor vostri. Ei incearca sa va ajute sa primiti transmisiile codurilor de Lumina, dar nu pot sti ca le auziti, decat daca raspundeti.
Ghizii vostri vor cauta sa va ajute, marind volumul si frecventa codurilor de Lumina audibila, pana cand observa un raspuns din partea voastra.
Codul de Lumina sub forma bazaitului poate deveni foarte suparator si chiar deranjant din punct de vedere fizic. (2) Daca aveti acest simptom, „rugati-va” ghizii sa reduca volumul si sa calibreze frecventa, asfel incat sa nu fie iritanta sau debilitanta pentru voi.
Pentru om, aceste schimbari specifice nivelului al optulea pot dura pana la doi ani. Pentru planeta, ele au durat trei ani.
Nivelul al noualea se refera la integrarea schimbarilor spirituale de la nivelul al saptelea si a schimbarilor fizice de la nivelul al optulea, in viata voastra fizica. La nivelul al noualea, relatiile sunt prioritatea voastra, intrucat prin intermediul relatiilor va testati pe voi si schimbarile pe care le-ati produs in interiorul vostru.
Se poate sa constatati ca orice relatie bazata pe control sau manipulare devine intolerabila si ca multe relatii se termina in timpul acestei etape. Ati mai putea constata ca munca pe care o faceti in lume se schimba, pe masura ce va integrati noua identitate. Spatiul gol de la nivelul al noualea al Corpului de Lumina poate fi foarte dureros, pentru ca, dupa atata concentrare asupra relatiilor, acest gol va impune ca, in cele din urma, sa fiti singuri, cu voi insiva.
In fond, relatia pe care o aveti cu voi insiva este cea mai importanta relatie, nu-i asa? Nivelul al noualea se termina (si uneori incepe) cu coborari ale spiritului, destul de masive, oferindu-va inca o relatie pe care trebuie sa o integrati, ca facand parte din procesul vostru.
La inceputul nivelului al zecelea, viata pare noua si se poate sa va simtiti ca un nou nascut si foarte plapand. Nivelul al zecelea este inceputul trezirii spirituale, care va va duce la stapanirea capacitatilor care ii caracterizeaza pe maestrii spirituali. Aceste capacitati – sau daruri ale spiritului – vor creste, pe masura ce deveniti mai liberi in plan energetic.
La nivelul al zecelea, accentul se va pune pe manifestarea acestor daruri spirituale, iar apoi pe integrarea lor completa, pentru a fi folosite in viata voastra fizica, de zi cu zi. Darul vostru spiritual natural cel mai mare va fi primul care se va manifesta la nivelul al zecelea, iar celelalte daruri ale spiritului se vor activa mai tarziu, in mod treptat.
Vi se va cere sa traiti potrivit darurilor voastre spirituale. Daca sunteti clarvazator, de exemplu, va trebui sa luati decizii potrivit lucrurilor pe care le percepeti prin clarvedere – nu dupa ceea ce percepeti fizic. La nivelul al zecelea, clarvederea voastra pur si simplu va va intrece vazul fizic. Se poate ca, intr-o zi, sa remarcati ca vedeti foarte clar trei trotuare si trei curbe.
Va fi foarte derutant sa va hotarati unde sa puneti piciorul. Veti vedea curba si trotuarul fizic, curba si trotuarul eteric si curba si trotuarul din dimensiunea a patra. Daca va bazati exclusiv pe clarvedere, nu pe vazul fizic, veti sti unde sa pasiti. Daca folositi simtul fizic al vazului, s-ar putea sa va plimbati de cateva ori printr-un loc public.
In cele din urma, veti invata cum sa procesati acest tip de vedere. Procesul prin care deveniti clari este un proces de eliberare a energiei stocate din corpul emotional si din corpul mental si mutarea acestei energii in corpul spiritual, unde devine utilizabila, fiind energia prin care sunt produse miracolele.
Singura diferenta intre un Avatar si un om obisnuit este localizarea energiei din corpurile energetice. Un om obisnuit isi are energia „blocata” in emotiile si amintirile stocate in corpul emotional si in convingerile, dogmele si gandurile din corpul mental.
Omul obisnuit are un corp spiritual plat, pentru ca nu exista energie in plus, fata de necesarul pentru emotii si ganduri. Un avatar are corpul emotional si mental curat. Toata energia din corpurile subtile ale unui Avatar este stocata in Corpul Spiritual.
Pentru un Maestru, energia asociata cu emotia curge din corpul spiritual, in corpul emotional, IN MOMENTUL RESPECTIV si revine in corpul spiritual, de indata ce stimulul emotional a incetat. Energia asociata gandului curge din corpul spiritual, in corpul mental si revine in corpul spiritual, atunci cand gandul este finalizat.
Acest lucru face ca energia Avatarului sa fie libera, pentru a o folosi dupa dorinta. Avatarului ii este disponibila energia spirituala, pentru ca ea nu e consumata de ganduri, convingeri, emotii si amintiri. Aceasta este structura energetica pe care fiecare dintre voi trebuie sa o creeze in corpul sau energetic, pe durata nivelului al zecelea si al unsprezecelea al Corpului de Lumina. Acest lucru ii va permite fiecaruia dintre voi sa infaptuiasca miracole, cum ar fi materializarea gandului, in realitatea fizica.
Nivelul al unsprezecelea al Corpului de Lumina este o avansare naturala de la nivelul al zecelea si, de multe ori, tranzitia e atat de usoara, incat schimbarea nu e observata. Capacitatile spirituale continua sa creasca, iar corpul fizic incepe sa-si schimbe infatisarea. Corpul vostru fizic devine luminos, stralucitor si arata foarte frumos. Se poate ca prietenii si cunostintele voastre sa remarce, dintr-o data, ca aratati mai tanar sau ca v-ati schimbat, intr-un fel ce nu poate fi definit.
Nivelul al unsprezecelea aduce niveluri mai profunde de procesare a problemelor voastre emotionale. La acest nivel, trebuie sa va ocupati de toate convingerile si formele-gand despre moarte si pierdere.
E posibil sa creati deziluzii sau chiar sa va treziti ca va creati cele mai puternice frici in cadrul vietii voastre fizice, astfel incat sa le puteti inlatura de tot, trecand prin ele.
La nivelul al unsprezecelea, orice energie stocata, ramasa in corpul emotional sau mintal, dupa parcurgerea nivelului al zecelea, trebuie transferata corpului spiritual.
Daca nu va ocupati de aceste probleme, in perioada in care va aflati la nivelul al zecelea, le veti manifesta in viata voastra, atunci cand sunteti la nivelul al unsprezecelea. Dar, sincer, atunci cand va aflati la nivelul al unsprezecelea al Corpului de Lumina, nu aveti de ce sa va fie frica, in afara de frica in sine.
Nivelul al doisprezecelea al Corpului de Lumina este Inaltarea. Ea este marcata de miscarea Merkabah in centrul inimii din corp. Merkabah poate fi cel mai usor descrisa ca o sfera de lumina aurie. Este Vehiculul Inaltarii voastre si o initiere majora pentru voi, atunci cand se produce. Acest eveniment este inceputul Inaltarii personale, intr-o lumea pentadimensionala a Unimii. Inaltarea se poate produce la nivel individual, se poate produce in cadrul unui grup sau se va produce ca parte a experientei colective.
Va veti Inalta, atunci cand sunteti Pregatiti – fie ca o veti face singur, ca parte dintr-un grup sau ca parte din „Schimbarea Planetara” care urmeaza sa vina. Nu exista o perioada pentru Inaltare. La nivel individual, inaltarile se produc zilnic. De la Convergenta Armonica, energia pentru trecerea la Constiinta Dimensiunii a Cincea a fost disponibila, în timp ce va aflati într-un corp fizic.
Exista multe fiinte care sunt incarnate, pentru ca s-au oferit voluntar sa slujeasca, testand experimentul Corpul de Lumina. Ele sunt primele care vor face Inaltarea. Pentru ceilalti, programul Corpul de Lumina va continua, pana cand sunt pregatiti, apoi se vor Inalta.
Inaltarea e un lucru foarte simplu. Este o schimbare care are loc intr-o clipa, dar ramaneti tot aici. Soarele va continua sa straluceasca si stelele vor licari in continuare. Diferenta consta in Bucurie, in capacitatea voastra de a trai Bucuria si de a simti Bucuria. Cea mai simpla metoda de a verifica ca Inaltarea s-a produs este sa fiti atenti la calitatea bucuriei din viata unei persoane.
Inceputul Inaltarii are loc atunci cand o persoana incepe sa-si traiasca viata, transpunandu-si visele in realitate.

http://pasdeinger.blogspot.ro/2013/03/arhanghelul-metatron-inaltarea-inseamna.html
sursa: http://www.7thmysteryschool.com/messages.htm
Nota: Laurie a transmis prin channeling acest mesaj, la sfarsitul anului 1994, pentru un articol dintr-o publicatie. El a fost publicat sub semnatura lui Laurie Gilmore. Desi este intalnit pe multe website-uri, el reprezinta munca originala a lui Metatron si a lui Laurie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

On the Cusp of the Wave

life and times . . . . a waverider's perspective

Ronmamita's Blog

Creatively Express Freedom

SweetWillowman

Share Love & Harmony.

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Jenny Schiltz

Channeling The Masters

Cronica Realului

Cunoastere si Traire

Rose Rambles...

What in the World is on Cynthia's mind? Love, Spirituality, Free Energy, Abundance, Quantum Awareness

D'ale Carnavalului

Jocul Elitei cu Lumea

Beam of Light

Important exceprts of Billy Meier's contacts with human extraterrestrials from the Plejaren system

PropagandaBlog

Citește și dă mai departe! Ori măcar dă mai departe. :)

the real Syrian Free Press

War Press Info ~ Archive of Most Important Reliable Global War News

Mayan Messages

A Daily Guide to Self-Empowerment

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

Psihoterapeut si trainer NLP Laura-Maria Cojocaru (Catanoiu)

Blog Psihoterapie-Dezvoltare Personala, Craiova

The 12th Road

ILLUMINATION FROM THE COSMIC HEART

PERSONOCRATIC SEEDS

The Consciousness that the Supreme Authority Resides Within Each Individual

Ascension Project 2012

Prepare For The Golden Age

Forever Unlimited

Healing Arts

Time Transformers

Temmerian Transmissions

SPIRITUALITATE

Trezire Spirituala

CRYSTALS AND HEALTH INFO. CENTRE

RECREATE YOURSELF with crystals this time

Éireport Blog

Éireport Group Energy Reporting

No More Sleeping

"For the road to Truth lies through the thick forests of illusion and across the wide wastelands of deceit."

wanders re-awakening

re-membering who we are

13:20 FREQUENCY SHIFT

Crossing the Bridge of Time - by Stephanie South

Cosmic Love

Outer Space, Inner Spirit, Aliens, Rockets, UFOs, Nature, Creation Energy Teaching

Multidimensional Ocean

Light Messages and News Channel

The Wanderlust

In Search of the Soul

vindecator

leacuri pentru suflet si trup

Red Shaman Intergalactic Ascension Mission

2007-2015 Indian in the machine blog.... visit www.indianinthemachine.com for personal website, and www.ournewworldnews.com for latest news.

Archangels and Devas Blog

Spiritual Guidance & Support for a New & Rising Consciousness

Beyond the Horizon

Realizing Our Mind's Eye

Awakening to The Pink Ray of Love

Sharing what resonates with me Love & Light

Silent Winds of Change

advancing spirituality day by day

The silverplatinum flame

Divine channelings, Divine Diamond Shield for protection and attunements

Laura Bruno's Blog

Medical Intuition, Astrology, Soul Readings, Intuitive Coaching, Tarot, Reiki: Inspiring and Empowering Visionaries, Artists and Healers

Changing Address

notes about our galactic history

Judith Kusel

Soul Empowerment and Inspirational

Jose Sanchez

Channel, Healer & Teacher

Golden Heart Alchemy

Visionary Medium Alchemical Accelerator

%d bloggers like this: